Gave til alle fra Orgins

GinZing

Lad os gå lige på. For hvem kan stå for folk, der giver mere, end de tager?

På lørdag den 25. juni fra kl. 11 til kl. 17 er der nemlig en gave til alle Beautyspacere, der springer i enten Magasin Kgs. Nytorv eller Salling i Aarhus eller Aalborg. Her forærer Origins deres populære ansigtscreme Ginzing væk til alle, der kommer og afleverer deres tomme kosmetikemballager og siger Beautyspace. Uanset hvilket mærke dine tomme emballager er fra – det vil sige, de tager også konkurrenternes – og hjælper (og belønner) os med at sorterer vores opbrugte hudpleje/makeup-beholdere i plast, glas og metal. Eneste aber dabei er, at muligheden gælder så længe lager haves på lørdag, da ingen jo aner, om folk tager hele storfamilien med…eller nabobyen. Og man må godt tage sådan en flok med.

SNUP TIPPET: Vil du se en flok af mine helte-produkter, så kommer de her. Og hvad gælder mælkesyrebakterier, så er de stadig i spil i en grad, så vi kun er ved begyndelsen. I øvrigt er de ekstragode i ferietider, men det ved du nok.

NB. FÅ SUPERHUD TIL 180 KR. lige her, hvis det var noget.

22/06/2016
De naive får for lidt
24/06/2016
Hvis det her var i orden, ville hudlægerne ikke have patienter

Kommentarer

 • Gurli Jepp

  Tak Anette
  Jeg fik en gave fra Origins i dag af Heidi – i Salling Aalborg.

  Glæder mig
  Mange hilsner Gurli

  30/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Gurli – Det er simpelthen ikke i orden. Er du rar at ringe derind og bede om Origins standen og hilse fra mig og sikre dig, at du kan komme ind efter en creme (måske to, nu hvor du har gået forgæves). Alternativt ring til Origins firmaet på tlf. 36394400 og bede om Stine på Origins-kontoret. Lad mig vide om det lykkes. KH Anette

  27/06/2016
 • Christina kragh

  Jeg har ikke noget fammillie haha eij det faktisk ikke sjovt ( jeg har dejlige børn på fyn ) men jeg besøger da gerne dig i jylland til en kop tår juice Anette 😉

  25/06/2016
 • Kirsten

  Tak for tippet/gaven i salling Aalborg.

  25/06/2016
 • Anne F.

  Til Birgit A.

  Tak for tippet – det skal da helt klart prøves af. 🙂

  … og tak for svar Anette. Jeg havde godt en fornemmelse af, at man kunne bruge deres vippeserum til begge dele. 🙂

  God weekend.

  25/06/2016
 • Gurli Jepp

  Hej
  Har lige været i Salling Aalborg og her kender de ikke til gratis creme for tom emballage fra Orgins i morgen lørdag. Desværre!

  24/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres kommentarer – og faktisk er der ved snart at ske noget på fyn (det kræver lige lidt tålmodighed). Men hey, der ER jo stadig gave til alle uanset hvor man bor. Måske kunne det være en idé med en udflugt til Aarhus eller man kunne sende sin tante, som måske bor i Aarhus eller København.

  @ Ida – Det er ALLE kosmetik/hudpleje/skønhedsemballager

  @ Maria A – Nej, desværre, kun K.

  @ Anne F og Birgit A – Ja, deres brynserum virker fint (jeg bruger nu bare lash serum til brynene også). Det er rigtigt som Birgit A siger, at der er noget andet man kan gøre selv, og den tager vi på bloggen snart.

  Stor hilsen Anette

  24/06/2016
 • HeLene

  Åh, lækkert jeg har gået glip fordi jeg ikke haft mulighed de andre gange de haft lignende tilbud.
  Skal vist sætte farten op med at bruge min plantscription creme op til på lørdag så! Cool!!!

  23/06/2016
 • Ida V.R.

  Nu skriver du kosmetikemballager… Mener du så tomme makeup/sminke emballager eller også creme og den slags?

  23/06/2016
 • Camilla Kirstine

  Ja, til alle – hvilket tilsyneladende ikke gælder fynboere…

  23/06/2016
 • Annie Birthe Rasmussen

  Ja jeg bor også på Fyn, så tilbuddet er åbenbart heller ikke til mig, selv om der stod gave til alle.

  23/06/2016
 • Sisi

  Perfekt timing – jeg er netop ved at have fået samlet en pæn pose sammen af tomme emballager jeg skulle af med til genbrug – de kommer med på lørdag, og der er skam også Origins iblandt! Hvor er det et megagodt initiativ – og jeg håber bare at der også er en creme til mig, for GinZing er altså en ret fantastisk én af slagsen, især her i sommertiden og især på festival som jeg netop skal afsted til lørdag eftermiddag! 🙂

  23/06/2016
 • Christina kragh

  Og hvad med fynboerne ? Hvorfor er det altid os der bliver overset….Odense er da efterhånden en lækker by

  23/06/2016
 • Maria Atkinson

  Super dejlig mulighed for at lære Origins at kende, men hvad med Magasin i Lyngby? 🙂

  23/06/2016
 • Vivi J

  Kan du ik prøve at få nogen i Odense med på det brand gode initiativ?

  23/06/2016
 • BIrgit A

  Til Anne F: I en tidligere tråd her på Beautyspace skrev en bruger, at man kan bruge Pukkas Castor Oil at duppe på brynene hver aften inden man går i seng. Det skulle – ifølge brugeren – være et østerlandsk husråd. Se kommentarerne til: “I skabet hos hende med den bedste ansigtsspray”.
  Nå, jeg vil frem til, at jeg selvfølgelig skulle prøve det husråd, da mine bryn ikke er så tæt. Og jeg synes det virker. Tydeligt endda. Mine bryn har klart fået flere hår og dermed mere fylde. Jeg husker vatpinden med Pukka Castor Oil ca. 5 gange om ugen, og det er nok.

  23/06/2016
 • Karen

  Ville være nemmere hvis det var i Addit Skov 😉
  -men sådan er det jo at være “landboer”

  23/06/2016
 • Anne F.

  Hej Anette.

  Håber at det er ok med et spørgsmål der ikke lige vedrører Origins. 🙂

  Jeg har lige læst din mail vedr. M2 vippeserum og det fik mig til at tænke på, om du har nogen erfaring med samme firmas brynserum? Jeg har læst mange gode anmeldelser om deres vippeserum, men kan ikke rigtig finde noget om den tilsvarende til bryn.

  Er det lige så effektivt? Og er det samme indhold i to forskellige forpakninger? Kan man i virkeligheden bruge det samme til både bryn og vipper?

  Jeg er et 80’er barn, der har plukket mine bryn i mange år og ønsker mig nu tættere bryn. Men da M2 er et lidt pebret produkt, vil jeg rigtig gerne høre din mening.

  … og så i øvrigt tak for en helt fantastisk blog. 🙂

  Mange hilsner
  Anne

  23/06/2016