Damen, der med A-vitamin gør alle pænere

hotel1hotel2hotel4hotel3

1000 tak for alle gode ord i kommentarfeltet her. Om A-vitamin. Som det jo nogle gange er lidt spjøst med, for selvom mange er virkelig glade, så lever fæle myter stadig. En af de slemme er den med, om ikke A-vitamin er frygtelig gammeldags. Øhhh jo. På samme måde som gymnastik er det. Og grønsager. Eller kærlighed….

Og så har jeg aldrig fattet den med at skyde på andre ingredienser for at fremhæve ens egne. Men det er nok en anden snak.

Én, der har vanvittig stor succes med at behandle andres hud med udglattende, kollagenboostende A-vitamin er dygtige Anita Falslund, som har åbnet den smukkeste klinik på Islands Brygge. Og nej, det siger jeg ikke, fordi hun har Superhuds-bogen på hylderne. Det er svært at få tid hos hende, men en god mulighed er at skrive sig op på afbudslisten. En anden idé (hvis du bare selv vil i gang), er at kigge forbi hende og få personlige råd. For jeg ved, hun netop har udvidet de åbningstider, hvor hun guider i forhold til produkt-hjælp.

PS: Tirsdag morgen klokken 8.00 går Book’n Beautyboxen ud. Fra listen her. Teaser på Instagram kommer i løbet af mandag.

03/03/2017
Undgå den typiske brøler med A-vitamin
Begå ikke de fire typiske A-vitamin-brølere
08/03/2017
Mænd er svine-heldige på hud-fronten
Se hvorfor mænd er 15 pct. mere heldige på hud-fronten

Kommentarer

 • Martine Eriksen

  Hej Anette

  Jeg skrev til dig for en måneds tid (d. 6/2) siden på oplægget om rutinen til uren hud, hvor du anbefalede BHA og A-vitamin. Det råd har jeg fuldt siden og jeg kan begynde at se resultater i form af færre småbumser, færre sorte pore og når der kommer en større bums, så forsvinder den enormt hurtigt! Så tak for det råd! Jeg står nu tilbage med mørke pletter fra gamle urenheder og overvejer om jeg bruge en dermaroller? Og så fald, kan jeg fortsat bruge kombien af smooth skin treatment fra Danish Skincare og A-vitamin efter en tur med dermaroller?
  Og igen, tusinde tak for dine gode råd <3

  15/03/2017
 • @ Nadia – Som jeg forstår dine ord, så er du begyndt på A-vit fra The Ordinary og slår nu ud med bumser? Det lyder som en situation hudlægerne på Mølholm burde se på, hvis du allerede går der. I forhold til at modvirke udbrud fungerer kombien af BHA og en langsom optrapning af A-vit ellers normalt.

  @ Sanne – Ja, jeg blev også så glad.

  @ Ida M – 1000 tak for tilliden og fordi du skriver. Men det er ikke mit specialistområde, så jeg er nødt til at kasten bolden videre. Jeg ville spørge dygtige Klara Holm, hvis jeg var dig. Eller booke tid hos en god makeupartist/hårstylist, hvis budgettet tillader det. Du kan også for ca. 350 kr. booke en times makeupvejledning hos MAC.

  @ Julone – Jeg vil gerne tage emnet op, og stor tak for dine pæne, pæne ord. Mht. A-vitamin, så læs indlægget med A-vit myter, som det med dagsbrug hører under.

  @ Suzi – Aloe Vera Gel er SÅ fint. Og det har jeg fra Nuface selv.

  Stor hilsen Anette

  09/03/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle gode ord. Jeg svarer på det hele torsdag den 9. marts – om morgenen. KH Anette

  08/03/2017
 • Julone

  Kære Anette, tak for alle dine gode og værdifulde oplysninger. Jeg bruger Beauté Pacifique Super3 om natten – og det fungerer godt. Men kun om natten, idet en Matas dame advarede mig mod at bruge A-vitamin om dagen. Er det rigtigt – eller en skrøne? Jeg har tidligere skrevet på dit kommentarfeldt og spurgt dig til råds vedr ‘panda-øjne’. Hvilket vi mit tilfælde er: mørk (rigtig blå/lilla) OVER globelinien. Ja, faktisk hele vejen rundt begge øjne. Jeg har snart sagt prøvet alle de concealers der findes i køb. Men måske findes der en ukendt een der holder mere end 3 min. og ikke udtørrer området rundt om øjet. Eller måske et eller andet virksomt. Vil du evt tage det emne op på et tidspunkt, der er sikker flere end jeg, der døjer med det problem. Jeg ved godt det er mere udbredt i min høje alder, but you never know….
  Tak for din værdifulde viden du gavnligt og gavmildt deler med os alle (uanset alder) – os, der har været så heldige at finde Beautyspace.

  06/03/2017
 • Ida Maigaard

  Hej Anette,

  jeg står og skal til mit afsluttende gallafest i 3.g d. 1 april. For at sige det mildt er jeg rimelig meget i tvivl i forhold til håropsætning samt makeup, da det virkelig ikke er noget jeg mestrer. Ud fra diverse tutorials mm. er jeg kommet frem til at mit ansigt er hjerteformet, men jeg har ikke den fjerneste ide om, hvad der klæder et hjerteformet ansigt(det man kan finde på google, er meget amerikansk hårstyling og ikke just min stil). Da jeg i mange år har fulgt din blog og stylings tænkte jeg, at jeg kunne prøve at skrive til dig for at få nogle ideer. Jeg er egentlig meget åben for ideer, dog er jeg ikke til det pyntede eller alt for fine – jeg har hår til skuldrene, så det er heller ikke de helt store opsætninger der kan lade sig gøre.

  Jeg håber på at høre fra dig, og har fuld forståelse for, hvis der er andre ting at tage sig til.

  06/03/2017
 • Suzi

  Kære Anette
  Jeg har brug for en råd fra dig – den creme kloge.
  Jeg har købt en nu-face mini. Der hører en særlig gel med som desværre indeholder methylisothiazolinone. Desuden vand, propanediol, acrylic acid polymer, caprylyl glycol samt cellulose polymer. Ringer der en klokke hos dig om et alternativt produkt uden MI? Jeg kan Google mig til at andre har anvendt aloe vera gel meeen tænkte lige at høre din mening.
  Med venlig hilsen og tak for altid gode input’s
  Suzi

  06/03/2017
 • CharlotteK

  Godt vi har dig til at give os et overblik, så vi kan få aflivet alle de myter!

  06/03/2017
 • Mette Sloth Eriksen

  Pyt med nogen synes A-vitamin er lidt gammeldags – så længe det virker og det gør det. En tur med nålerullen og så en gang A-vitamin udretter små mirakler – god dag <3

  06/03/2017
 • Nøj, hvor din bog klæ’r hendes stilfulde lokaler! 😉

  06/03/2017
 • Nadia

  Kære Anette. Tak for en rigtig god blog, jeg læser stort set alle dine indlæg og med stor fornøjelse. Derfor ved jeg også, hvor meget du holder af A-vitamin og inspireret heraf har jeg købt retinol fra The Ordinary. Min udfordring er, at jeg reagerer ret kraftigt på A-vitamin. Fik engang isotretinoin-kursen, som fik min hud til at blive meget værre end den var før, i hvert fald de første 4 måned af kuren og gav mig virkelig grimme ar. Alt det er nu væk, også takket være laser på Mølholm, men huden skal jo holdes ved lige, så jeg tænkte at jeg ville forebygger rynker, blandt andet ved hjælp af A-vitamin. Men min hud er begyndt at slå ud igen, fra at have ingen bumser til at have 5 på én gang. Har du et godt råd – skal jeg bare holde ud og håbe at det bliver bedre, eller skal jeg finde på noget helt andet?
  De bedste hilsner

  05/03/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jettsen – Det er tirsdag. Stor hilsen Anette

  05/03/2017
 • Karin S

  Kære Anette,
  Er du i go morgen dk i morgen?
  Knus Karin

  05/03/2017
 • Jettsen

  Kommer boxen om mandagen nu ????
  Blev lidt forvirret, da det jo plejer at være om tirsdagen….

  05/03/2017

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.