Vis mig din badeværelseshylde

Udover et sidespring i morgen med UGENS INSIDER om kollagentilskud, så kommer det i dag og de næste dage til at handle om den badeværelseshylde, der virker. Din hylde vel at mærke. Gerne sammen med en kort bemærkning om, hvorvidt den fungerer eller ikke.

Jeg krydser alle fingre for, at du har lyst til at vise din hylde på Instagram her (#beautyspaceshelf) – det foregår altså på @beautyspace. Også når det gælder chancen for at få tilsendt dét, du synes, der eventuelt mangler. Bid mærke i ordet chance.

Efter ugens insider vil vi på meget enkel vis køre på med en oprydning efter dét redskab, som har et stramt  fokus på, hvad der dokumenteret virker – og på tværs af hudplejemærker: Nemlig Hudplejepyramiden. Vi tager den step for step, og jeg eksemplificerer sideløbende teknikken (som er nem) med mine egne badeværeseshylder på @beautyspace.

PS: Se med på Beautyspace news-kanalen, hvis du har tid og lyst.

SPILLE-REGLERNE PÅ BEAUTYSPACE: Måske kender du dem. Ellers er de her.

08/03/2019
Får du nok?
Lød spørgsmålet fra ELLEs Anne P
12/03/2019
Den ene ting, der skal være styr på
Derfor har Hudplejepyramidens bund egen hylde hos mig

Kommentarer

 • Lissi

  I så fald, kan jeg ikke finde ud af det – desværre….

  17/03/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mathilde, håber du er med i vis-mig-din-hylde?

  @ Lissi, jeg tror man kan se alligevel i de links, jeg smider op?

  KH Anette

  12/03/2019
 • Lissi

  Hej Anette

  Hvad med os, der ikke har eller har lyst til at få en Instagram Profil? Sommetider har du teasers til Instagram, som jeg går glip af.

  11/03/2019
 • Mathilde

  Super fed ide! Tak for al din deling af viden! ❤️

  11/03/2019

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.