Hvad Anne P ikke vil byde sin hud

Det kan godt være, at Anne P er skønhedsredaktør på ELLE, tidligere verdens-model og makeupartist, men hun er også noget af det bedste selskab, man kan tænke sig. For hun er fagligt nysgerrig, vidende, overraskende, åben, dygtig, flittig og herresjov.

Som sommergæst på Beautyspace er ordet hermed Annes:

Hvordan ved man, at man står på dit badeværelse?

Det ved man, fordi det vidner om et overforbrug af produkter uden, at der nødvendigvis er nogen diagnose at stille.

Er der en særlig vane, som virker for dig?

Det virker for mig at pleje min hud. Særligt rens og fugt giver resultater rent visuelt. Vand og løbeture gør også underværker.

Jeg tror på, at man har den hud man fortjener – efter de 30. Med undtagelser naturligvis.

Dét eller de produkter, du har genkøbt flest gange?

pHformulas EXFO rens er ubetinget det produkt, jeg har opbrugt flest gange samt Carmex og Homeoplasmine.

Er der noget, du er doven med?

Mit garn. Hej hej mor-knold. Jeg kan sagtens springe en hårvask over, når jeg ikke gider at style, glatte osv., fordi det måske også falder sammen med børnedialoger som har-du-husket-svømmetøj eller, hvor-er-bogen-fra-i-går.

Det skøreste skønhedstip du har prøvet?

Snegleslim under øjnene. Jeg har prøvet det en gang, og det skal altså helst ikke blive alt for skørt til mig.

Og det mest værdifulde?

Det mest værdifulde tip jeg har fået, er uden tvivl at bruge hudpleje til, hvad min hud har brug for fremfor, hvad min alder dikterer.

Min største hudplejeudfordring er f.eks. tørhed og ikke rynker, som jeg nok pga. min alder havde mest fokus på, før dette råd landede hos mig.

Er der noget, du aldrig vil kaste dig over?

Farlige rovdyr. Tror oddsene ville være imod mig.

Pjat til side. Lige nu er jeg 46 år gammel og har hverken lyst eller er fristet til at kaste mig over Botox, Restylane eller kosmetiske indgreb.  Men hvis jeg om 15 år ikke kan åbne øjnene, så vil jeg ikke udelukke, at jeg gør noget ved det.

Hvis du skal give skønhedsbranchen et godt råd?

Vær reel og ærlig i forhold til, hvad et givent produkt kan.

Du finder Anne på Instagram her.

05/07/2019
Min absolut sundeste vane
Vanen, der hverken kan købes eller hastes igennem
10/07/2019
Sådan fungerer reparations-afdelingen
Kend de fire tungestvejende ingredienser til din hud

Kommentarer

 • Mette Egelund

  Hej igen
  Glemte at spørge om råd til lidt strækmærker. Har fået et par enkelte her efter vores 2. barn og ønsker at pleje min hud så godt som muligt. Er det A-vit. eller hvad med f.eks. E-vit.salve eller noget helt 3.?

  10/07/2019
 • Lotte Munk Andersen

  Anette eller Anne
  Gode skraber, epilator eller?????….
  Gode råd til hårfjerning der giver bløde ben og uden røde knopper.
  Er Flawless Legs god eller fup?
  God sommer

  09/07/2019
 • Mette Egelund

  Hej Anette
  Vil høre hvilke produkter, du vil anbefale til børn med f.eks. hudafskrabninger, kløe efter myggestik og lign.? Vil jo gerne pleje min søns hud, når den er “skadet” og mangler også lidt nye produkter til hjemmeapoteket nu f.eks. myggesæsonen er her.
  Hører oftest om produkter fra Avene, A-Derma og LRP, men hvilke er bedst og er der bedre mærker f.eks. SOS fra Xellence?

  08/07/2019
 • Kære Ditte,
  Vi lægger os ned sammen og høster frugten af fin og velplejet hud!

  08/07/2019
 • Ditte H

  Jeg lægger mig fladt ned og må bare erklære, at jeg er vild med Anne!
  Er stor tilhænger af rens og fugt, så dejligt at få bekræftet fra (endnu) en ekspert, at det ikke er helt ude i hampen at bruge tid på det, fremfor anti-rynke produkter, selv om alderen siger 44 ….

  08/07/2019