fbpx

Vildeste løsning til bedre negle

_MG_1687_MG_1689

Jeg fik en mail fra Ninna samme dag, som Revitalash gav mig et negletip så indlysende oplagt, at det er irriterende ikke selv at være kommet på det. Nemlig at brynserum selvfølgelig også virker helende og vækstfremmende på skøre negle. Brynserum, som fra både fra Revitalash og M2 er en anelse kraftigere end varianten til vipperne. Nogenlunde samtidig kom mailen fra Ninna, som i en urimelig ung alder er blevet opereret for brystkræft og har været igennem både kemo- og strålebehandlinger.

Hun skrev, fordi hendes negle blev ved med at give problemer: De var skrøbelige, misfarvede og knækkede konstant.

Så lavede vi en test. Med serummet her. Den første uge skete der ingenting, heller ikke ugen efter, eller ugen efter igen, og jeg blev lidt modløs. Men så i løbet af den fjerde uge ændrede Ninnas feedback. Nu kunne den første lille forbedring ses, og kun på to af neglene. I begyndelsen af uge seks skrev Ninna: ”Nu er neglene stærkere, synligt mindre misfarvede og kun én negl er knækket denne uge”. Hurra.

Nu speeder vi op med endnu en flaske brynserum (for den løb tør efter 6. uge) sammen med konsekvent brug af en negleolie, der virker. Så brynserum om aftenen, negleolie om morgenen.

SundOgStaerkHud06

MINE NEGLE: Nogen var søde at spørge til mine negle sidste mandag, og det er farven ’Powder My Nose’ fra CND. Jeg har dog som regel Shellac på, fordi jeg bor på landet, og fordi jeg er så glad for at have pæne fingerspidser. Jeg er sippet omkring det med at få Shellac af og på, fordi jeg for mange år siden var uheldig. Så enten går jeg til en dygtig professionel, eller også bruger jeg Vinylux Topcoat.

05/05/2017
Du er inviteret. For hold nu op, hvor giver hun folk flottere hud
Det gælder den 17. maj, hvis du kan og har lyst?
09/05/2017
Alt det, ingen siger højt om sheet masker
Nemlig at de er iskolde, aldrig helt passer til ens ansigt, og heller ikke...

Kommentarer

 • Pernille Sparsø

  Ikke for at kloge mig, Birgitte B, men jeg har hørt det er bedre at file neglene istedet for at klippe dem. Så er der mindre risiko for at flække dem yderligere 🙂

  09/05/2017
 • @Anette – første gang jeg tog kuren var det vel 1½ måned, før der var styr på dem. Kan dog mærke virkning allerede efter 14 dage. Da mine negle allerede have ‘hakker’ før behandling, så flækker de lodret ned trods jeg smører. Kh. Birgitte

  09/05/2017
 • @ Michelle – Nu er Shellac er jo ikke nogen blid eller sundhedsfremmende øko-marinade. Det er en skal, et slags halvtag, du dermed giver neglene ro under. Jeg har set mange neglebidere og folk med problemer få det løst med et par omgange Shellac. Men vælg endelig en professionel i forhold til at få det på og af (du finder en liste på CNDs side). Stor hilsen Anette

  09/05/2017
 • @ Sanne – Du har i den grad ret. Da jeg var uheldig hos en negledame, der var for hård i forhold til at tage Shellac af, gik der et år inden jeg havde mine negle tilbage i god stand.

  @ Tina K – Stor tak fordi du deler. Og godt tip!

  Stor hilsen Anette

  09/05/2017
 • @ Gitte – du smører den på ude på spidsen af neglen og nede ved neglebåndet, og ja, masserer den ind.

  @ Birgitte B – åhhhh altså hvad skulle jeg gøre uden kommentarfeltet her. Du har nemlig præcis ret – Shellac kan være løsningen til at de få ro til at vokse i fred. Når du siger, at det tager tid med Rescue, hvad taler vi så om?

  Stor hilsen Anette

  09/05/2017
 • Kan shellac ligefrem skåne neglene? (Så fremt det lægges og fjernes professionelt) i så fald vil jeg afsted og få ordnet neglene snarest, da de pt er grimme konstant, da jeg er i kolonihaven konstant.

  08/05/2017
 • Ikke for at ‘disse’ bryn og vippeserum – skal LIGE love for at sidstnævnte har givet min datters vipper længde og fylde!! Men jeg har selv fået 3 mdrs kemo og har hele tiden smurt mine negle med Beaute Pacifique A booster morgen og aften og har derved IKKE fået grimme negle .. så hvis man kan forebygge isf reparere er det et tip Vh Tina

  08/05/2017
 • Jamen, altså. Intet mindre end genialt. Jeg klarer mig nu med negleolie. Alt med negle tager jo jammerligt lang tid, så man skal aldrig forvente forbedringer allerede efter et par uger. Her er tålmodighed virkelig en dyd. Jeg fik en gang at vide at hvis ens negle pludselig er dårlige og knækker, skal man tænke et halvt år bagud. Nok ikke helt ved siden af. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  08/05/2017
 • Tak for tip om serum. Pt. er jeg på kur igen. Med CND Rescue. Den virker, men det tager tid. Først skal alle det ‘hakkede’/flossede på negle jo vokse ud og klippes af… Jeg er en utålmodig sjæl, så måske jeg skal have et par måneder med Shellac igen. Det ved jeg gør tricket til at neglene får ro og er styrket.
  Kh. Birgitte

  08/05/2017
 • Gitte Sørensen

  Nøjes man med at smøre olien på, eller skal den masseres ind? Og er det på hele neglen samt neglebåndene?

  08/05/2017