Han nægter at tro på, at jeg bliver stoppet på gaden

_S0A8392_S0A8391

Min mand griner altid, når jeg af og til gentager, at jeg drager folk. Han bliver ved med at tro, at jeg mener mig-mig. Men nej, det er de … nærmest manipulerende dufte, som konsekvent får andre til at reagere. Altid. Ikke jo fordi at det er et mål. Jeg er skam selv mere end glad for dem.

Men de fire her får på hver deres måde tiden til at stå stille. Bare ganske kort. Indtil det hurtigt handler om det, det skal handle om.

 • Er begejstret for konceptet med stille at rulle ens duft på og dermed ikke spraye løs til gene for andre. Eksempelvis på et fly eller i et tog. Rudolph Cares bomuldsbløde, hudagtige olieduft er sammen med Raaw blandt de bedste.
 • Jeg har endnu ikke prøvet, at have Hermès Eau des Merveille Bleue på uden at påvirke folk. Hvad har du dog på?, spørger de om den friskskurede blanding af citroner og krydderurter, der dufter som om, de er er blevet dyppet kort i fløde. Jeg blander som regel dråberne med Armanis mere dunkle Sable Fumé, som vistnok er helt umulig at få fat i.
 • Helt ny i den dragende flok er Chanels Paris-Biarritz. Det er Olivier Polge, som står bag. Han er typen, eller nærmere næsen, der ved, hvad der er godt at dufte af, før vi selv aner det. Duften er ikke kønsbestemt. Bare let, friskkrydret og med lige præcis den sjat musk i, der gør den dragende.  Med mindre det gælder rullerne, så sprayer jeg konsekvent duft i håret.

Du har uden tvivl dufte, hvor du oplever samme effekt? Ligesom nogle bliver ekstra gode, når de er blandet med andet. Á la mit miks med Armani og Hermès?

ÉN MERE TIL DE HELDIGE: Der er også Zarkos Cloud, som med drivtømmer, frisk havtorn og jasmin altid får mig til at tænke på saltvandsbar hud. Den koster en mindre formue, så er du heldig, kan den vindes HER.

HVAD SKAL DE NYUDKLÆKKEDE STUDENTER (og måske deres forældre) DUFTE AF? Måske har du et bud? Ellers har jeg i morgen et par stykker, der involverer Aqua Di Parma og Issey Miyake.

UGENS MEST LÆSTE PÅ BEAUTYSPACE: Da hjernen stod af & Når Politiken tager fejl af rynkecremer

@beautyspace på INSTAGRAM 

19/06/2018
Når klappen går ned i Magasin og Matas
Og budgettet samtidig kræver benhård prioritering
21/06/2018
4474 kroner spildt på forkerte produkter
Sådan undgår du fejlkøb

Kommentarer

 • Leafysmoothie

  Hej Anette, jeg har læst det nævnt på en blog/website et sted, at parfume kunne give pletter i håret, men husker ikke hvor eller hvordan, jeg skrev det bare bag øret.
  Jeg har ikke oplevet det selv, men blev bevist om det. Derfor ville jeg høre om du viste noget om det 😉

  26/06/2018
 • Lykke Petersen

  Læs: signatur duft

  25/06/2018
 • Lykke Petersen

  Min yndling er Cliniques Aromatic Elixir, som jeg har brugt siden den blev lanceret midt i 70’erne. Elsker duften – selvom det er en ret tung duft, og bliver ret ofte spurgt ind til, hvilken parfume jeg har på, med et “Uhmm, hvor dufter du godt godt”. Har uden held prøvet andre, det er bare min signatur det

  25/06/2018
 • connie moisen

  jeg er heller ikke på FB men vil gerne vinde en duft fra Zarko 🙂

  24/06/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  åhhhh der er gode duftanbefalinger i kommentartråden her. TAK og TAK og TAK. Enig i mange af dem. Eksempelvis Comfort Zones Tranquillity.

  Et par korte konkrete svar på spørgsmål:

  @ Louise, andre gange er det lukkede fester på bloggen ;o)

  @ Leafysmoothie, hellere det end pletter på huden (eller allergi), var min første tanke. Har ikke hørt det før. Lad mig endelig vide hvor du har hørt/set det. Har du oplevet det?

  KH Anette

  24/06/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak alle gode ord og kommentarer. Jeg er tilbage på bloggen søndag aften. KH Anette

  22/06/2018
 • Pernille S.

  Ha ha Anette Misse Møghe; ikke værst at folk drages 😉
  Jeg har tilsyneladende succes med Molecule One!

  22/06/2018
 • Jeg bliver ofte spurgt, når jeg bærer Chanel Mademoiselle…

  21/06/2018
 • Ditte H

  Her er det Chanels Allure, der får veninder til at spørge, hvad jeg har på og mænd til at kramme liidt længere 😉 Jeg veksler mellem Allure og Coco Mademoiselle … my all time fave!

  21/06/2018
 • Zarah D

  har lige slev købt Rudolphs duft og er vild med den….men for dufter den af CANDYFLOSS. Men det er nok ikke så slagsbart af skrive – men jeg er pjattet med den

  21/06/2018
 • Tinna

  Aaahhh de skal da prøves – tak A <3

  21/06/2018
 • HeleneR

  Købte i sin tid Chanels Coco Mademoiselle i Paris inden den var kommet frem herhjemne, bruger den ikke længere, men har aldrig fået så mange komplimenter som da jeg brugte den. Buschauffører (mandlige!) spurgte ind til den i bussen. Kollegaer kom sniffende ind på mit kontor og købte den efterfølgende, ligesom veninder hastede i magasin og Matas efter deres egen… har aldrig før eller siden oplevet noget lignende med en duft

  21/06/2018
 • Gitte Salling

  Åh, Rose de Grasse fra Aerin Lauder er fuldstændig himmelsk!

  20/06/2018
 • Marie Rasmussen

  Clean Warm Cotton – Har været et hit hos mig og mine omgivelser i snart 2 år. Det er helt klart på tide at prøve noget nyt – gerne dragende

  20/06/2018
 • Leafysmoothie

  Spændende, dine dufttip plejer at være et hit hos mig så jeg lytter og notere dem bag øret.
  Det med duft i håret, jeg har lige hørt af en at parfume kan give pletter i håret, kan det passe? Eller er det måske kun de helt lyshårede der kan komme ud for det? *hjælp*

  20/06/2018
 • Ditte

  Hej,
  Altså jeg har også den der Hermes eau des merveilles bleue, men den kommer på ingen måde op på siden af store søsteren – den rene eau des merveilles, som er intet mindre end…… dragende ja derudover er jeg stor fan af Maison Margiela’s Untitled i parfume versionen, den er fuldstændig fantastisk. Den der Chanel skal jeg vist lige have stukket næsen i ved lejlighed

  20/06/2018
 • Jette B

  Jeg holder meget af Paris duften fra YSL

  20/06/2018
 • Skal da helt klart stikke næsen forbi magasin snarest min sommer farvorit lige nu er solei blanc fra Tom Ford. Den dufter af sol og sommer og ferie ❤️

  20/06/2018
 • Som gammel blogfan synes jeg det er tarveligt at henvise til FB. Jeg går jo i kjoler fra halvtredserne og mine to yndlingsparfumer er også meget gamle, nemlig L’Air du Temps fra 1947 og Diorissimo fra 1956. Dem vender jeg hele tiden tilbage til. Af moderne dufte holder jeg meget af Sarah Jessica Parkers Lovely og har lige nu Noa Noa (den med perlen). Dufte er min hverdagsluksus, som jeg aldrig vil undvære. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  20/06/2018
 • Jeg er vild med ideen om at rulle – Jeg har de små rejsestørrelser fra Clean, så jeg har Varm Cotton med mig i tasken til USA denne gang – sammen med den længe ønskede Pink Molecule 😉

  20/06/2018
 • Anne Mette K

  Åh du drager nu også Anette, sådan dig-dig
  I midt/slutfirserne var jeg i starttyverne og min kæreste skulle til New York med sit arbejde. Han lovede gaver (vi rejste ikke så meget dengang) og han kom hjem med en CD med Mariah Carey, som dengang lige var kommet frem i USA (men jeg var mega Whitney fan, så….).
  Jeg fik også en helt ny duft, Bijan, som jeg ikke kendte, den kunne ikke købes i DK og den duftede milevidt fra de 80’er blomster dufte jeg normalt brugte. Så jeg var meget uretfærdigt meget utilfreds med ham.
  Det skulle så vise sig at præcis Bijan duften er den jeg har fået absolut flest komplimenter for og jeg fældede en lille tåre da den var tom, for jeg fandt den aldrig i DK.
  Til gengæld at jeg nu blevet lidt glad for Tranquillity, som har flere af de samme noter, lidt lettere dog, heldigvis. Men jeg må nok forbi et sted og dufte den Hermès, den lyder skøn. Mon ikke der kommer flere ‘på rulle’, det er jeg ret vild med også.

  20/06/2018
 • Mia-Maria

  Elsker CARVEN og pink molecule.
  Er det her man sætter sit ✔️ så man er med i konkurrencen om Zarko?
  Jeg har ikke facebook pt nemlig….

  20/06/2018
 • Anne - Sofie Arildsen

  Det lyder skønt.
  Vender efter snart 20 år stadig tilbage til Marc Jacobs Woman. Den fås ikke længere herhjemme så jeg køber altid når jeg er i GB.

  20/06/2018
 • Tine Olsen

  Jeg ville så godt kunne lide duften fra Rudolph Care, fordi konceptet er sympatisk, men syntes altså at duften er udefinerbart underlig – selv efter en time (har prøvet både rulle og stray). Men sådan er det jo med dufte, idet de udvikler sig forskelligt på huden. Hvad der dufter godt på den ene, dufter af “benzintank” på den anden.
  Selv er jeg blevet standset på gaden / i butikker mange gange, når jeg har ynglingsduften “The One”
  fra Dolce & Gabbana på. Elsker den!!
  Men skal da ud og dufte til de andre fra Chanel og Hérmes, du nævner. Måske der er en ny favorit 🙂

  20/06/2018
 • Anja

  Jeg får altid komplimenter, når jeg har Hugo Boss Woman på. Den fås vist ikke mere.
  Men duften er jo forskellig på folk. Denne virker dog godt på mig

  20/06/2018
 • Line L.

  Hvis den ene af mine sønner der bliver student på mandag vil slippe sin issey miyake parfume vil jeg blive så glad….så kom med et studenter bud Anette

  20/06/2018
 • Hanne nordby Grunnet

  Nye dufte er altid spændende

  20/06/2018
 • Jeg ELSKER ELSKER ELSKER parfumén fra Rudolph. Har ikke prøvet rullen endnu – men mit eneste issue med parfumen er, at jeg synes den forsvinder hurtigt. Den er simpelthen så fantastisk 🙂

  20/06/2018
 • Louise

  Fed mulighed for at vinde et lækkert produkt på min yndlingsblog… men er det en lukket fest for de der færdes på Facebook kun?
  Kh Louise

  20/06/2018
 • Bente H

  Jeg vinder gerne

  20/06/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.