Hey, hvad med Dermalogicas C-vitamin?

Under C-vitaminsnakken forleden lød der et “hvad-med-Dermalogica” i kommentarsporet, og det forstår jeg godt. Biolumin-C blev, som du muligvis husker, Årets Serum på Beautyspace, men vil du vige uden om syredelen af den ene eller den anden grund, så er der et ualmindeligt fint alternativ: Nemlig en lotionagtig gel. Udover at være kollagen-pleasende, så tæller fordelene ved C-vitamin evnen til at hjælpe med farveudjævning (hey, gamle solpletter) og ikke mindst: antioxidantbeskyttelse. Her er vitaminet i en stabil udgave sammen med hyaluronsyre, squalane og i det hele taget en imponerende indholdsliste: Adskillige kilder til fugtmætning (bl.a. allantoin og sodium pca), blødgørende aloe vera sammen med beroligende mælkesyrebakterieekstrakt og lakridsrod. Jeg har brugt min første flaske som serum under almindelige dagcreme med SPF.

Ekstra god for dig med enten fedtet hud eller som vil have noget konsistensmæssigt let – eller dig, der vil arbejde med at udjævne pigmentforandringer uden indblanding af peelende syrer i dagtimerne. Mindre god til dig, der ønsker at undgå aromatiske olier/ekstrakter – produktet dufter af indholdet.

HVAD DU OGSÅ SKAL VIDE: Ecooking har lanceret makeup, som du sikkert allerede har bemærket. Deres foundation er ekstremt god, hvis du er til medium dække, ønsker solfaktor og lunes ved tanken om, at den er formuleret uden indhold af silikone. Der er tikket SÅ mange begejstrede mails ind hos mig på grund af netop deres foundation – og jeg forstår det godt. Nåja, så er der også en cremet læbeglos i min farve.

LÆS MED I MORGEN: To forskere og en biolog siger det samme om noget, der både giver bedre hud og bedre søvn.

@beautyspace på INSTAGRAM, hvor vi både skal til Island og … nej, mest til Island.

VAREDEKLARATION: De fotograferede produkter er anmeldereksemplarer fremsendt til Børsen/Beautyspace.

FOTO Jens Peter Engedal

19/10/2021
Er det her serum al hypen værd?
Ærligt talt
22/10/2021
2 forskere og nu en plastikkirurg siger det samme
Om opturen for hud, søvn og hukommelse

Kommentarer

 • Tina Pedersen

  Kære Anette. Tak for dine rigtige gode indlæg og for din super gode Cremen. Jeg læste om din anbefaling af Dermalogicas C- vitamin. Skal den bruges under en dagcreme med solfaktor ? Jeg bruger fugt mist fra Tromborg, Rudolph Cares Firming Perfector Serum (til natten) og Acai Facial Oil om dagen. Derudover Anti-Aging Wrinkle Cream morgen og Cremen om aftenen plus Anti-Aging Øjencreme fra Tromborg. Hvordan er jeg dækket ind? Jeg er meget glad for Tromborg cremen men den er uden faktor. Kan du anbefale en anden? I øvrigt er jeg 58 år. På forhånd tak. Kh Tina

  31/10/2021
 • Pernille S

  Nu Magasin har 20% på Beauty i weekenden, vil jeg erhverve mig den anbefalede serumgel fra Dermalogica! Tak for tip.
  Kh Pernille S

  22/10/2021
 • Lise

  I forlængelse af Ditte Hs kommentar: skal A-vitamin creme helst direkte på ren hud uden netop andre sera mv.under for at virke effektivt? Jeg står for at købe din creme, men vil gerne kunne lagre sera med c-vitamin og med peptider under.

  21/10/2021
 • Ditte H

  Kære Anette.

  Jeg mikser gerne et par sera sammen morgen og aften. Et par dråber af c-vitamin serum, niacinamid, ginseng om morgen og vitamin A til natten.
  Kan de forstyrre hinanden? Og dermed være ødelæggende for hinanden i stedet for at virke effektivt?

  21/10/2021
 • Kirsten V

  Hvad siger du til Time Less 20% vitamin C serum + vitamin E + Ferulic Acid?
  På forhånd tak.❤

  21/10/2021
   • Kirsten V

    Det er ihvertfald ikke dem der har grundlagt og udviklet produkterne, men måske de har købt det efterfølgende. Det ved jeg ikke.
    Undre mig over, at det mærke ikke er i DK.

    22/10/2021
  • Camilla

   Jeg mener, der på et tidspunkt var en Evolve Bio-Retinol + C Booster med i en beautyboks – den synes jeg er virkelig lækker, men virker den lige så god som Demalogica eller SkinCeutical ?

   22/10/2021
 • Kis

  Jeg har været glad for biolumin C men foretrækker c vitamin i lukkede systemer.
  Lige nu bruger jeg c vit kapsler fra elisabeth arden – de er skønne. Vil overveje Dermalogicas gel når de er brugt.
  Hvordan fungerer e cpokings foundation på tør moden hud? Og cliniques? Den får meget ros, men er den også god til tør hud? Jeg synes det kan være svært at finde en foundation der ligger pænt og holder på tør hud – også selv om huden fugtes godt forinden.

  21/10/2021
 • Irma Schreiner

  Hej Anette!
  Du har aldrig – så vidt jeg har erfaret – kommenteret produkter fra Shiseido.
  Hvad mener du om dem?

  21/10/2021
 • Anni

  Kære Anette

  Hvordan vurderer du den omtalte foundation i sammenligning med Madaras City CC?

  Kh
  Anni

  21/10/2021
 • Salli

  Jeg er rigtig glad for den nye Ecooking foundation, jeg synes den smelter rigtig fint ind i huden og giver et naturligt ikke pudret look, og så er deres nye concealer også et hit der ligger rigtig fint, øjnene uden at lægge sig i de fine linjer <3

  21/10/2021
 • Majbritt

  Tak – jeg synes at ecooking er for dækkende med deres nye foundation – til gengæld har jeg købt den nye foundation fra clinique- som også lover C-vitamin, hylaeronsyre og salisylsyre…
  Den er så lækker og fint dækkende

  21/10/2021

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.