Hey, har Jessie fået et ansigtsløft?

Jeg har kendt Jessie i mange år. Eller kendt og kendt. Hun er 16 år ældre end mig (hvis det betyder noget), og har læst med på Beautyspace altid, tror jeg. Kom til de første foredrag og af og til støder vi på hinanden i Aarhus. For nylig skrev hun i en mail:

”Anette, jeg vil ikke skrive det her i kommentarfeltet, for det lyder måske sådan lidt … du ved. Men der var en, der hviskede til min søster under en fest for nylig: Har Jessie fået lavet et ansigtsløft? Synes bare, det var sjovt.”

Det ER sjovt, skrev jeg tilbage. Jeg vil gerne vide, hvad du gør?

”Hvis jeg nævner præparaterne, kan du så selv putte dem i Hudplejepyramiden?” skriver Jessie tilbage.

Jeg putter ikke noget nogen steder hen, men deler bare (efter tilladelse) Jessies rutine:

 • Renser morgen og aften med Biodermas Sensibiliser H2O, for jeg hader vand i ansigtet.

MORGEN:

 • iS Clinical Super Serum Advance
 • Ansigtscremen
 • pHformulas Point Extra Firm
 • SPF foundation enten fra iS Clinical eller pHformula

AFTEN:

 • Jorgobé Niacinamide Serum
 • Ansigtscremen

Jessie tilføjer: ”Det er, hvad jeg bruger lige nu, mærkerne kan skifte, afhængigt af, hvad min hudplejedame anbefaler, eller hvad du udvælger til Book’n Beautyboxen. Altid glad, når EGF er i – jeg kan også finde på at købe den. Jeg tager ikke kollagentilskud, men er til gengæld overbevist om virkningen af de professionelle hudplejebehandlinger, jeg investerer i hos Bibi Hoffmann.”

Hvad går de ud på? spørger jeg.

”Jeg er hos Bibi hver femte-sjette uge: behandlingen er rens, peeling, massage af ansigt, hårbund, hænder og arme – og fugtmasker. Hun er så dygtig og har et meget behageligt væsen.”

@beautyspace på INSTAGRAM

SERIØST BEDRE HUD finder du her.

14/10/2021
3 perfekte renseprodukter, afstemt efter temperament
SOS fra 5 dygtige kosmetologer
19/10/2021
Er det her serum al hypen værd?
Ærligt talt

Kommentarer

 • Camilla

  Jeg oplever hver efterår/vinter at mine arme begynder at kløe vildt voldsomt. Det er værst om natten hvor jeg ikke får sovet fordi kløen er så voldsom.
  Jeg har prøvet forskellige creamer, antihistamin men intet hjælper og derfor tænkte jeg på om I evt. har en creame eller andet som kunne prøves.

  Det er kun i vinterhalvåret armene klør og primært om natten og det har nu stået på i mange år uden at nogen har kunne hjælpe.

  Hilsen Camilla

  24/10/2021
 • Helle Lykke Larsen, Silkeborg

  Er der nogen, der har tips til begyndende hængende øjenlåg (altså ud over en skalpel)? På denne årstid, hvor luften begynder at blive kold og tør, får jeg oven i købet ofte lidt rødme/eksem. Bruger cremet blyant fra Nilens Jord og let øjenskygge + allergivenlig mascara. Måske er det de to førstnævnte, der må lade livet til fordel for en god øjencreme. Men opstrammende effekt – findes det til øjenlågene? Vil så nødig under kniven, før det er absolut nødvendigt af hensyn til udsynet

  19/10/2021
 • Kiss

  Jeg vil vide noget mere om Bibi

  16/10/2021
 • Lene Svingel

  Hej Anette
  Et par spørgsmål til Jessies hudpleje rutine:
  – mon der er tale om Phformulas Extra Point FIRM? Kan ikke finde noget fra det mærke med navnet ‘point extra FORM’
  – er den ansigtscreme, der nævnes, seriøst bedre hud, din a-vitamin creme?
  Jeg var af den opfattelse, at det er en dårlig ide at bruge noget oven på den creme?

  Bedste hilsner, Lene

  15/10/2021
   • Lene Svingel

    Tak Anette :-). Godt så fik jeg Phformula cremen opklaret.
    OG så vil jeg smøre ovenpå uden skrupler.

    Bh. Lene

    20/10/2021
 • Jette B

  Hvor herligt at høre. Skønt at høre, hvad der virker for andre. Bruger det det som inspiration til at tænke over egen rutine.
  God weekend.

  15/10/2021
 • Karin VS

  Ej hvor er det skønt at læse 😀
  Det er herligt når man kan se det man bruger sine penge og tid på rent faktisk virker 🙂
  God weekend!

  15/10/2021

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.