Muligvis årets smarteste blanding

Nøj, jeg har fået mange spørgsmål på Dermalogicas seneste blanding af to potente ingredienser. Og det er forståeligt, fordi der er tale om opklarende, pore-rensende og antiinflammatorisk salicylsyre smart blandet med A-vitamin. Ud over at være den bedste syre i forhold til at kunne trænge ned i en pore, så gør selskabet af A-vitaminet godt. Og ekstra interessant fordi det er en ikke-irriterende variant, som er forklaret grundigt her. Udover en rar konsistens, så er det også fint, at der er tilsat rødmereducerende arganolie (hudlæge Leslie Baumanns absolutte favorit). Og Dermalogica… tak for at gå lige på.  Emballagens front fortæller helt enkelt, at her får du A-vitamin og salicylsyre, som hjælper på to ting: udbrud (akne og rødme) og skin ageing. Selvom det sidste normalt er for bredt ramt for mig, så er det faktisk dækkende i tilfældet her (se herunder). Ingen snublende, flødefede tillægsord, som man skal bruge tid på at si fra.

Oplagt for dig, der med hjælp fra et enkelt produkt vil gøre noget ved stort set alle udfordringer. Vi taler forstørrede porer, rynker, pigmentpletter, glød og farveudjævning. Og god at dele med sin teenager i forhold til både udbrud og aknear. Er uden parfume, dufter dog medicinsk-agtig. Bruges om aftenen lige efter rens og evt. under en nærende creme efter behov.

Ikke for dig, der allerede har en velfungerende rutine med BHA (eksempelvis den The Ordinary eller den fra Paula’s Choice) og et A-vitaminprodukt, du er glad for. Groft sagt gør al A-vitamin gør godt (med mindre det er inaktivt pga. for ringe emballage), selvom der selvfølgelig er forskellige niveauer. Du kan også have en grund til at ville undgå BHA.

Prisen kan være et issue (675 kr.), men heldigvis er det en drøj smøre. Jeg har købt mit eksemplar på med24.dk, hvor der er 10% at hente. Måske er der perioder hos Magasin, hvor den kan købes billigere. Hos dermalogica kan jeg, at fragten er gratis. PS: Husk solfaktor i dagtimerne og i særdeleshed, når du bruger peeling og A-vitamin.

SÅ ER DET NU: På Instagram @beautyspace ligger den lovede morgen-rutine fra i går.

MERE AF BEAUTYSPACE? Så hop med på holdet her.

22/07/2020
Sådan bekriger du pigmentpletter om sommeren
3 anbefalinger og 1 advarsel
24/07/2020
Hvor gak er det at peele huden om sommeren?
Det afhænger af to ting

Kommentarer

 • Christina kragh

  Tak for svar vil du også svare på spørgsmålet ang the ordinary bha;)

  27/07/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Kragh, du kan også sagtens hoppe på denne her, hvis du gerne vil skifte. Det er to forskellige slags A-vit, så det er forskellen.

  @ Helene R, åh det kan svinge begge veje. Jeg ville hellere gå på en azelainsyre (the Ordinary har en) og så toppe med en god A-vitamin.

  @ Anni, det kan du sagtens, hvis din hud er med på. Faktisk er det smart at give huden flere indgange til A-vit fordelene.

  @ Michelle, 1000 tak, det vil jeg gøre mere fremadrettet så. Du må ikke mangle A-vitamin …. ;o)

  @ Mette, det vil kræve et laboratorium.

  @ Majken, der er god læsning her. Selv er jeg ikke erfaren nok:

  https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2017/jul/24/whole-body-cryotherapy-what-are-cold-facts

  KH anette

  26/07/2020
 • Majken

  Kære Anette
  Tak for Beautyspace!
  Jeg er interesseret i din bedømmelse/holdning til den håndholdte CRYOpress? Og evt også til cryo-behandling i det hele taget.
  På forhånd mange tak.
  Maj

  24/07/2020
 • Mette

  Skønt med kombiprodukter for hurtigere rutine. Kan du lokkes til at sammenligne den med Roche Posays RetinolB3 produkt (som jo er billigere), herunder i forhold til mængde af A-vitamin? Deres C10 serum til om morgenen indeholder salicyl, så det kunne man få den vej i stedet. Pf tak.
  https://www.lookfantastic.dk/la-roche-posay-retinol-and-vitamin-c-serum-duo/12458073.html?rctxt=default

  24/07/2020
 • Michelle

  Virkelig et godt skrevet indlæg, Anette. Især afsnittene ‘oplagt for dig/ikke for dig’ – gav super god mening Jeg mangler endnu at finde et a-vitamin produkt, der giver mening for mig og som passer ind i min eksisterende rutine.

  @Christina Kragh: Mon ikke der menes, at man så allerede har produkterne i forvejen? Men at det kan give fin mening at købe denne, når man har brugt sine eksisterende produkter op?

  23/07/2020
 • Christina kragh

  The ordinary laver da kun BHA peel maske den kan man vel ikke bruge under A vitamin tænker den skal af eller hvad

  23/07/2020
 • Anni

  Spændende produkt!
  Gad vide, hvor stærkt A-vitaminet er? Jeg tænker, om man i perioder kunne give den gas med BP’s super booster ovenpå, når ens hud som min er rutineret vant til A-vitamin.

  Kh
  Anni

  23/07/2020
 • HeleneR

  Smart!! Men er den mon for potent til rosacea hud? Leder stadig rundt efter en god BHA og a-vit så det her lyder jo som en kinderæg løsning 🙂

  23/07/2020
 • Christina kragh

  Hvorfor er den ikke for os der allerede bruger bha /aha med A-vitann ?
  Jeg havde nemlig tænkt det var fedt ikke at skulle købe 2 produkter
  Og hvordan er den i forhold til deres rene 1% A-vitamin er den stærkere?

  23/07/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.