fbpx

For de heldige

Der er duftlys. Og så er der besnærende duftlys. I hvert fald er det tit svært at trække næsen til sig, når Laura Bonné er involveret. For hun har en detaljesans af en anden verden, når det gælder brug af æteriske olier. Ikke bare med duftlys, men generelt. Aldrig påtrængende, men bare så man får ahhh-suset. Velvidende selvfølgelig, at duftsmag er forskellig.

Hvis du (som jeg) er vild med Avedas rosmarin-mint shampoo-serie, så er mit bud, at du også vil holde af blandingen her af jernurt, mynte og eukalyptus. I virkeligheden et lidt anderledes duftlys, fordi det er lavet efter et møde med diamantkloge Haniel Khamseh Møller – i hver 100. duftlys har de to sørget for en diamant i bunden, hvor certifikatet kan hentes hos Hanel Jewelry.

Hvis man altså er heldig.

I Beautyspace-regi er der også et par andre muligheder i dag:

GRIB CHANCEN OG BLIV ANMELDER FOR BEAUTYSPACE: Det foregår sådan her.

ELLER VIS DIN HYLDE på Instagram @beautyspace med en chance for at få tilsendt det ene produkt, du måske mangler. Vi glædede fem heldige i denne uge, og vis-din-hylde fortsætter. Se mere her.

22/03/2019
Kom med til en IPL-behandling
Når laseragtigt skyts fjerner rødme og klarer op
25/03/2019
Kom med i makeuppens TV-køkken
Mini-løft og mindre tunge øjenlåg med den rasende dygtige makeupartist Kenneth Adelhardt

Kommentarer

 • Det var dog en fantastisk idé med den diamant i bunden, må ud og købe ca. 100 lys. 😉

  Rigtig go’ dag, sukke. 🙂

  25/03/2019
 • Sanne Larsen

  Hej pernille. Ja det er, 1000 tak 🙂

  24/03/2019
 • Pernille S

  Hej Sanne. Mon det er Erborians CC EYE, som forhandles hos Sephora du efterlyser. Den har spf 20
  😉

  23/03/2019
 • Sanne Larsen

  Hej 🙂 jeg skriver til dig om noget helt andet, for længe siden skrev du om en øjen cc creme med spf som på daværende tidspunkt ville komme på markedet 14 dage senere ca. Jeg kan simpelthen ikk finde det indlæg og syntes jeg har støvsuget bloggen 🙂 hjælp ?

  23/03/2019