Annes fabelagtige foundation

46482430_350441842185287_6061686210420539392_n

“Den fungerer nemlig mere som et blødt filter frem for at dække og få dig til at se gammel ud”, siger Anne P.

Jeg tror ikke, at hun mener det på nogen dårlig måde, den gode Anne P, men tolk selv dagens pingpong på Instagram (ligger på både @beautyspace og @annep_beauty under stories).

Heldigvis ved jeg, hvor knusende taknemmelig hun er for sin egen alder. Og vistnok også for min. Noget, der jo ikke piller ved ønsket (og arbejdet på) at se nystrøget og frisk ud i forhold til snakken om foundation.

Her er links til de varme anbefalinger fra Anne P:

HVAD MED EYELINER & MASCARA? Det bruger jeg jo. Især eyeliner. Men af hensyn til tidsbegrænsning på Instagram-film kan alt ikke være med.

SNUP MAKEUPARTISTENS FIF TIL LÆBERNE. Nu hvor vi er ved makeup, så arbejdede jeg sammen med makeupartist Kenneth Adelhardt i sidste uge. Han kom med det festlige tip at duppe lidt glimmerøjenskygge på læberne. Ikke at nogen af os behøver at gå all in som på billedet fra MAC. Men lidt in er måske godt nok at prøve.

nicopanda

@beautyspace på INSTAGRAM

19/11/2018
Her er den fejl med A-vitamin, du skal undgå
For at få glattere hud og mere kollagen
22/11/2018
Ramt af radiatorstram hud?
Så skru op for fedtet og ned for varmen

Kommentarer

 • HeleneR

  Må man spørge hvad farve du bruger i concealeren fra Tarte?
  @karoline afsted til en hudlæge, taler af erfaring! Fik også samme creme hos egen læge – den gjorde ingen skade (så ingen bekymring der) men hjalp kun lidt . Efter jeg kom til hudlæge blev jeg sat på Soolantra creme der så ud til at virke rigtigt godt. Har desværre haft tilbagefald og er derfor lige sat på isotretinoin kur, men føler jeg er i de bedste hænder hos hudlægen også selvom vi havde håbet jeg slap for den barske kur.

  23/11/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Lone, 1000 tak, du kan se det på Instagram under højdepunkter A&A (og på bloggen i dag).

  @ Louise, du kan sagtens bare bruge en øjenskygge, der rammer de farver, du nævner. Ellers er jeg glad for Inekas ny brow-palette, men det er godt nok ikke en pen.

  @ Ditte H, tænkte nok at det lige var dig.

  @ Louise K, du har lige givet et godt emne til en ny pingpong. Lige nu er jeg meget glad for stewardesseconcealeren fra TARTE: Shape Tape (købt i USA, måske du kan få den på nettet).

  @ Julia V, se svar til Louise.

  @ Camilla, AHA og A-vitamin er helt gængse hudplejeingredienser, som du kan blive ved med at bruge. Så du med forleden dag i forhold til netop A-vitamin og det at man skal opbygge tolerance?

  @ Pernille S, haha, ja det kunne de nok. Vil du sende mig indholdlisten, så kigger jeg.

  @ Mette Egelund, A-vitamincreme er der delte holdninger til blandt hudlæger, så det afhænger af dig. Den receptpligtige er selvfølgelig no go. Salicylsyre er der ingen problemer med.

  @ Karoline L, hyaluron er ikke noget problem. AHA kan være, men du er nødt til at være sikker på om det er rosacea eller ej.

  Stor hilsen Anette

  23/11/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle gode kommentarer. Jeg er tilbage på bloggen fredag morgen med svar. Stor hilsen Anette

  22/11/2018
 • *metronidazole

  21/11/2018
 • Kære A

  Jeg gik endelig til en læge. Han kiggede godt nok hurtigt på det, men siger at det ligner jeg har (fået) Rosacea og har givet mig receptpligtig creme (metronifazole). Jeg frygter ærlig talt at bruge den i tilfælde af det bliver værre.

  Anden bekymring er, at hvis det er rosacea, at jeg så skal udskifte alle mine produkter – eller hvad? Fungerer alle mine AHA og hyaloron produkter fint når det kommer til rosacea?

  Crisis!

  //K

  21/11/2018
 • Mette Egelund

  Hej Anette
  Hvordan er det nu med A-vitamin og salisylsyre, når man er gravid? Synes jeg støder på flere forskellige holdninger.

  21/11/2018
 • Pernille S

  Kære Anette kan du anbefale Apotekets Anti-age Serum uden parfume? Ingredienslisten ser ok ud. Prisen 119kr er tiltagende! Antiage er så lige et ord producenten kunne have undladt 😉

  20/11/2018
 • Camilla

  Købte foundationen i den matte udgave for længe siden, da den blev anbefalet – ikke lige mig – men skal helt sikkert prøve den i glow-udgaven! Tak for tippet.

  Som bedste underlag for smuk hud til foundation anbefaler du bl.a. frugtsyrer og A-vitamincreme.

  Har brugt AHA/frugtsyrer(fra Ole H) i et år og min hud bliver klart pænere. Er det ok at bruge det så længe?

  Kan man vænne sig til A-vitamincreme? Har prøvet to gange hvor jeg begge gange endte med en meget rød og tør hud, som tog flere uger om at blive almindelig igen. Har kun brugt et tyndt lag creme og ventet ca. en uge inden jeg bruget det for 2. og 3. gang – hvorefter min hud blev irriteret.(brugte den fra Beauty pacific).

  20/11/2018
 • Julia V

  Jeg vil også gerne have fif til den mest perfekte “usynlige” concealer – til os med chokoladebrun hud:-)
  Bruger MAC nu, som jeg er glad for. Men nysgerrig på andre brands.

  På forhånd tak:)

  20/11/2018
 • Louise K

  Men hvad med concealer? Jeg synes, jeg finder fine foundations som ligger pænt på huden, men en god concealer er bare ikke at opdrive – og det ødelægger det hele (efter min mening). Enten lægger det sig i de fine linjer eller også fedter det og klumper. HJÆLP

  20/11/2018
 • Ditte H

  Jeg er såå meget på vej ned efter den foundation!! MUST-HAVE! Bum.
  Og jeg er vild med Anne, der turbosnakker 😀

  20/11/2018
 • Louise

  Haps & Tak for en lækker blog 🙂
  Mon du kan anbefale en brow pen der er til akseblond/grå’ish bryn?
  Jeg er ikke gråhåret, men har kolde mørkegrå tonede bryn fra naturens side og synes de penne der er på markedet er meget brune eller røde.
  KH Louise

  20/11/2018
 • Lone

  Dejlig ping pong mellem jer to på Instagram Men nu har jeg glemt, hvilke tre ting du rådede Anne P til at spise hver dag….

  20/11/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.