Hvis det her var i orden, ville hudlægerne ikke have patienter

Forurening

Det handler om grydelåget og om, at vi skal tage os af vores skræl, nemlig hudbarrieren. Hudlæge og professor Peter Bjerring sagde engang til mig, at ordrebogen hos ham ville være rimelig tom, hvis ikke folk havde alle de barriere-problemer. Råb op, hvis ikke du kan finde produkterne, jeg anbefaler i det korte klip. City Smart fra Prevage kommer først på hylderne herhjemme i næste måned.

OG SÅ DE KORTE NYHEDER: Der er gave fra Origins her, og i stedet for de normale 250 kroner, er der i et par dage Superhud til 180 kroner her, og så har flere efterlyst nærmeste forhandler-info på Sensai efter at have prøvet de japanske sager i beautyboxen. Der er en web-mulighed her.

23/06/2016
Gave til alle fra Orgins
27/06/2016
Fugtfangere og længere vipper

Kommentarer

 • @ Marisa – Det er absolut fin beskyttelse fra DS, som du nævner. Du kan evt. tage en serum-undertrøje på under. En med antioxidanter, fx. fra Triology, Nilens Jord, Rudolph C.

  @ Anja – Det er SÅ fint. Sådan! Eneste ting er om aftenen, hvor du ikke bør blande EGF med noget, med mindre det er OH’s Invigorating Night Gel, og så skal den på først.

  Stor hilsen Anette

  27/06/2016
 • @ Helene – Ja, de er fra Muji. GOD pointe med kroppen. Som regel har vi kroppen mere dækket med tøj i forhold til ansigtet. Derudover er porerne i ansigtet større, så derfor er ansigtsbeskyttelsen vigtigst. Stor hilsen Aanette

  27/06/2016
 • Christina kragh

  nej den er ikke ret stor men det virker som om de har fået lavet den så der lige præcis ikke kommer mere ud end man skal bruge så tænker den er drøj ….det kan jeg vende tilbage med 😉

  27/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Kragh – Jeg er sikker på, at du bliver glad for renseolien. Synes den er virkelig fin og det glæder mig, at du også synes om misten GA, der ja, godt nok koster 198 kr. men jo heller ikke er såååå stor igen.

  Mange hilsner Anette

  26/06/2016
 • 1000 tak for jeres indspark. Jeg er tilbage i kommentarfeltet i løbet af mandag. KH Anette

  26/06/2016
 • Christina kragh

  jeg løb fluks i Magasin og købte elisabeth arden rense oil den måtte prøves og havde lige brugt mit det sidste rense balm fra Daphin og så var jeg da nød til at prøve den mist fra grown alkymist og den er da for lækker og til en god pris 198 kr. jeg havde i forvejen dere håndsæbe og den er bare så luksuriøs så man har lyst til at vaske hænder hele tiden haha den dufter så fantastisk men den er til gengæld ret dyr af en håndsæbe pyyy

  25/06/2016
 • @ Annika – 1000 tak for dine ord om SUPERHUD. Det tager cirka 5 minutter for solen at re-aktivere gamle pigmentpletter, så hold dig helt ude af solen, når det gælder ansigtet. Start langsomt op med en AHA behandling (Pure Serum fra Akademilinikken eller Invigorating Night Gel fra Ole H) – hold øje med din hud. Hvis den er stærk og kan tåle det, så kan du hver anden aften, fx efter en måned toppe frugtsyren med A-vitamin (fra enten Verso, Beauté P, dermalogica eller Environ) – men go slow og hold øje med at du forbedrer og ikke irriterer. Prøv det i ca. 3 måneder – derefter vil en IPL behandling kunne gøre meget, som du så igen selv kan vedligeholde.

  Stor hilsen Anette

  25/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Line, åh det gør jeg på flere måde. Jeg er løbende i tæt kontakt med dygtige bl.a. kemikere, toxiloger og hudlæger. Og så læser jeg de publikationer der udgives mht. ingredienser og forskning inden for især hudpleje og endelig har jeg et efterhånden solidt hjemmebibliotek af fagbøger. Når alt det er sagt, så er inspiration og information jo en sjov størrelse, som kan komme alle steder fra. Stor hilsen og tak fordi du læser med på BEAUTYSPACE.

  25/06/2016
 • Annika Thorn

  Først tak for en super bog ! ( Super Hud ) -læste den på rekordtid da jeg ikke kunne lægge den fra mig 🙂

  Nu har jeg et spørgsmål !
  Jeg er 26 år, har tidligere dyrket lidt for meget solarium, og nu betaler jeg prisen – jeg er nemlig begyndt at få pigmentpletterne i ansigtet, nærmere betegnet lige under øjnene :/
  Findes der nogle hjemmebehandlinger/cremer som vil hjælpe mig ? Jeg har allerede en dermaroller forresten 🙂

  Desuden er min hud lidt trist, mangler glød og fuld af acnear, – der syntes jeg ikke helt aha serum og dermarolleren har hjulpet.
  Vil du her anbefale en behandling hos en kosmetolog/hudspecialist ?

  Indtil videre tak for din tid 🙂
  Håber du har et godt råd til mig 🙂

  Har kvittet solariet og bruger solcreme 🙂

  Mvh
  Annika Thorn

  25/06/2016
 • Line

  Hej Anette

  Tak for en god blog! Kunne egentlig godt tænke mig at vide, hvor du selv henter viden om sund og smuk hud, og hvad du selv læser af skønhedsblogs / blogs om hudpleje?

  God weekend!

  🙂 Line

  25/06/2016
 • Anja

  Kære Anette

  Tak for en fantastisk inspirerende blog. Ved godt at det ikke er helt i tråd med dette indlæg, men jeg har fået bioeffect serum i min første Book-your-beautyboks 🙂 og skal lige være sikker på, at jeg ikke gør noget forkert.

  Dag: vaskeklud, rønsbøl spray, bioeffect day serum og derefter dagcreme med solbeskyttelse (lige nu Murad)
  Aften: Rudolf care renseskum, EFG serum og natcreme (lige nu Ole H. invigorating night creme.

  Men jeg er i tvivl om jeg ophæver effekten af bio effect produkterne med de cremer jeg kommer på.

  Håber du kan hjælpe 🙂

  KH Anja

  24/06/2016
 • Marisa

  Hej Anette
  Jeg bruger hele serien fra Danish Skincare, hvor der er solfaktor i. Er disse produkter gode nok til at beskytte?

  For at vende fokusset til din video, så tænker jeg at hybenkerneolie og beskyttelse med tøj til kroppen, ville være en fordel 🙂
  Mvh. Marisa

  24/06/2016
 • HeLene

  Forresten!

  Mht det tidligere indlæg om solfaktorer så undrer jeg om de fysiske filtre altid er fotostabile?

  Jeg vil på en måde gerne kun bruge fysiske filter, men jeg synes ikke så tit jeg ser nogle som garantere at de er fotostabile, som fx. La Roche Posay som jo er kemiske/blandet, men har testet fotostabiliteten på produktet (som jeg fattet det-måske er det kun clever marketing ;-))

  24/06/2016
 • Julie

  Tak for tippet! 🙂

  Jeg er lidt i tvivl om, hvoridt vi så er ude i en aftenrutine, som består af dels de faste rutiner, som du før har nævnt (rens, mist, serum, ansigtscreme), dels af de produkter, du nævner ovenfor.

  Eller “overlapper” nogle af produkterne hinanden? Kan man f.eks. i stedet for Rønsbøll mist bruge den mist, du nævner i videoen her? Eller skal man bruge begge?

  Jeg elsker i øvrigt din blog!

  24/06/2016
 • HeLene

  Dejlig video! (meeen, hvor er vatpindene fra nomess/muji? ;-))

  Jeg ved ikke helt hvad man kan gøre for kroppen for at forhindre forureningspartikler så det håber jeg andre kan fortælle mig, men hudbarriæren på kroppen holder sig ret fin om man bruger den her slag flere lags pleje jeg har lært på Beautyspace, fugtig hud, mist, creme, lotion eller olie eller 2 af de sidste ovenpå hinanden.

  Good weekend!

  24/06/2016

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.