fbpx

Helt ærligt, Stéphanie Surrugue

Dagens hovedperson er DR-korrespondent Stéphanie Surrugue, som åbner døren til sit badeværelse.

Sjovt nok er der Beautyspace-læsere, som har fortalt mig, at de har svært ved at høre, hvad Surrugue siger, fordi de er for opslugt af at se på hendes pæne hud.  Selv taler hun om den, altså huden, som normal, men med pigmentballade og til den fedtede side på næsen.

Lad os træde indenfor.

Hvad er man stensikker på at finde på dit badeværelse?

Biodermas rensevand i alle størrelser og fordi det i Frankrig er billigere end i Danmark, kan jeg godt – ret upraktisk – finde på at tage det med hjem til mine veninder. Jeg er ret vild med, at det både er effektivt og samtidig rent uden en masse unødigt indhold som eksempelvis parabener og parfume. Jeg køber også rensevandet i rejsestørrelser, så jeg kan have det med mig. Tung tv-makeup kræver dog lidt mere, og her har jeg et større batteri fra Dermalogica, som virker for mig, selvom jeg synes, det er hundedyrt.

Har du dag- og natrutiner?

Absolut. Om natten bruger jeg Dermalogicas Overnight Repair Serum, men hvis jeg løber tør eller bliver for nærig, så erstatter jeg det med et andet serum, som egentlig mere er en olie, nemlig Kiehls Midnight Recovery Concentrate. Og ikke altid kun på grund af økonomien, men også fordi min hud om vinteren kan trænge til noget andet. Jeg er ret  varsom med mængden, fordi jeg har dårlig erfaring med, at for meget olie giver udbrud.

Om dagen bruger jeg Dermalogicas Biolumin-C serum med solbeskyttelse ovenpå: Skin recovery SPF 50, og det fungerer.

I mit bad står der hele tre ting, for hvis jeg er meget artig om morgenen, bruger jeg både Dermalogicas Pre-cleanse, så deres Special Cleansing Gel efterfulgt af Daily Microfoliant – alt sammen mens jeg har balsam i håret. Når jeg ikke er flittig, bruger jeg Biodermas rensevand.

Hvad er vigtigt, når du skal stå foran et kamera?

Jeg er typen, der ikke går til bageren efter en croissant uden at tage concealer på, og to ting, der virkelig fungerer for mig, er først at bruge Yves Saint Laurents Touche Éclat og så derefter mineral foundation fra Jane Iredale. Det er jo strengt taget ikke måden at gøre det på, for Touche Éclat er en highlighter. Men det fungerer godt for mig. Huden ser levende ud, og man kan ikke se mine insisterende mørke rande, som kun bliver værre og værre. Jeg har heller ikke nogen specielt ensfarvet hud, for der er både rødme og pigmentpletter.

Er der noget du skønhedsmæssigt ikke vil gøre?

I 90’erne plukkede jeg mine øjenbryn for hårdt, og det mærker jeg nu. Men derfor vil jeg alligevel aldrig få dem tatoveret. Jeg er bange for at fortryde det, fordi resultatet hurtigt bliver for hårdt eller ser for lavet ud.

Har du ændret hudplejevaner fra du var i 20’erne og så til nu?

Ja for pokker. Jeg har ændret vaner, bare siden jeg var i 30’ene. Nu er jeg mere varsom med, hvad jeg hælder i ansigtet. Fra at tage noget tilfældigt (af og til skrammel) fra badeværelset, så er jeg nu meget konsekvent med det, der fungerer. Jeg synes, at Dermalogica er dyrt, men omvendt virker det også for mig. Min rutine er sat i system.

1000 tak, Stéphanie Surrugue.

PS: Se med på Instagram på @beautyspace, hvis du har tid og lyst.

17/01/2019
Hej, mit navn er Anette, og jeg er sukker-afhængig
Men jeg styrer mig med to enkle metoder
20/01/2019
Salicylsyre er sikker
I følge ny rapport

Kommentarer

 • Lissi

  Smukke Stéphanie. Men altså – det er faktisk muligt, ved hjælp af en god serum til vipperne, at få hårsækkene i gang igen i øjenbrynene. Taler af erfaring.

  23/01/2019
 • Tanja

  Bruger også touche eclat som concealer og det fungerer perfekt for mig også:) concealer eller ej tak for inspirerende læsning fra ( altid) smukke Stephanie.

  20/01/2019
 • Viola

  Super spændende læsning, men jeg kunne ikke lade være med at tænke at Yves Saint Laurents Touche Éclat ikke er en concealer. Mange bruger den som en concealer, men faktisk så lysner den op og kan bruges under øjenbrynet eller i øjenkrogen, men ikke som en concealer

  Knus og rigtig god weekend

  19/01/2019
 • Charlotte

  Det er da lige mig igen 🙂 Kan se at du på et tidspunkt har anbefalet La Mer matte lotion til skinnende hud – kunne det mon være noget? Jeg er simpelthen så desperado…

  18/01/2019
 • Jette B

  Juhu, spændende at læse, hvilke produkter Stephanie bruger, ja hun har den flotteste hud. Hun har min fulde opmærksomhed på TV.

  18/01/2019
 • Ditte H

  Hulubuluuu!!! Deeeeer kom hun! Hende, som jeg netop ikke kan høre, hvad hun siger, fordi jeg forsøger at studere hendes lækre hud, som overraskende nok er pigmenteret og med rødme, som hun sagde ….. øh eller sagde hun egentlig det??
  Nå men jeg bruger også Dermalogica – meget – så nu venter jeg bare på, jeg bliver lige så pæn som Stephanie!
  Anette, kan du ikke også lige spørge, hvilke mærker makeup hun bruger? Hvad er hendes favoritter?? Er hun mest til læbestift fremfor gloss? Hvor lang tid tager hendes makeup rutine?

  Ok, lyder jeg for besat af hende?? Hahaa … jeg er bare så meget fan af hendes flot-nes 🙂

  18/01/2019
 • Charlotte

  Søde Anette,

  Jeg er så træt af at min hud konstant er blank og ser fugtig ud. Jeg har prøvet meget – men heldigvis ikke alt endnu. Min udfordring er rosacea (har været ved hudlæge og bruger Soolantra)så jeg tænker, at jeg måske skal finde mig en professionel, der har nogle gode produkter til min hud. Men hvilken klinik skal jeg tage til i KBH?
  Skøn weekend til dig :-)0

  18/01/2019