Fælles-nævneren for de fire damer, ELLE har spurgt til råds

ElleJubi

Et kæmpestort tillykke til dansk ELLE, som fylder 10 år. I den anledning slipper skønhedsredaktør Anne P afsted med at kalde mig for en sjuske. En smule omskrevet, bevares. Men alligevel, og det er heldigvis sådan, at tonen mellem os er (se Instagram-storien på @beautyspace under højdepunkter, hvis du har tid og lyst. Dén, hvor hun braser ind på mit badeværelse).

Nåmen det er noget andet, vi skal omkring.

For det bemærkelsesværdige er, at når de fire adspurgte damer (Anne P, Sine Ginsborg, Mette Thorsgaard og moi) inde i jubilæums-magasinet  åbner for hvert vores badeværelsesskab, så står der ikke én samlet serie og troner. Der er derimod håndplukket produkter fra forskellige serier på både hår, makeup eller hudpleje.

Og præcis det faktum besvarer Jettes spørgsmål i kommentarfeltet fra forleden. Dét med om alt partout skal være fra samme serie. For ofte, som hun skriver, så er det jo det, en kosmetolog anbefaler. Ja og nej. Sagen er, den vejledning vi som kunder får naturligt nok tager afsæt i de ting, den pågældende behandler har valgt at have på hylden.

Det vil derfor altid være op til dig at skelne mellem gode råd og salgstaler.

At have alt fra samme serie er udelukkende ekstra godt, hvis du er typen, der elsker, at ting matcher på hylden. Kun med frugtsyrer er det dumt at blande for mange forskellige, da det svækker ens overblik.

”Du forvirrer huden”, har du måske hørt nogen sige. Her vil jeg gerne se dokumentationen på, at eksempelvis A-vitamin fra mærke X har det svært med hyaluronsyre fra mærke Y. Du kan gøre for meget på en gang, ja. Men lige som med mad, så vælger vi jo også på kryds og tværs og plukker fra dér, hvor det giver bedst mening.

SmukkeAnette

HVAD ELLE VIL VIDE? De fritter for, hvor jeg springer over, hvad min største AHA-oplevelse med huden har været og hvilket mærke, der leverer mest for pengene.

OKTOBER MÅNEDS BOOK’N BEAUTYBOX ER KLAR. Alle detaljer er i den mail, der bliver sendt ud på tirsdag den 2. oktober  kl. 8.00 til alle på LISTEN HER. Smugkig kommer på Instagram: @beautyspace.

27/09/2018
Når nogen holder mere, end de lover
Se hvem det er
01/10/2018
Kalder alle med tør og sart hud
For her er den bedste nyhed længe

Kommentarer

 • Birgitte

  Kære Anette
  Tusind tak for svar, det blev jeg glad for 🙂
  Jeg har en “Clinique Smart” olie fra, ja Clinique, som jeg dupper på kinderne, oven på make-up. En decideret dagcreme bruger jeg ikke, blot serum og A-vitamin fra Environ. Jeg får behandlinger hver 2-3 måned og er blevet anbefalet denne rutine og har kørt sådan i 3 år…. !
  Anyway, hvis du har et bud på en dagcreme, jeg kan bruge sammen med ovenstående vil det være super. Alternativt kan jeg vel komme olien i A-vitamincremen?
  Tak igen for svar og altid nyttige råd.
  Kh Birgitte

  02/10/2018
 • @ Tina, men svarer alle det samme? Det gør de vel ikke?

  @ Gitte, YOU ARE THE BEST…TAK fordi du byder ind her, bare TAK.

  @ Birgitte, du lader til at være meget obs på at fugtmætte og det er SÅ fint, men den fugt skal forsegles. Så når det bliver koldere kan du tilføre en smule mere fedtstof til din pleje. Prøv at tilføre din dagcreme (eller serum) et par oliedråber af hvad du har stående. Hvordan virker det??

  @ Charlotte K, Tak ;o)

  KH Anette

  02/10/2018
 • CharlotteK

  Tror du har helt ret, Gitte. En kosmetolog, der kun har én serie, kan kun sælge fra den serie. Og så giver det god mening at få et lettere salg ved at sige sådan. Og der er så en eller flere, der har været så gode til det, at det nærmest er blevet en sandhed.
  Sikke fine billeder, Anette;-)

  29/09/2018
 • Birgitte

  Kære Anette.
  Vi går vinteren i møde og som altid er min hud allerede begyndt at ligne en indtørret rosin. I min hudplejerutine indgår (lige nu) fugtspray fra Rønsbøl, hyaluronsyre fra the Ordinary, EGF serum, fugtmaske fra Amazing Space.. efterfulgt af a-vitamin fra Environ (step 3).
  Jeg spiser fiskeolie, lever sundt, drikker masser af vand, benytter dermarolleren flere gange ugentligt osv. osv.. Alligevel er der ingenting der virker på den tørre vinterhud. Jeg håber sådan, at du har et mirakelprodukt gemt oppe i ærmet, du gerne vil dele med mig eller bare (endnu) et godt råd. Tusind tak på forhånd og rigtig god weekend.
  PS. Jeg er 49 år.

  29/09/2018
 • Jeg er hudterapeut og oplever faktisk at mine kunder bliver “forfærdede” når jeg anbefaler produkter fra forskellige serier. Jeg forklarer dem at hver serie ofte har lagt vægt på een styrke hvorfor de komplimentere hinanden perfekt. Tror det der med een serie er skabt af mærkerne (og kolleger der kun forhandler een serie).

  29/09/2018
 • Nøjjj, hvor er jeg glad for det her indlæg, for det er simpelthen svaret på det store spørgsmål, som jeg har stillet snart sagt alle kosmetologer og andre professionelle indenfor faget, som jeg har mødt siden jeg startede at pleje min ud som 18-årig (jeg er nu 55 år).
  Af hjertet tak!! Nu kan jeg med sindsro fortsætte som jeg plejer:-)

  28/09/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.