Her må ingen springe over

DiorBlush

Sådan lød det fra dygtige Daniela, da jeg engang luftede, at concealer, eyeliner og cremet gloss er den makeup, jeg kan nøjes med. ’Blush er jo det, der absolut hurtigst får os til at se friske ud. Dét, som siger liv til ansigtet’, sagde hun – og har ret. Personligt er jeg vild med laksefarvede nuancer, og Dior er aktuel – faktisk præcis i dag – med nogle vanvittig fine blush-sticks døbt Diorblush Cheek Stick, som også går fint an til læberne. Blandt mine andre blush-favoritter hører Kjær Weiss. For hendes blush varer for evigt, nuancerne er underspillede, og så lyder det som en dyr Mercedes-Benz dør, hver gang man åbner den.

GØR SOM CHANEL og resten af dem fra trendbussen. Det helt store udtryk på blush-fronten lige nu er nemlig såkaldte flushed kinder. Og som du ser på billederne her, skal vi næsten have fat i de skrå 80’er-agtige fartstriber. Går du ikke all in på tendensen, men vil nøjes med friske kinder, så smil til spejlet og læg farven dér, hvor æblekinden popper op. I hver side.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO: CHANEL

14/08/2015
Ole Henriksen # 3: God hud kræver hjerne-vilje
18/08/2015
Få det stof, Mads jagter

Kommentarer

 • @ Anja Svendsen – GOD pointe. Åh, jeg raser også mod INCI-lister med mikroskrift.

  @ Anette J – Emballage kan betyde meget – også for opbevaring af skrøbelige ingredienser som A-vitamin eksempelvis. Og JA, den pudseklud er en fantastisk detalje.

  Stor hilsen Anette

  18/08/2015
 • @Kiss, Lone og Rie – Det kan Kenneth lære jer på 3 minutter. Så vi ses til næste event, okay?

  Stor hilsen Anette

  18/08/2015
 • Jeg købte Benefit Dandelion i min ferie, det er den fineste, mest naturlige (til mig) blush i den lækreste papæske med en naturbørste. Elsker den. Den kan varmt anbefales. Diors stifter ser også virkeligt lækre ud. 🙂 Men firserstriber, nix, been there, done that. 😉

  18/08/2015
 • Kiss Jacob

  åååå tak Anette – Blush er bare ikke min spidskompetence.. Blir det måske nu…

  18/08/2015
 • Anja Svendsen

  Bruger meget fra Kjær Weis både fordi det er lækker kvalitet og fordi det som allergiker er et kæmpe plus, at jeg kan læse indholdsfortegnelsen online i god skrift størrelse.
  Men først og fremmest lækre produkter og gode farver.

  17/08/2015
 • @ Birgitte B – Og godt med klassiske favoritter. Jeg tror mange er inspireret af Cliniques Chubby Sticks.

  Stor hilsen Anette

  17/08/2015
 • Tanya

  Til dem der måske ikke lige er til endnu en udskrivning på makeup-kontoen, er det jo skønt at vide at de fleste læbestifter også kan bruges som blush. De små babyliss er glimrende, synes jeg, men jeg skifter mellem flere forskellige og har endnu sparet pengene til en rigtig blush 🙂

  17/08/2015
 • Anette J

  Kjær Weis – love it! Det er den bedste blush der findes. Den er så naturlig og er pakket ind i fedt design (der holder). Og ja det er rigtig at åbne/lukke holderen lyder som Mercedes. Og i den røde æske, som metalæsken ligger i, er der selvfølgelig en pudseklud, så metallet kan blive shinet op.

  Og nu vi er ved emballage, så er jeg blevet mere opmærksom på, hvilken emballage creme og så videre bliver leveret i. Jeg køber sjældent de billigste produkter og vælger ind i mellem noget fra, hvis emballagen ikke er i orden. Her tænker jeg mest på, at det er praktisk, så produktet kan komme, og man kan få glæde af det hele indholdet, uden at skulle i gang med køkkensaks eller andre redskaber. Nogle mærker kunne godt gøre lidt mere funktionel emballage.

  17/08/2015
 • Lone H

  Vil gerne melde mig til samme kursus som Rie. Syntes bare ikke det bliver lige så godt som når clinique damen svinger penslen. ☺
  Kunne du ikke give lidt fif Anette ?

  17/08/2015
 • Rie Dyrnes

  Må simpelthen melde mig til et kursus, hvor jeg kan lære at lægge make up, ligner altid en klovn, når jeg prøver :O)

  17/08/2015
 • HeLene

  Jay, tak, jeg har desuden lige fået styr på min blush placering, takket vare damen i bobby brown standen som hjalp mig med en lækker laksefætter af en creme rouge.
  Det gør en kæmpe forskel hvor man placerer rougen skal jeg hilse at sige!
  Må nok eje de fra Kjær Weiss også!

  17/08/2015
 • Aner man lidt at Dior hopper på Clinique trenden med sticks? 😉 jeg har ikke prøvet nogle af dem – er fint tilfreds med min meget gamle pudder udgave fra BodyShop.

  17/08/2015
 • Pernille Sparsø

  Jubi Anette – nu er drømmen om en Mercedes Benz kommet et skridt nærmere 😉
  Den der Chanelstick – hvilken hudtype er den IKKE god til? Tror jeg følger din anbefaling af røde kinder, så jeg dropper fartstriberne (var der i 80’erne), og nøjes med at smile til spejlet og verden 🙂

  17/08/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.