Du er inviteret. For hold nu op, hvor giver hun folk flottere hud

ballonerCharlotte-Møller-House-of-Stars-683x1024

Vi taler om Charlotte, som jeg tror, du vil møde. Ikke mindst for at få huden i den goodiebag, hun i ugevis har kræset om, fordi den skulle være både værdifuld, perfekt og klar til den 17. maj. Jeg håber også, at du har lyst til at være sammen med mig. Derfor er planen, at:

 • Vi samles det fineste fine sted, nemlig i Helligåndshuset i Randers, og giver den gas med foredraget og peptalken her.
 • Så er der tid til snak, spørgsmål, champagne og chokolade i det, der mest af alt minder om et mini-New Yorks slaraffenland af skønhed fordelt på 250 kvadratmeter. Et sted, Charlotte har succes med langt udenfor bygrænsen.
 • Damen har lavet to slags gaver: Én til 800 kr. som alle med billet får, og én til 2000 kr. hvis du gør det, hun her foreslår.

Billetten kan klikkes hjem her.

Jeg har altid været fan af Charlotte Møller. Af to grunde: 1) Hun hiver de vildeste mærker eksklusivt hjem – senest et, som hører til verdens pt. mest hypede (og nej, jeg siger ikke, hvad det er. Du kan måske selv lure, hvad det er). 2) Hun er sjov. Jeg har engang hørt hende sige, at hun ikke et sekund er i tvivl om, hvor meget hudpleje virker. ’For jeg elsker skildpadder, ostepops og cola – og dyrker ikke motion. Cremerne reder mig’, lød det. Hun indrømmede dog at gå en time om dagen. For det er i rask gang, de skøre idéer kommer.

SNUP TIPPET: Det hele sker den 17. maj kl. 19.00 – og med et klik her får du billetten til 199 kr. Bor du i Odense, så sæt kryds i kalenderen den 6. juni, hvis du har tid og lyst.

RUDOLPH-VINDERNE: Stort tillykke til de fem heldige Rudolph-vindere, som blev: Vibeke Schou Christensen, Anja Svendsen, Birna Lambaa, Dorthe Wøldike og Jeanett Stack. Skriv din adresse til josephine@rudolphcare.com, og nævn for hende, hvis du har ønsket to anderledes produkter end dem på konkurrencebilledet.

03/05/2017
Sådan fik Anne styr på rødme og rosacea
Se den konsekvente rutine, der har gjort det af med irriterende rødme
08/05/2017
Vildeste løsning til bedre negle
Verdens måske mest oplagte løsning til stærke negle

Kommentarer

 • Birthe Rasmussen

  Hvornår kan der købes billet til Arrangementet i Odense d. 6. Juni?

  09/05/2017
 • Karen Rosengreen

  *huhu* hej Charlotte..du ligner dig selv ( og din mor! :-), hvor er du smuk! Gad da godt lige komme en tur hjem til Randers og møde både dig og Anette – det er mange år siden! Rigtig god fornøjelse!

  09/05/2017
 • 1000 tak for alle søde ord og kommentarer. De 125 pladser er desværre udsolgt nu i Randers hos Charlotte – men jeg lægger nyt op torsdag med Odense og Horsens.

  Stor hilsen ANette

  09/05/2017
 • Rie Dyrnes

  @Charlotte Møller
  Tak det så jeg, men det var for at få vejledning på dansk, er ikke så skarp i engelsk.

  07/05/2017
 • Pernille Sparsø

  Dejligt for jyderne du også tilgodeser dem. Vi andre her på djævleøen kan forhåbentlig læse lidt om på din blog, Anette!
  Kh Pernille. 🙂

  06/05/2017
 • Camilla Kirstine Leth Vemmelund

  Mon det er Glossier du hentyder til? I så fald – YES!

  05/05/2017
 • Lone H

  Jep jep jep. Der er ikke langt fra Århus til Randers. Har købt billetter til mig selv og min søster. Glæder mig så meget til at høre dig igen Anette.

  05/05/2017
 • Ser frem til besøg i Odense 🙂

  05/05/2017
 • @ Helene – Jeg er noget overrasket over, at du kan få sådan en melding. Når du hører sådanne påstande så bed altid om en uvildig dokumentation på det. Her kan du se videnskabelige artikler som bl.a. er samlet på A-vitamin:

  http://www.paulaschoice.com/expert-advice/myths/_/five-retinol-myths-busted

  Sandheden er, at vi har brug for A-vitamin, som huden også selv indeholder (men niveauet daler med alderen). Huden bliver stærkere og bestemt ikke tyndere som du har fået at vide. Det bedste er at trappe langsomt op – skaber man en irritation er det ikke smart.

  Stor hilsen Anette

  05/05/2017
 • @ Rie Dyrnes The Ordinary er udover i butikken også på vores webshop 🙂

  05/05/2017
 • Tini Tina

  Øv der er langt til Randers fra kbh.

  05/05/2017
 • Janne

  Vi glæder os til I kommer til Sjælland 🙂

  05/05/2017
 • Jette

  Glæder mig til Odense

  05/05/2017
 • Anette Bilsted

  Hei Anette. Kommer I mon til København? God weeekend. De bedste hilsner Anette.

  05/05/2017
 • Dorthe

  Ja ja ja jaaaaa! Og det passer endda i kalenderen! Hurra for solskinsfredag og Beautyspace Live. Vi ses i Randers, kære Anette.

  05/05/2017
 • Helene

  Hej Anette. Lyder som et lækkert arrangement – jeg kommer:-). Håber det er ok, at jeg spørger om noget her. Jeg fik lavet en hudskanning af en konsulent hos Nimue den anden dag. Hun kunne ikke forstå, at jeg brugte A-Vitamin og sagde, at man skulle være meget påpasselig, og max en måned om året eller som en kur i hvert fald. Ellers kunne man få en pergamentagtig tynd hud på sigt sagde hun? Har det noget på sig? Jeg kan se, at du i din bog skriver, at du selv veksler ml. fx 4-5 måneder med A-Vitamin, 1 måned med frugtsyre og så vækstfaktorer for resten. Det er pt. The Ordinary Retinoid 2% jeg topper med hver anden dag. Mvh Helene

  05/05/2017
 • Kirsten M.

  Kommer arrangementet i København

  05/05/2017
 • @ Rie Dyrnes – Odense bliver noget helt andet, men på den absolut gode måde.

  Stor hilsen Anette

  05/05/2017
 • Rie Dyrnes

  Ærgerligt der er så langt til Randers. Men kan måske komme til Odense… Er det samme flotte event?? Har nemlig set at hun har fået the Ordinary :O)

  05/05/2017