fbpx

Vi flytter nok sammen. Hvis hun ellers vil…

Processed with VSCO with a6 preset

Jeg sluger alt, hvad Vibeke Lenz ligger på Instagram. Hun giver mig så meget lyst til at bage virkelig mange pandekager, bo på en ø, gå med hat og leve livet langsommere. Her er damens ord på det, hun har på sine badeværelseshylder:

 • På mit natbord står de produkter, jeg bruger stort set hver dag. Jeg er blevet meget glad for Exuviances renseprodukter, som især er gode til følsom hud, der har tendens til småbumser. Jeg bruger deres rens hver dag sammen med toner og Triple Microdermabrasion ca. to gange om ugen, efter bad.
 • Derudover renser jeg ALTID med min vaskeklud fra Ikea, og hold nu op, hvor er det det bedste trick, Anette har lært mig. Kluden fjerner som intet andet gamle hudceller og giver en virkelig flot glød ved fast brug.
 • Om sommeren bruger jeg Bioeffects serum til natten. Intet slår den! Om vinteren bruger jeg receptpligtig tretinoin(A-vitamin), der de senere år simpelthen har lavet mirakler på min hud – som at stabilisere den i forhold til acne, solskader, pigmentpletter og mindske porer.
 • Aurelias serum med mælkesyrer er noget nyt, jeg er begyndt at bruge. Efter et forsøg i foråret med noget, jeg ikke er vant til at bruge, flippede min hud ud, og Aurelia hjalp med at dulme og få ro på udbrud og irritation (tror, det skyldes de gode mælkesyrebakterier). Natura Sibericas pinjekerneolie er jeg blevet glad for som let sommerolie i dagtimerne, og ellers sværger jeg til Ole Henriksens eller Muttis dagcremer.
 • Til vippepleje hver aften, bruger jeg ricinius olie fra Urtegaarden. Den amerikanske olie forlænger og forstærker, så det efterhånden kan ses (er hældt på den lille flaske med gråt låg i baggrunden).

MANGLER DU BOOK’N BEAUTYBOXEN? Jeg beklager dagens teknik-udfordringer. Ved, at alle ikke har fået dagens BOOK’N BEAUTYBOX, så her er den.

46b92294-db31-497c-b173-872e96f87ca1

01/08/2016
Hvem tør? Og jo, der er ansigtsløft involveret
03/08/2016
Det er din skyld

Kommentarer

 • Lissi Nielsen

  Hvor stærk skal A-vitaminsyre cremen være, for at have den ønskede effekt?
  Mvh Lissi

  08/08/2016
 • PS. Jeg har fået rigtig fine sommerfødder ved at “skrubbe” fødderne med en vaskeklud om aftenen og derefter smøre dem med en god fodcreme. Uhm, så sover man godt og er fri for hård hud og fodfil 🙂

  03/08/2016
 • 1000 tak for alle ord til Vibekes gode hylder.

  Tak Vibeke for alle dine uddybende svar.

  Mht. A-vitaminsyrecreme på recept, så er min varmeste anbefaling at et sådant forløb sker sammen med en hudlæge. Alt andet er ikke forsvarligt (siger jeg uden at ville lyde sippet). Hvad I ikke ved, er, at Vibeke som sygeplejerske en slags halv-læge, så ….

  @Kirsten V – Hvis du ruller første gang, så synes jeg det er rigtig fint at lægge ud med 0.2, men jeg skal nok snart lave et rulleri-indlæg.

  Stor hilsen Anette

  03/08/2016
 • Rie Dyrnes

  Tak for svar Vibeke. Jeg har købt den på ebay, og den hedder Tretinoin 0,05% der er også en med 0,025% måske jeg skulle prøve den selv når det bliver vinter. Jeg har en lille serum fra bio effekt som jeg ikke har prøvet endnu, måske jeg skal kaste mig ud i den først :O)

  03/08/2016
 • Vibeke Lentz

  @maj :
  Den er også god;)
  @pernille : Jeg fik den i gave af mine søde kollegaer, men jeg mener den er købt Magasin:)
  @kirsten : Selv tak:) Jeg er meget glad for min dermaroller fra Serum 8, men da det er en af dem med lange nåle og fordi jeg har følsom hud, bruger jeg den kun 1-3 gange om måneden. Jeg synes det er enormt virksomt og min hud bliver virkelig flot efter et døgns tid, men jeg er af den overbevisning at man også kan få huden lidt for meget i arbejde ved konstant at rulle, og derfor passer det her sæt godt til mig. Det ruller dybt og effektivt, men er ikke til hverdagsbrug.
  @rie : Tak!!
  Mht. Tretinoin er det netop pga sollyset – men også fordi jeg godt kan lide at veksle lidt, og også er meget vild med bio effect. Tretinoin er super effektivt for mig. De første 3 uger er min hud let rød, lidt irriteret og skallende, men derfra mærker jeg intet andet end lækker, lækker hud. Jeg bruger det efter rens om aftenen, og intet andet hverken før eller efter. Hvem køber du igennem? Der er en del af tretinoin cremerne på de udenlandske hjemmesider, der ikke indeholder det der står på produktet.

  03/08/2016
 • Rie Dyrnes

  Hej Vibeke. Kunne du fortælle lidt mere om Tretinoin? Hvorfor vinter? er det pga sollys, og hvor i rutinen putter du den hen? jeg har købt den på nettet til min datter, men syntes ikke rigtig den hjælper på hendes akne i mild grad. Tak for kigget :O)

  03/08/2016
 • Kirsten V

  Mange tak for kigget og rådene fra Vibeke Lenz. 🙂

  Jeg høre gerne Vibeke Lenz erfaringer og hvis andre vil dele erfaring med skin needle roller.

  På forhånd mange tak. 🙂

  03/08/2016
 • Kirsten V

  Jeg har PT fokus på skin needle roller. Anette du ville lige vende tilbage med hensyn til str. 0.2 eller 0.5

  Det er første gang jeg starter med needling. Er det så bedst at starte med 0.2 eller når man nu er 50+ er det så ok med 0.5 eller ? Et par gange pr uge eller ?
  Send mig endelig link til tidligere blogpost vedr emnet såfremt.
  Endnu engang tusind tak for din hjælp Anette. 🙂

  03/08/2016
 • Pernille Ørtoft Høllede Nielsen

  Elsker at kigge med på hylderne… Hvor køber man sugekoppen henne? Kærlig hilsen Pernille

  02/08/2016
 • Maj

  Ja, undskyld, men jeg synes sgu “Book of comfort for a nymphomaniac” var det mest interessante på billederne, no offense… ☺️

  02/08/2016
 • Skal vist ha’ tanket op på vaskeklude næste gang turen går til IKEA…

  02/08/2016
 • Vibeke Lentz

  @wilma
  Epsom saltet bruger jeg ca en gang om ugen. Det er udrensende og muskelafslappende:)

  02/08/2016
 • Vibeke Lentz

  @ Maria Rasmussen Tak

  02/08/2016
 • Wilma

  Dejligt indslag – hvad mon hun bruger Epsom salt til…?

  02/08/2016
 • Marie Rasmussen

  Åh sikke et skønt indslag. Og seriøst, hende ku jeg vist også godt bo med. Nu stalker jeg hende på insta … er i øvrigt vild med når andre anbefaler hvem man kan få noget ud af at følge ….

  02/08/2016
 • Vibeke Lentz

  Jeg er meget glad for sugekoppen! Den gør virkelig meget for især mine lår, balder og talje. Min hud blev hurtigt meget, meget finere og blødere, og hudfarven er ligesom mere levende, der hvor jeg bruger sugekoppen – og så har den altså virkelig gjort underværker i forhold til en mere jævn overflade på lårbasserne:)

  02/08/2016
 • Åhr, Anette, jeg så fandens fristet af beauty boksen! 😐

  02/08/2016
 • @ Sisi – Du har ret.

  @ Mormormedstiletter.dk – Jeg er SÅ glad for især deres Booster 3 med forskellige A-vit estre.

  Stor hilsen Anette

  02/08/2016
 • Sisi

  Lækre billeder – og produkter. Må vist lige finde den instagram 🙂
  Det er også en dejlig Book´n´Beautybox Anette – mnen bare lige for at være helt sikker, så er Mega Mushroom Skin Relief kun med på billedet, ikke? Og altså IKKE i pakken?

  02/08/2016
 • HeLene

  Jaa virkelig inspirerende og pænt og pæne billeder. Hør også gerne mere om sugekopperne

  02/08/2016
 • Charlotte

  Lækker kvinde og super lækre produkter…Har lige et spørgsmål til Vibeke – virker den sugekop dims og kan du fortælle lidt om den?

  02/08/2016
 • Vibeke Lentz

  Åhhhhh Anette, du gør mig grundglad!! Tak for dine søde ord – kom straks til Fejø og få en ordentlig krammer!!!

  02/08/2016
 • Ejj, hvor fint at se andres “hemmelige gylder”:-)
  Selv er jeg netop begyndt at bruge Beaute Pacifiques produkter…Måske du lige kan knytte en kommentar til produkterne, Anette, da jeg er lidt i tvivl om de er gode??

  02/08/2016