fbpx

Helt ærligt, Giorgio Armani

ArmaniAug16

Det kan lyde som noget vrøvl at kalde mat læbefarve for glansfuld, men Giorgio Armani har ikke desto mindre gjort noget her. Blandet matte farvepigmenter på en måde, så de er mere levende, når de rammer huden. Og altså ikke ender i den lidt flade fornemmelse, som jeg synes, mat ellers hurtigt kan ende i. Virkelig fint. Konsistensen er blød, komfortabel og selvom emballagen ligner en gloss ved første øjekast, så er der mere tale om en flydende (og altså mat) læbestift. Navnet er ’Lip Maestro’, som fås i to røde nuancer, tre rosa og to nude.

IKKE TIL MAT? Så har Shiseido lige om lidt et bud på det, der – tror jeg – ender som sensommerens fineste, cremede læbestift. Men først fra uge 38. Her et hurtigt kig:

RougeStak

MODEUGE MAKEUP kan du de næste par dage på Instagram følge med i på @beautyspace. Hvis du har tid og lyst.

09/08/2016
Nyt anmelderhold plus noget, du skal se
12/08/2016
Få din egen makeup-artist. Mere eller mindre gratis

Kommentarer

 • Anja

  Glæder mig sådan til Shiseido Rouge Rouge 🙂

  11/08/2016
 • Marie Rasmussen

  Hold op de er fine !

  10/08/2016
 • Fine, lækre læbe-remoulader:-)

  10/08/2016
 • HeLene

  Det er så pænt og jeg kan lide når det er modsætningfuldt, så bliver det spændende jo. Og så kan jeg lide Armanis perfektionistiske tilgang til alting han laver.
  Bare like i den her kommentar. Likee, likee, likee
  *big smiles*

  10/08/2016
 • Eva B

  Armanis indpakning går lige i æstetikken på moi. Lip maestro er gså supercool i røde og pink. Og er vi ikke ved at vende tilbage til læbestifterne ? Jeg savner ihvertfald fornemmelsen og dækkeevnen ved en læbestift fremfor en gloss. Men Shiseido fylder vist mere det behov. Glæder mig til at følge med i Modeugens makeup og blive opdateret

  10/08/2016