fbpx

Jeg har skiftet alt ud i min makeup-pung

Og den ene ting der har en fast og tilbagevendende plads, er Sisleys eyeliner. For mig gør den, hvad den skal: Er virkelig nem at lægge på, klatter ikke smeltende væk, og er drøj i brug. Jeg prøver mange forskellige, men vender altid tilbage.

På huden kører jeg en minimalistisk stil:

 • Nilens Jords underspillede primer med ekstra fugtmætning (glycerin) og favorit-olien squalane – og ingen silikone, hvilket er bemærkelsesværdigt for en primer. Den er samtidig prismæssigt fornuftig .
 • Derefter et par strøg med en løs mineral foundation, som giver den pæneste finish: Bare Minerals Blemishrescue Foundation gør godt for alle os, der har en smule rødme i huden. Jeg er som regel påpasselig med alt pudret, men den her giver et airbrushed resultat, når altså  huden er godt fugtmæt forinden.
 • Blush har aldrig hørt til mine prioriteter, og det er nok en fejl. I hvert fald ligner jeg med hjælp fra Shiseidos InnerGlow CheekPowder (nummer 06) en, der lige er kommet hjem fra en rask tur i skoven. Uden klovnekinder, bare pænt.
 • Mascaraen er vinderen fra BEAUTYSPACE KÅRER ÅRETS BEDSTE.

HVAD MED LÆBERNE? Jeg er glad for dem her og for dem her.

FOTO JENS PETER ENGEDAL 

11/01/2019
Glem juicekure og andet grumt
Den sundeste vane begynder nemlig med stort V
16/01/2019
Stewardesse-concealeren
Tarte er landet

Kommentarer

 • Kristina

  Nåå, det er en highlighter 😀 Troede det var setting powderen fra Laura Mercier.. Tak for svar

  17/01/2019
 • @ Eva B, det er en highlighter. Så forkert foto.

  @ Anette, det har jeg i min dagcreme. Dernæst primer. Men det er godt spm., du stiller, for i princippet er det jo altid bedst med SPF yderst, men jeg ser primeren som makeup-agtig.

  @ Kia W, efter utallige snakke med hudlæger, så er konklusionen ikke at undgå vand, men at minimere for varme bade her om vinteren. Så fortsæt helt som du plejer.

  @ Sanne, det skriver jeg i indlægget.

  @ Karolina, ja det er normalt.

  @ Gitte Salling, herligt. Tak fordi du deler.

  @ Marianne Gylding, I know. Helt vanvittigt faktisk. Hvis ikke det var fordi, at den – for mig – holder i et år. Brug flydende foundation.

  @ Kristina, jeg kan ikke på stående fod give dig forskels-fakta. Ja, jeg kan godt lidt highlight – men meget meget lidt.

  @ Caroline, kan din hud absorbere step 3. og 4. om morgenen? Jeg kan godt forstå, at du vil have ekstra niacinmid, men er det nødvendigt med ekstra hyluron om morgenen i forhold til det andet, du bruger? Måske bedre med en hyaluronspray til i løbet af dagtimerne.

  @ Jette B, åh ja, den er også god. 1000 tak fordi du deler din erfaring. Se mit tidligere svar, og JA, de dråber er så fine.

  @ Lotte Munkt, det er minimalt, at den er plejende. Jeg smører konsekvent vipperne også med min ansigtshudpleje (minus syre og A-vit).

  @ Julie, det er SÅ piv-upraktisk. Selve krukke-beholderen viser ikke farvekoden, som må have siddet på yderæsken. Men jeg ved, at den er lys, men ikke den lyseste. Prøv før køb.

  @ HeleneR, hvis du går tilbage, så har jeg svaret dig. Måske lidt sent, men svar er der.

  @ Christina Kragh, og det virker jo.

  @ Kamilla, ;o)

  @ Ditte H, 1000 tak fordi du deler din anbefaling. Og du kan glæde dig, for den kommer mere af den her slags.

  @ Nanna, den er forkert …fotoet skulle jo have været med Bare Minerals. Den anden er en highlighter.

  @ Pernille S, kindben på dåse, som den gode fru Tromborg vist siger.

  @ Kamille, det kommer an på hvilken behandling?

  @ Julie F, det må det gerne. Det er en god kombi. Gå dog langsomt frem.

  @ Susanne Lang, det har stået på æsken, som er smidt væk. Står ikke på selve produktet. SÅ irriterende.

  KH Anette

  17/01/2019
 • Susanne Lang Pedersen

  Hvilken farve bruger du fra Bare Minerals?

  16/01/2019
 • Julie F

  Kære Anette
  Der gik vist koks i mit tidligere opslag, så det kommer lige igen (beklager, hvis det resulterer i spamming).
  Det har ikke meget med makeup at gøre, men da jeg finder så mange modstridende informationer på nettet, håber jeg, du kan hjælpe:

  Når man bruger salicylsyre, kan det så godt bruges sammen med A-vitamin creme (ex. først salicylsyre efter rens, så vente til det er tørt og så efterfulgt af A-vitamin)?
  Og kan man evt. også indarbejde benzoylperoxid i rutinen?

  16/01/2019
 • Julie F

  Kære Anette
  Et spørgsmål, der intet har med makeup at gøre, men håber alligevel, du kan hjælpe, efter timers forgæves søgning på nettet:
  Ved brug af salicylsyre, må det så efterfølges med A-vitamin creme om aftenen, eller skal det helst efterlades ‘alene’?

  16/01/2019
 • Kamille

  Hej Anette, et spørgsmål uden for kontekst:
  Jeg har været så heldig at få et gavekort til Witt clinic i Herning – er der en af behandlingerne du kan anbefale til en 20 årig?:-)

  15/01/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle ord. Kan se, at I heldigvis er vågne, for mange har opdaget, at det er et Laura Mercier produkt, som er fotograferet og ikke min favorit fra Bare Minerals. Det er en sjov historie med Laura Mercier, faktisk. For jeg var på en weekend med min søster, et lidt halvfint sted, og havde pakket toilettaske. Uden briller. TROEDE Laura Mercier-krukken var mineralpudder. Men gisp, det var highlighter. Gik ud og lignede en, der var dyppet i guld. Efter få sekunder vågnede min søster, og vi fik nedtonet glimmerlooket.

  Jeg vender tilbage med svar senere i dag, tirsdag.

  Stor hilsen Anette

  15/01/2019
 • Pernille S

  Blush fra Tromborg, i den pæneste peach, vil jeg absolut ikke undvære!

  14/01/2019
 • Nanna

  Lækre produkter! Den blush må jeg eje! Nok også primeren. Du gør mig fattig på den pæne måde. Men jeg spotter Laura Mercier. Hvad og hvor bruger du den?

  14/01/2019
 • Ditte H

  TAK for kigget i din makeup pung, æælsker jo den slags snagen 😉
  Jeg har ikke prøvet eyeliner fra Sisley, men har heller ikke øjenlåg til sådan noget, men vil gerne anbefale deres læbestifter! Simpelthen to die for!! Max luksus og de bliver på læberne i laang tid! Sisley læbestifter kan sammenlignes med at køre Rolls Royce! Lidt royal har man vel lov til at være …
  https://www.magasin.dk/le-phyto-rouge/VA04778598-00000001_061.html

  14/01/2019
 • Kamilla Lykke Clausen

  Haps haps haps, jeg skal en tur i Magasin 🙂

  Tak for altid gode råd 🙂

  14/01/2019
 • Christina kragh

  Jeg elsker klovne kinder hahaha har fra naturens side ikke store kinder desværre så jeg tyr til tricket med at komme rough på æblekinden

  14/01/2019
 • HeleneR

  Skal helt sikkert kigge nærmere på primeren fra Nilens jord, har været på jagt efter en uden silikone.
  Jeg tillader mig at stille et spørgsmål igen som er gået tabt i et tidligere indlæg. Jeg leder efter en afløser til BHA toneren fra Danish skincare, synes ikke jeg får helt samme effekt af den længere, men ved ikke hvad jeg så skal vælge? Synes alkohol og parfume står lige højt nok på listen på den fra caudalie som er eneste andet alternativ jeg lige kan finde.

  14/01/2019
 • Lotte Munk Andersen

  Hej Anette

  Er Rubenstein mascara også plejende? Eller har du et andet godt bud? Har brugt mascara fra Clinique i mange år. Oplever i øjeblikket at mine vipper falder af i større stil end før. Er begyndt med castor oil om aftenen og har været nede at købe B vitaminer. Damen i helsekosten sagde, at permanent favning af bryn også kan skade? Bruger Refotocil.

  Mvh. Lotte

  14/01/2019
 • Julie

  Af ren nysgerrighed – hvilken nuance bruger du fra Bare Minerals?
  Tænker selv at prøve den, og vi har hustoner der minder om hinanden. Bare så jeg ved i nogenlunde hvilken retning jeg skal kigge 🙂

  14/01/2019
 • Jette B

  Et rigtig godt indlæg.

  Jeg er stor fan af Maybelline matte ink eyeliner. Den er nem at bruge, bliver hvor den skal og prisen er god.

  Som Anette skriver, hvad med solcreme og primer og mineral foundation?? Jeg vil så gerne finde en solcreme, der tørrer mat op. Dem jeg har prøvet med faktor 30 til ansigtet glinser og skinner.
  Måske er soldråber fra Clarins løsningen eller mineral foundation??

  14/01/2019
 • Caroline

  Kære Anette,
  Tak for altid FANTASTISKE råd og tips!
  Jeg har købt dermalogicas c-vitamin serum og vil gerne implementere det i min rutine. Kan jeg om dagen gøre således:
  1. Rens med bomuldsklud
  2. Dermalogicas c-vit
  3. Pestle and mortar hyaluron serum
  4. The ordinary niacinamid
  5. Rudolph Care facecream spf 15

  Om natten bruger jeg hyaluronsyre og retinol fra Environ. 2 gange om ugen peel maske og 1 gang om ugen dermaroller.
  Varme hilsner,
  Caroline

  14/01/2019
 • Kristina

  Har længe været lun på Blemish Rescue fra Bare Minerals. Bruger nogle gange den originale mineralpudder fra Bare Minerals… Hvordan er Blemish Rescue i forhold til – er der forskel på finish og holdbarhed?…
  Og bruger du Laura Mercier ovenpå? 🙂

  14/01/2019
 • Siger det bare, 415kr, det er dælme mange penge for “en streg” men skal selvfølgelig prøves næste gang jeg er i magasin.
  Føler mig altid lidt tør og støvet når jeg bruger mineralpudder, er der noget jeg gør forkert Anette?
  🙂
  Og tusind tak for altid brugbare fif.

  14/01/2019
 • Karolina

  Kære Annette

  Jeg købte en nuface fra lookfantastic. Prøvede den idag for første gang. Men den gav små stød nogen gange det var sådan lidt sitrende fornemmelse.. er det normalt..

  Fremgangsmåde:

  Vaskede mit ansigt med danish skin care vask

  Da huden var tør smurte jeg det nuface gel

  Førte nuface device hen over ansigtet lissom de instruere i en video fra nuface.

  Mvh Karolina 

  14/01/2019
 • Gitte Salling

  Efter du skrev om Sisleys Eyeliner første gang, har den også en fast plads på min toilethylde. Tak for tippet om verdens bedste eyeliner!

  14/01/2019
 • Hvad med læberne, Anette? 🙂

  14/01/2019
 • Kia Wilkenloh

  Hej Anette
  Mit spørgsmål går ikke til dagens indlæg, men til morgen”rens”. Jeg bruger normalt en vaskeklud om morgenen, men nu har jeg lige læst hos Pudderdåserne at de anbefaler at man ikke bruger vand. Jeg går ikke fast i bad om morgenen, så kunne sagtens finde alternativer, men jeg kan godt lide den mekaniske exfoliering, som du anbefaler, og er derfor nu i tvivl om hvad der bedst. Jeg har ikke nogle permanente hudproblemer, men vil stadig gerne gøre hvad huden har bedst af.
  Mvh. Kia

  14/01/2019
 • Anette

  Hvad med solfaktor. Hvad og hvordan bruger du det sammen med primer og pudder ??

  14/01/2019
 • Eva B

  Hvad er den lille runde sag fra Laura Mercier? En concealer?

  14/01/2019