Hvem tør? Og jo, der er ansigtsløft involveret

011012013014

Der er igen fokus på eyeliner, hvor den fashionable vej deler sig i to med enten den kunstneriske, hvor loftet er ens egen fantasi. Og mere eller mindre sikre hånd måske. Den anden rute er mere brugbar, men absolut synlig, når eyelineren bare lægges på det øverste øjenlåg. Og med et opadgående swung som bl.a. set under Diors seneste haute couture show i Paris. Effekten er et optisk miniløft af hele ansigtet forudsat, at brynene ikke er rovplukket væk. Stregen behøver ikke at være så kraftig som på det nederste billede. Mindre kan gøre det, men formen er den samme.

NB: Selvom sort omkring hele øjet vil gøre det mindre, kan det godt være flot. Et sort indrammet øje er eksempelvis Kate Middletons signaturmakeup.

BOOK’N BEAUTYBOX: SÅ er det i morgen klokken otte sharp, at beauty-bogboxen sendes ud. Hvis ikke du allerede er på listen, så kommer du det med et klik her.

04A

FOTO: @diormakeup og @peterphilipsmakeup

29/07/2016
Verdens værste beauty-tip
02/08/2016
Vi flytter nok sammen. Hvis hun ellers vil…

Kommentarer

 • Mia T.

  Elsker eyeliner! Men efter 20 års brug er det slut. Kan desværre ikke tåle det længere. Håber på flere producenter laver nogle til sarte øjne.

  02/08/2016
 • Patricia

  Hej Anette. Jeg er en ny læser af din blog, og har derfor læst dine post og bestilt din bog “superhud” 🙂

  Jeg er 22 år, som døjer med en uren hud fra hagen og opad samt forstørrede porer.

  Jeg har lige brugt Medex, og vil nu prøve noget nyt!

  Jeg tænkte på dette til rens om dagen:
  – En rense skum fra rudolf care
  – Rønsbøl mist
  – En ansigtscreme (en som vil være god til dette formål?)

  Til om aftenen:
  – Renseskum fra PHformula
  – Danish skin care Smooth Skin Treatment
  – Frugtsyre fra Ole Henriksen?
  – EGF serum fra Bioeffect?
  – Natcreme (er der en bestemt som ville være god her?)

  Håber du kan hjælpe mig 🙂

  01/08/2016
 • Mie

  Hej Anette

  Kan du anbefale en god dermaroller + tilbehør til hjemmebrug? Jeg synes det er en jungle at navigere rundt i de forskellige mærker og prisklasser.

  Mit ønske er at mindste synligheden på nogle nye strækmærker – men den skal også kunne bruges til ansigtet. Kan man få en som kan bruges til begge områder? 🙂

  01/08/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Camilla G – Det vil jeg!

  @ Charlotte K – Der er noget at glæde sig til.

  Stor hilsen Anette

  01/08/2016
 • Camilla G

  Hej Anette,
  Jeg døjer med fedtet hud og har gjort det altid.
  Om morgenen er det fint, men så op af dagen, så bliver næsen og kinderne så fedtet at man helt kan spejle sig i dem. Ikke lækkert.
  Jeg synes efterhånden jeg har prøvet alt, seneste forsøg er pudderdåsernes T-zone peeling, med salicylsyre. Synes egentligt det hjalp de først par dage, men så vendte problemer tilbage.
  Kunne det tænkes at du ville lave et indlæg om bekæmpelse af fedtet hud.

  01/08/2016
 • CharlotteK

  Vilde streger!
  Kan nu bedst lide de klassiske, som på det nederste billede.
  Glæder mig til beautybogboxen i morgen:-)

  01/08/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helene – Åh så fint, at du bemærkede den i guld. Den drager også mig, selvom jeg vil ligne et fastelavnsris med den på.

  @ Mette – Ja, du ser den i morgen og det er min første bog ‘Flot hud uden hokuspokus’, der er med i den ;o)

  Stor hilsen Anette

  01/08/2016
 • Mette

  Haha nu forstår jeg (tror jeg ;)): der kommer et tilbud i min mail imorgen, hvor jeg kan, se hvad denne måneds box indeholder. Sorry jeg ikke forstod det først og fik skrevet til dig. Beklager det er jo ren spild af din tid.
  Ha en dejlig dag Anette!

  01/08/2016
 • Mette

  Hej Anette! Jeg er lidt ny her op din smækre lækre side. Derfor kan jeg ikke helt finde ud af, hvad der er i denne måneds booknbeautybox? Er det en overraskelse? Og hvad koster den egentligt? Jeg vil vildt gerne have fingrene i din bog superhud (som der pt er kø på på mit bibliotek), samt prøve Bioeffect dayserum eller natserum. Der skulle vel ikke ske at være nogle af disse goodies i den box, du sender afsted imorgen? Så tror jeg nemlig gerne jeg vil have en med, hvis man kan nå det endnu 🙂

  01/08/2016
 • HeLene

  Ej, jeg er vild med billedspillet og synes det er inspirerende, fx det med en guld liner. På mig selv nok ikke så markant, men alligevel inspirerende. De unge mennesker bær det så fint!

  Og så har jeg købt “din” eyeliner tusch fra maybelline at øve mig med så snart den kommer med posten 😉

  Åh, får helt beauty-skolestart feelings her idag… Nytår, move along, her er det beauty efterår som *rules* når det skal startes op på nyt!

  01/08/2016
 • @ Kirsten V – Redt på plads, gerne med lidt gel, ikke plukket.

  Stor hilsen anette

  01/08/2016
 • @ Lovisen – Jeg er helt og aldeles på dit hold. Bruger ikke streg under øjet, kun over. Og er også fan af den helt helt mørke makeup til øjnene.

  Stor hilsen Anette

  01/08/2016
 • Kirsten V

  Langhårede øjenbryn, redt på plads eller på plads med gel…..eller “skal” de klippes ? Hvad er din holdning Anette ? 🙂

  01/08/2016
 • lovisen

  Liner kun under øjet synes jeg ændrer noget ved ansigtets dimensioner, og jeg er bare ikke fan. Selvom jeg stort set altid selv bruger meget mørk øjenmakeup, så ændrer jeg det nok ikke til streger som her 🙂

  01/08/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.