fbpx

Kalder alle med tør og sart hud

_S0A8756

Måske kender du det med en hud, der kan føles kløende og irriteret allerede lige efter et bad?

At have sart eller lejlighedsvis sart hud med lav lunte er hverdagskost for mange, fordi vand alene kan udfordre vores såkaldte syrekappe. Og her kan vi jo tale nok så meget forbedring og reparation, hvis irritation er det, der fylder.

Jeg blev derfor varm i maven, da Mette Skærbæk, damen bag Karmameju, fortalte mig om mødet med en fremsynet kemiker og deres nye projekt seriøs-ro-på.

En langhåret historie kort: For mig er HERO Age-Defence pH Solution en ny produktkategori. Nemlig en afsluttende, men helt enkel, smøre af pH-balancerende fugtmætning, der giver mening at bruge som det første efter et bad, en omgang ansigtsrens, et svømmehalsbesøg eller efter vask af hænder og brug af håndsprit. En slags stabilizer om du vil i en serumagtig konsistens.

Jeg kunne ikke dy mig for at afprøve på nogle af mine nærmeste, som tæller hende, der altid er udfordret med rødme i ansigtet efter selv et køligt bad, ham der altid bliver spættet på brystet (også efter et bad) og hende med rosaceahud, der generelt har det stramt med vand.

De følte sig alle hjulpet og lindret, og mit stille glade hurra fik Karmameju til at dele en slags mandags-gave på Beautyspace, som du ser herunder.

SNUP DIN GAVE: Du kan som Beautyspacer få produktet fragtfrit – tror det koster lige under 200 kr. – og samtidig få en gave, som er Karmamejus Star Micellar Water til 159 kr. De fanger dig via linket her, hvor du kan skrive dig op, for HERO pH Solution bliver først lanceret 15. oktober. Men jeg tænkte, at det var et fint lille mandagstip. Og er du tvivl (og betyder den slags noget for dig), så er denne deal og mulighed udelukkende mellem dig og de bløde sjæle hos Karmameju.

PS: Hvis du allerede har en løsning, der fungerer, så del endelig i kommentarfeltet.

FOREDRAG MIDDELFART: Ses vi i Middelfart på torsdag? Det har jeg jo fuldstændig glemt at spørge om. Du kan få en plads ved at ringe på telefonnummer 64417743. Øvrige datoer for efteråret ligger her.

28/09/2018
Fælles-nævneren for de fire damer, ELLE har spurgt til råds
Og jo, jeg er én af dem (tak for det)
02/10/2018
Bioderma-anmeldere fundet
Plus svar på en efterlysning

Kommentarer

 • Pernille

  Jeg har ligesom Camilla ikke mulighed for at skrive mig på listen. Er der mon en begrænsning på, hvor mange der kunne skrive sig op til tilbuddet?

  14/10/2018
 • 1000 tak for alle gode kommentarer. Lige et par konkrete svar:

  @ Randi, du kan bruge aloe vera gel.

  @ Janne, finde INCI-listen og send mig den, så kigger jeg.

  @ Camilla, har du stadig problemer? Så skriv en mail til Karmameju.

  Stor hilsen Anette

  08/10/2018
 • camilla

  Jeg kan desværre ikke få lov til at skrive mig op (har prøvet at trykke på linket). Kan du hjælpe? 🙂

  03/10/2018
 • Sidsel

  Jeg er også skrevet op nu. Det lyder som et skønt produkt, især her i vinteren med ekstra varme bade, ekstra udtørrende radiatorluft og ekstra prøvelser for huden. Tak for tip og muligheden 🙂

  02/10/2018
 • Janne

  Jeg har læst den mest utrolig historie om et produkt der hedder Platinium Beaute fra en der hedder Dr. Oz. Det lyder for godt til at være sandt, også selvom det indeholder C vitamin og A vitamin. Han lover at tage 10-15 år af ens hud alder. Og da jeg allerede bruger Ole H. C vitamin og Super Boozter, så tror jeg ikke helt på det.
  Kender du produktet den gode Doktor sælger?

  02/10/2018
 • Randi

  Hej Anette,
  Lige et helt andet emne, men jeg overvejer, at købe/ønske mig en Nuface. Skal man bruge den gel/primer firmaet foreslår, eller er der andre alternativer? Hvad gør du?
  Hilsen,
  Randi

  02/10/2018
 • Dorte

  Decubal har et produkt til lindring af irriteret (og dermed ofte kløende) hovedbund.
  Dry scalp treatment. Kan købes på apoteket.
  Hilsen fra en der bor i hovedstadsområdet og derfor kender det hårde, kalkholdige og udtørrende vand.

  02/10/2018
 • Øv, at jeg først læser det med at du kommer til min by på torsdag.
  Det ville ellers være heeelt 100 at få mulighed for at høre dig live.
  Jeg HAR skrevet mig op til HERO, for det lyder næsten for godt til at være sandt 😀

  02/10/2018
 • Kære alle,

  Jeg er SPÆNDT på, hvad I vil gøre jer af erfaringer med det her produkt. @Rie V, min datter har prøvet og hun døjer med det samme. Der var hjælp at hente, men det er ikke magi jo…@Saima, JA og Sacha W, stort ja.

  Bedste hilsner Anette

  02/10/2018
 • Marianne

  Det lyder som et godt produkt! Vil også gerne have fingre i Karmamejus Micellar Water 🙂

  02/10/2018
 • Sacha W

  Det lyder som et super fedt produkt, kan du mon anbefale en Løsning til håret mod al den kalk der i vandet, især i København og på Frederiksberg, som udtørrer håret og efterlader det trist, Matt og knastørt?

  01/10/2018
 • Gitte Bjerre Jensen

  JA, vi ses på torsdag og jeg GLÆDER mig :-))))

  Kh. Gitte

  01/10/2018
 • Saima

  Kan den bruges i ansigtet på min Rosacea plagede hud
  Vh

  01/10/2018
 • CharlotteK

  Jeg har også skrevet mig op – håber virkelig den virker på tør hovedbund.

  01/10/2018
 • Christina kragh

  Ahe virker nu det var åbenbart på mobil det ikke duede

  01/10/2018
 • Christina kragh

  Hvordan skriver jeg mig op når jeg trykker på linket kommer jeg ikke vider ud over det står jeg kan skrive mig op …men der er ikke et felt hvor jeg kan gøre det?

  01/10/2018
 • connie

  Et fint tilbud – jeg er skrevet op nu 🙂

  01/10/2018
 • Rie V.

  Det lyder som lidt af et ”armene over hoved” produkt, og elsker Karmamejus produkter – meeeeeenn…
  Døjer en del med tør hovedbund/irriteret – vil den virkelig også kunne hjælpe på dette?
  Har fluks skrevet mig op, men man har jo altså sine mistroiske sider 😉

  01/10/2018
 • Joan Østergaard

  Tusind tak, jeg er én af dem der nærmest ikke kan nå at tørre mig, før min hud skriger på produkter, så jeg er nu skrevet op, og glæder mig til at prøve ❤️

  01/10/2018
 • MetteMM

  Det lyder som et virkeligt godt og spændende produkt! Det vil være en kæmpe redning, hvis det kan hjælpe med den kløende og irriterede fornemmelse i ansigtet og i hårbunden. Jeg har skyndt mig, at skrive mig op 🙂

  01/10/2018