Gør det så godt, at udlandet også vil smøres

De har det tilfælles, at de rangerer øverst på bestsellerlisterne i både Københavns Lufthavn og hos Magasin. Derudover breder Karmameju, Tromborg, Rudolph Care og Ecooking sig til udlandet – noget fredagens artikel i Børsen handlede om. Her er, hvad der altid står på min hylde fra dem hver:

Gå efter Tromborg, når du vil sanseforføres af kløgtigt sammensatte æteriske olier og koldpressede planteekstrakter – eller hvis du vil have huden i udglattende peptider, som er de små kæder af aminosyrer, der er blandt brandets spidskompetencer.

 • Læbegloss, der bogstaveligt talt føles som fløde på læberne. Med en rar blanding af blødgørende og fugtforseglende jojoba- og mandelolie og smidiggørende E-vitamin.
 • Salveagtig fed læbekur, nærmest en elastisk smøre med sheasmør, aloe vera og E-vitamin. Kan hele læber, der er sprukne eller flossede, hvis du lader den sidde i  et tykt lag i en time.

Gå efter Rudolph Care, hvis du vil have certificeret økologi. En væsentlig del af Rudolph Cares DNA er evnen til at levere glød, side om side med omdrejningspunktet af et antioxidant-beskyttende bær: Nemlig acai, som stifteren opdagede og blev fascineret af under en rejse til Brasilien.

 • Jeg tager altid mig selv i at udbryde et aahhh her. For det er velduft på roll-on af en nærmest hudagtig fornemmelse af blandingen af renvasket bomulds-T-shirt, pudret iris og en anelse vanilje.
 • Shampooen, der får håret til at knitre rent på den rare måde, mens indholdet af rosmarin og mentol dufter opkvikkende rart. Og holder du Politiken, så ved du, hvad professor Bente Klarlund netop har refereret positivt om rosmarin. Ellers vender vi tilbage til det.

Karmamejus indehaver, Mette Skjærbæk er en sanserytter, der ved, hvordan aromaterapi skrues sammen, ligesom hun er kvinden bag mine absolutte yndlingsstrømper i knæhøj fleece. Gå også efter Karmameju for et veldokumenteret indhold, bl.a. den øjeblikkeligt glødgivende PHA-syremaske.

 • Søvndyssende fed salve, der gør godt på pulspunkterne inden sovetid. Bonuseffekten er, at duften af lavendel, som har papir på at virke beroligende, også holder myg væk.
 • Nytænkning af komfortable voksensutsko, der fikst luner langt op ad benene – i blødt fleece og med ruskindssåler, så man ikke sejler rundt.

Hvem er Tina Søgaard? tænkte flere måske, da hun med hudplejemærket Ecooking kom på salgshylderne i 2015. Med raketfart har Søgaard sikret sig en flot position indenfor prisfornuftig, veldokumenteret og gennemtænkt hudpleje med valgmuligheder som eks. med eller uden parfume.   

 • Fugtmættende (parfumefrit, men agurk-duftende) ansigtsserum med beroligende alger og et højt indhold af beskyttende C-vitamin, der virker som en farveudjævnende kollagen-pleaser.
 • XL Body lotion med B3-vitamin (niacinamid), som udover at være et arbejdsomt værn mod pigmentpletter også kan øge hudens fedtsyreniveau – dvs. udglatte en smule.

DINE FAVORITTER BLANDT DE 4 ? Hit gerne med dem, hvis du har nogle.

AUGUST MÅNEDS BOOK’N BEAUTYBOX kommer på mandag den 9. august. Mulighed for smugkiggeri på Instagram under @beautyspace snart.

 @beautyspace på INSTAGRAM

29/07/2021
Livet er så fucking kort. Gør nu, hvad der gør dig glad
Badeværelses-snageren hos Sara Bro
09/08/2021
Et plaster ovenpå dagens boks
Kun til dig, der mangler noget

Kommentarer

 • Louise
  REPLY

  Jeg ELSKER Rudolph Care, især facescrubben. Det er lidt pricy, så det blir når jeg har råd. Men jeg elsker det.

  01/09/2021
 • Tanja Elisabeth Donbæk
  REPLY

  Åhh det er da svært 🙂 Jeg har mild rosacea og derfor er spf min. faktor 30 noget jeg bruger året rundt og jeg elsker ELSKER Karmamejus sun bb creme. Den er så skøn og man kan smøre den om øjnene uden problemer og så Hero, som hele familien bruger. Men altså hovedbundsbørsten og den almindelige tørbørste er jeg også virkelig glad for.
  Tromborgs mineral foundation og lipcure et hit. Når jeg ikke bruger exfo cleanse, bruger jeg altid renseskum fra Rudolph, det er det blødeste bløde:) og et produkt jeg køber igen og igen. Ecookings bodylotion vil jeg heller ikke undvære.

  Tak for alt det du deler her:) det er altid en fornøjelse at læse med

  10/08/2021
 • Rikke
  REPLY

  Fedt med fokus på dansk! 😀 Ecookings peeling mask er en kæmpe favorit i vinterhalvåret, sammen med deres natcreme. Er også glad for deres bodylotion, men hader emballagen. Deres Alt-i-en balm redder mit ansigt i vinterhalvåret når jeg skal cykle i møgvejr ud til stalden og være udenfor i mange timer. Der er Tromborgs lip cure ikke helt nok, men den alt for tykke klistrede smøre fra ecooking er perfekt!

  Lille tip: Lip Cure er FANTASTISK på sår og skrammer – har testet på mange brandsår, og det hjælper så meget på helingshastigheden og at det ikke klør undervejs!

  Jeg synes Miild mangler på listen. Mest fordi det også er kanon dygtige iværksættere der også gør det rigtig godt – de har faktisk givet mit overskuddet og lysten til at ligge lidt makeup i ny og næ, fordi deres produkter bare er så lækre at arbejde med!

  06/08/2021
 • Pernille
  REPLY

  Jeg er ikke så glad for Karmamejus produkter – kan simpelthen ikke lide duften.
  Jeg er vild med Ecookings produkter, fx fodcremen, anti-rødme-cremen, håndsæberne og mange flere.
  Har nogle få makeup-produkter fra Tromborg, de er lækre og gode.
  Rudolph Care har jeg ikke prøvet. Udelukkende pga prisen.

  05/08/2021
 • Sanne
  REPLY

  Meget royal liste, det bedste af det danske, jeg mangler kun Pudderdåsernes produkter, som jeg synes er lidt oversete til trods for de også gør det både godt og økonomisk. Halvdelen kan jeg ikke leve uden og den anden halvdel er på min ønskeseddel, haha. Jeg ELSKER Tromborgs lip cure, den er simpelthen fantastisk og kan ikke leve uden den, specielt i vinterhalvåret. Må prøve glossen, skal bare lige bruge de 400 op jeg har i forvejen. 😉 Jeg elsker også Tromborgs Aroma Therapy Deluxe Hand Cream, er nærmest afhængig af duften, som fik mig igennem et halvt år på arbejde hvor jeg næsten ikke sov om natten (fik seriøse søvnproblemer, da jeg efter 40 år skulle op kl 5 isf kl 6, suk). KarmaMejus Calm Balm bruger jeg som læbepomade inden sengetid, med bonuseffekt fra det beroligende lavendel. Og jeg elsker hele eCooking, som i alt hvad hun laver! Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  05/08/2021
 • Karin
  REPLY

  Jeg er blevet rigtig glad for Tromborgs “Below 10 degrees” dagcreme (efter at have læst om den i din bog). Den plejer og fugter min (sarte/ tørre) hud rigtig godt såvel sommer som vinter og er ikke klistrende fed. Er også rigtig glad for Tromborgs aromaterapi bodylotion og deres fugtmaske til ansigtet.

  04/08/2021
 • Trine
  REPLY

  Tromborgs Lipcute er jeg så glad for, at jeg har den i 4 nuancer – den er glat, fugter godt og giver lige lidt farve. Eyegrease – de fedeste farver, transperante og shiny – stor fan af Tromborgs make up – bruger dagligt et eller andet Tromborgsk

  Rudolph Cares facemists, bodyshampo, shampo og den vidunderlige duftolie, som bare er, som intet andet i lækkerhed – jeg er vild med, at produkterne er Svanemærkede og bruger dem religiøst dagligt

  Ecookings flydende håndsæber er fast inventar herhjemme – dufter vidunderligt. Jeg synes, at emballagekonceptet er lidt for fodformet og jeg må indrømme, at det tæller hos mig – det er ikke så meget den brune farve – nærmere etiketterne, som ligner udklip fra en daggammel Berlinger

  Karmamejus fleece-ting – badekåbe, jumpsuit og tæpper er også blandt skattede ejendele og meget værdsat som gaver – super kvalitet, som holder sig pæne vask efter vask

  04/08/2021
 • Marie Rasmussen
  REPLY

  Jeg er helt klart “farvet” af at jeg kender Tina Søgaard privat. Sådan er det. Men jeg er dælen dumle stolt over at vi i lille DK har så mange gode (kvindelige) powerfulde iværksættere. WOW! Så når det kommer til hudpleje er der helt klart en god grund til at købe/støtte de dansk producerede mærker. Det giver mening …. Incl. din fabelagtige A creme. Den er også i samlingen under favoritter!

  04/08/2021
 • Birgitte B
  REPLY

  Jeg er stor fan af Eccoking, men ikke deres emballager. Især ikke bodylotion med pumpe og håndcremen, hvor man virkelig betaler for produkt, som er næsten umuligt at få ud.Til gengæld er deres Multi shampoo et stort hit hos mig og ældstesøn. Og emballagen til fodcremen er så smart! (hvilket nok er derfor, at det irriterer mig så meget med de andre produkter).

  Jeg elsker Tromborgs fodcreme. Det er den, jeg altid vender tilbage til. Det hele begyndte med en anbefaling fra dig Anette 🙂

  Og Karmamejus produkter er også meget højt på min hitliste. Jeg blev introduceret til mærket på Oslo båden (af alle steder), hvor en virkelig dygtig ekspedient anbefalede deres Foxy body scrubs. Så var jeg solgt og jeg har genkøbt den så mange gange og købt den til gave til veninder. Jeg har siden også prøvet flere af deres andre produkter, bla. hovedbundsbørsten og calm balm.

  Eneste mærke i dette indlæg som jeg ikke bruger er Rudolph Care, som jeg aldrig er blevet gode venner med, trods flere forsøg på tværs af produkter.

  Kh. Birgitte

  04/08/2021
  • Rikke
   REPLY

   Jeg er så enig i de emballage problemer! Jeg havde brugt pumpen indtil der vitterligt ikke kom mere ud, selvom jeg sådan rystede den lidt, så det jævnede sig ud i bunden. Så skar jeg den op, og der var vitterligt flere fyldte håndfulde tilbage. Det er bare ikke helt i orden, når der er så mange emballage alternativer!

   06/08/2021
 • Rie Viola
  REPLY

  Jeg er vild med Ecooking og Rudolph Care, skifter lidt imellem dem. Kan ikke undvære A vitamin kapsler. Har lip cure på din anbefaling og er i det hele taget vild med at det er dansk.

  03/08/2021
  • Pernille S
   REPLY

   Rudolp Care’s deo er altid den jeg vender tilbage til. Tromborgs Lipgloss er suveræn. Vel at bemærke i den lille krukke. På tube skiller indholdet. Vældig irriterende.
   Karmameju har en suveræn hårmassage dims!
   Kh Pernille S

   04/08/2021
 • Mette
  REPLY

  Min atopiske hud dur ikke til æteriske olier højest lidt vanilje. Jeg er derfor vild med, at man hos Ecooking kan vælge helt parfumefri. Jeg bruger deres natcreme til +50 – om morgenen (og selvom jeg er kun er midt i 40’erne 🙂 …. Det er dig Anette, der har lært mig, at er man ekstra tør, kan man fint bruge natcreme som dagcreme. Genialt tip.

  03/08/2021
 • Ulla
  REPLY

  Det afhænger meget af, hvad ens tolerance er overfor duftstoffer (læs: æteriske olier), som Karmameju bruger (for) meget af efter min smag. Tromborg er mere diskret og afbalanceret. Rudolph
  Jeg købte Karmamejus ansigtssolcreme spf 30 efter anbefaling på flere skønhedsblog. Det var som at smøre tyk, hvid maling i hovedet. Den røg videre til mand og børn. Min mand fik udslæt af den efter en dags brug, så den bliver smidt ud og vi er tilbage til Rudolph og Avene solcreme. Et træningssted jeg kommer har karmamejus sæbe og lotion på badeværelset, mine hænder stinker… Jeg har faktisk overvejet at spørge om ikke de ville sætte noget parfumefrit op som alternativ.

  Min favorit er Rudolph især deres solcreme og body balm, som er fast inventar.
  Tromborg er jeg glad for body scrub, body lotion og lip gloss.
  E-cooking har jeg til gode, men den parfumefri alternativ lyder lovende.

  03/08/2021
 • Anna
  REPLY

  Tromborg Lip Cure + Lip Cute + Below 10 Degrees + Anti-Aging Eye Cream + Multivitamin Facial Mask – Listen er lang derfra, og så er det uden at nævne den øjenskygge og deres mineral Foundation jeg lige har bestilt hjem til test!
  Ecookings bodylotion er den bedste der findes, Karmamejus SPF har siddet på både børn og voksne hele sommeren (og så tror jeg nok du har solgt ideen om de sokker), Rudolph Cares Acai olie er fantastisk!

  Så sejt med stærke danske kvinde brands!!!

  03/08/2021
 • Ditte M
  REPLY

  Tromborgs nye pep makeup er intet mindre end fantastisk – mest pleje og mindre makeup, med touchup af hendes mineral Foundation er det årets sommer makeup.
  Rudolph care sol produkter – dem kan jeg nærmest bade i
  Ecooking’s Body lotion på repeat sammen med Rudolph Care body Oil hvis jeg trænger til lidt ekstra.
  Karmameju tørbørste til ansigt og krop – dem skal jeg bruge mere flittigt for det er en skøn fornemmelse – men altså alle de rutiner og der ER også andre der gerne vil bruge badeværelset

  03/08/2021
 • Anette Bilsted
  REPLY

  Multi Vitamin Masken fra Tromborg er super super god, har ikke tal på hvor mange jeg har købt. Bodycreme og håndcreme fra Karmameju, skulle stå på alles hylder og Peeling Mask fra Eccoking får også en kæmpe anbefaling

  03/08/2021
 • Louise
  REPLY

  Hej Anette. Jeg holder meget af alle fire brands, særligt Tromborg og Rudolph Care, og mine favoritter fra de enkelte brands vil jeg gerne dele her:

  Tromborg: Lip Cure, Lip Cure, Lip Cure! For evigt min favorit og jeg har ikke tal på hvor mange krukker jeg har købt igennem årene. Derudover er jeg stor fan af deres mineralfoundation og Baked Minerals i farverne Silk og Golden. Og deres blushes er også virkelig fine – generelt er Tromborg heftigt repræsenteret i min makeupsamling! Det er så lækkert og kvaliteten er bare i top.

  Rudolph Care: Herbal Mint Shampoo og deres conditioner. Så lækre! Derudover er deres body lotion og body balm det eneste jeg smører mig ind i (udover solcreme, naturligvis).

  Ecooking: Deres peel maske er på min hud en gang om ugen i vinterhalvåret, og den gør bare min hud så klar, fin og giver en god glød. Deres 50+ serum har jeg indtil videre brugt fire flasker af, og på trods af mine 31 år, så er den bare en god hverdagsfavorit i dagtimerne. Aldersguiden på flasken er jo ren marketing og min hud er glad for ingredienserne.

  Karmameju: jeg knuselsker min fleecekåbe derfra! Og derudover er Hero en god ven. Og tørbørsten med kobbertråde!

  03/08/2021
 • Maj
  REPLY

  Hej Anette
  I starten af året skulle jeg ned til min gamle mor for at passe hende grundet Corona. For min mor måtte nemlig ikke blive smittet. Det blev til en periode på 4 skønne måneder nede på Lolland. Nå men nok om det…
  Som så mange andre havde jeg jo masser af tid til bla selvpleje. – Og jeg gik fra den ene dag til den anden all-in af Eccoking’s produkter. Wham Bam. Og så er det dansk.
  Det kostede men hold k… hvor er jeg glad for den beslutning. Løbende er der tilføjet enkelte produkter fra andre mærker. Og nye står på ønskelisten. For man kan sagtens bruge ét mærke og så tilføje hvad man syns fungerer fra andre mærker.
  Jeg elsker faktisk alle produkter minus et par stykker.
  Plejende hårshampoo, bodylotion med parfume, peeling maske, tan drops og multiolien med parfume er mine absolutte favoritprodukter. Og håndlotion 02. Hahaha… det er svært at begrænse mig.
  Men jeg vil gerne fremhæve ét produkt. Og det er nemlig den plejende shampoo. Førhen (3-4år) brugte jeg Lamazuna’s shampoo-bar. Ikke pgra af plast-issuet men fordi den bare var exceptionel god. Ikke mere tør og irriterende hovedbund. Hårvask kunne minimeres til et par gange om ugen. Ikke mere hårtab. Men der manglede lidt blødhed efter vask. Eccoking’s plejende shampoo dækkede alle mine behov. Den er dyr men så absolut drøj i brug. Elsker den og kan kun anbefale den.
  Jeg har endnu tilgode at prøve nogle af de nævnte mærker. Men Tromborg’s mineralprodukter står højt på listen.

  Kærlige solskins hilsner på den skønne tirsdag
  Maj H.

  03/08/2021
 • Kamilla
  REPLY

  Jeg er kæmpe fan af Karmamejus pre and after serum lotion som kam bruges på alle tider af døgnet og på hele kroppen – jeg ELSKER den 🙂 Jeg er også vild med Karmamejus Blaze Power motion, deres Hero og deres Calm Balm.

  03/08/2021
 • @leafysmoothie
  REPLY

  RC håndcreme til hænder og underarme ved sengetid og EC bodylotion og solcreme til kroppen på grund af virkning konsistens og dufte … Og dagens bedste kaffe: et stykke frisk rosmarin og en halv teske chaga i tragten til slow håndbrygget glæde….Try it, KH Helene

  03/08/2021
 • Lise
  REPLY

  Tromborgs lip cure… jeg er SÅ meget på – køber den igen og igen

  03/08/2021
 • Tine
  REPLY

  Meget dygtige og inspirerende kvinder ❤️

  Mine favoritter:

  Rudolph Care: Body butter – giver super flot glød og masser fugt. Hint of summer – giver flot og gradvis sommerkulør og forlænger også sommergløden. Solcremerne er lækre – selvom de farver mit hvide tøj gult. Håndcremen og bodyscrubben er også god.

  Karmameju: Deres nye ansigtssolcreme med farve er lækker og køler på en rar måde. Den ioniske tørbørste giver energi til krop og hud og hjælper på appelsinhuden. Hero bruger jeg under creme som fugtgivende og pH-neutraliserende base.

  Tromborg: Baked Minerals bronzer bruger jeg dagligt året rundt. Den giver flot glød i ansigtet pga. de bittesmå glimmer. Deres cremede øjenskygge er også flot til et naturligt look. Det er det eneste jeg vil have på øjnene ud over mascara.

  Ecooking har ikke imponeret mig så meget endnu.

  03/08/2021
 • Anja Svendsen
  REPLY

  Tromborg: Lipcure, gid de lavede den i endnu større, den ville være ideal som efter svømning smøre i hele ansigtet. Deres håndsæbe.
  Rudolph Care: Ansigtssolcreme spf. 50, halleluja for konsistensen og niveauet af pleje. Bodybalm og bodyscrub, håndbremse. Og det hele selvom jeg faktisk ikke er fan af duften.
  Karmameju: aftersun er næsten helpåsbodylotion for mig og fungerer glimrende som ansigtsserum m.m. til en minimalistisk feriekuffert. Muse cleansing balm fjerner alt makeup uden at tørre huden ud. Håndsæbe og håndbremse er også godt.
  Ecooking selvbruner dråber og ellers bliver jeg ved at glemme at prøve noget mere derfra.
  Modsat mange andre er jeg ikke til Tromborgs lipgloss. Synes den er olieagtig, ikke fedtet, bare mærkeligt flydende i konsistensen, der foretrækker jeg KW. Ligeledes er jeg heller ikke fan af Karmamejus BB Creme, synes aldrig den tørrer op, men bliver ved at være lidt fedtet og jeg har ellers normal/tør hud.

  03/08/2021
 • Mette Skjærbæk
  REPLY

  Kære alle.
  Hvor er det dejligt at læse med om jeres erfaringer. Tak for de mange smukke ord om Karmameju Skincare.
  Og tak for fokus på (nogen af) kvinderne bag hudpleje i Danmark Anette, jeg synes jeg er I så godt selskab her og det er en glæde at se os “sammen”

  Kh Mette Skjærbæk

  03/08/2021
 • Tine W
  REPLY

  Har stort set alt fra Rudolphcare .. eeeelsker duften og produkterne er virkelig virkelig gode. Er især begejstret for deo, skumrens og ansigtsskrub.
  Er vild med hårmassagebørsten fra Karmameju og har netop købt Hero derfra. Den er også er god.

  03/08/2021
 • Jette B
  REPLY

  Jeg er stor fan af Ecooking bodylotion. Tromborg lip cure er et must om vinteren.
  Karmameju Hero er jeg også glad for. Rudolf Care fløde bløde ansigtsrens er altid med, når jeg rejser.

  03/08/2021
 • Tanya
  REPLY

  Jeg er blevet helt forfalden til Rudolph Cares solcremer. Det er så blødt som at smøre sig i creme fraiche, de dufter så fint og giver den blødeste hud. Alle pengene værd!
  Tromborgs Lip Cure er også på min favoritliste, bruger den også gerne under øjnene hvor den glatte rynker ud og fungerer fint som underlag for makeup.
  Ecookings 24-timers creme var en virkelig positiv overraskelse i en af beautyboxene. Den er så skøn at få på huden og dufter dejligt af morgenfrue.
  Jeg skal have prøvet Karmamejus BB cream i medium, deres light var overraskende nok for lys til mig.

  03/08/2021
  • Jessica
   REPLY

   Jeg blander Karmameju’s light og medium BB-cream, det fungerer perfekt for mig med lys hud og kan bruges hele året i forskellige kombinationer – total fan

   03/08/2021
 • Helle Nybo
  REPLY

  Fire stærke kvinder i DK, – og kan kun være piv stolt på deres vegne.❤

  Favoritterne er TROMBORG og RUDOLPH CARE, samt et fornyet nysgerrighed på KARMAMEJ.
  Jeg er blevet ret vild med at følge dine klare budskaber, i denne creme jungle. TAK!

  03/08/2021
 • Emilie
  REPLY

  Hej Anette.
  Kommer der ikke en box denne måned? Altså er det ansigtscremen der udgør boxen?
  Vh Emilie

  03/08/2021
 • Katrine Reher
  REPLY

  Jeg er ret vild med Ecookings natcreme, der i vinters reddede mit knas-tørre ansigsbetræk og så synes jeg ikke karmameju kan gøre noget galt (åh, det skulle da lige være hvor meget jeg savner en faktor 50 fra deres hånd og en lysere dagcreme med spf, men sådan er livet som skummemælkslys), men især deres muse balm til rens er blevet en fast komponent i min hverdag, og blaze roll-on’en tager et hvert optræk til hovedpine og hjælper lige nu med spændte muskler efter et uheldigt trappestyr.

  03/08/2021
  • Mette Skjærbæk
   REPLY

   Kære Katrine.
   Tak for dine smukke ord..

   I forhold til dit ønske om en lysere dagcreme med spf, har du prøvet vores BB face cream LIGHT, eller MEDIUM?
   https://karmameju.dk/products/bb-face-cream-spf-30-light-colour?_pos=2&_sid=13b9d27b9&_ss=r

   Du kan læse her hvorfor der ikke findes en faktor 50..
   https://karmameju.dk/pages/sun-q-a

   Jeg indsætter teksten her såfremt at linket ikke virker aktivt her i “reply”

   Vores mål med Karmameju SUN var at skabe det, vi ikke selv kunne finde på markedet: Solcreme med et fysisk filter, som er behageligt at anvende uden brug af nano-partikler eller silikone. Koncentrationen af det mineralske solfilter er høj i en SPF 50, og om end vi lykkedes med at gøre SPF 15 og SPF 30 transparent og nem at smøre ud, så var det ikke muligt med SPF 50. Solcremen fik et hvidt/blåt sun block-udseende på huden og var svær at smøre ud.

   Jeg håber du kommer dig godt efter trappestyrtet.

   Alt det bedste
   Mette Skjærbæk / Karmameju Skincare

   03/08/2021
 • Christina kragh
  REPLY

  TROMBORG body crem og mineral pudder YES !
  KARMAMEJU Hero og mild bodyoil… og så Blaze den bruger jeg 4-8 af hver måned, jeg har opdaget den er kløestillende og derfor ryger der nemt en til 2 om ugen da jeg ruller den på stort set hele kroppen !!! Bonus info efter vaccine stik kom den på armen og jeg har ikke haft ondt i armen som mange andre beretter YES !
  RUDOLPH CARE stor elsker begge olier til ansigtet bruger altid deres shampoo og body balm ! Håber snart der kommer en makeup linje YES!
  ECOOKING Hmm ikke begejstret ud over deres shampoo er dejlig !

  03/08/2021
 • Karina
  REPLY

  Uha der er mange gode – men Ecookings C-vitamin serum og RC’s ansigtsolcreme er altid at finde hos mig

  03/08/2021
  • Karina
   REPLY

   Glemte da lige at skrive at Karmameju’s Hero og Blaze også er et hit her!

   03/08/2021
 • Ivana
  REPLY

  Jeg må altså også slå et slag for Tromborgs mineralfoundation i pudderform, som giver glød og let dækning. Sjældent jeg støder på en pudder som gør dette for min (primært) tørre hud. Engang havde Laura Mercier et lignende produkt, som jeg desperat altid købte masser af når jeg var i udlandet. Men af uvisse årsager tog de det af markedet. Tromborg kom “to the rescue” og jeg er heldigvis lige så glad for deres version.

  03/08/2021

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *