fbpx

Hende her vil du kende

Etnolog Julia Lahme har ret: Vi lægger holdning og hjerte i vores forbrug som aldrig før. Hun  kalder det for en spirende optimisme-økonomi.

For mig er det genkendeligt. Uden at lyde engle-agtig, så trækker det i mig, at de ting, jeg gør, har en positiv betydning ud over mit eget velvære. For eksempel er jeg netop på vej til min lokale kosmetolog, som nu har butikken åben (men fortsat ikke laver behandlinger). Dels er der noget, jeg mangler. Dels er der noget, jeg gerne vil have hende til at se på. Selvom det må være på afstand.

Jeg har heller aldrig spist så meget takeaway som nu – de lokale restauranter i mit nærområde gør det alle penge værd at hente mad.

Og jeg har aldrig haft så mange planer om alt det, jeg skal, når dem, der holder lukket, atter kan slå dørene op.

En af planerne kan delvis føres ud i livet allerede nu. For personen bag Årets Nye Mærke, Stella Nisreen Kanaan, skabte ikke bare The Naughtly Alchemist i anstrengelsernes år 2020 – hun fortsætter i øjeblikket ufortrødent udviklingen af sin serie.

Og med noget vi bruger meget af. Nemlig håndsprit – af den pæne slags. Indholdsmæssigt er der tale om 80% økologisk kornalkohol (den fordamper ekstremt hurtigt) tilsat dét, Stella kalder plantekraft: kamille, morgenfrue, lavendel og salvie. For ikke at blive krads på huden er der tilsat solsikkekerneolie og glycerin. Fås i en halvstor flaske og en til tasken.

I det små bliver jeg gladere af at se på den – har den bl.a. stående på skrivebordet. Og det føles så godt at vide, at Stella står bag. For hun er en person, der lever sit brand, ja hele sin spa. Typen, der spreder energi, inspiration, visdom og næstekærlighed – intet mindre. Vi er heldige at have hende herhjemme.

FIK DU LÆST, hvordan Signe-Marie slap af med pigmentpletterne? Ellers kan du læse med her.

MARTS MÅNEDS BOOK’N BEAUTYBOX er netop landet. Du får alle detaljer her.

@beautyspace på INSTAGRAM

01/03/2021
Endelig blev hun fri for insisterende pigmentpletter
Med tretrins metode, der koster
04/03/2021
3 metoder mod mørke rande
Hvad der i følge hudlægen dokumenteret virker

Kommentarer

 • Marian Jensen
  REPLY

  Hej igen, tak fordi du svarer mig.
  Aften:
  Først renser jeg huden. Så bruger jeg Ansigtscremen (A-vitamin). Lidt efter kommer jeg natcreme på. Efter noget tid (en time ?) bruger jeg Environ revitalisere Masque og sover med den.
  Morgen:
  Renser jeg hud og bruger Ansigtscremen og lidt efter dagcreme.
  Jeg er bare i tvivl om det er den rigtige måde. Den er jo lidt besværlig om aftenen. Jeg har forsøgt at genlæse nogle afsnit i din bog for at få lidt hjælp til fremgangsmåden.
  Tak for din hjælp. Hilsen Marian

  04/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen
   REPLY

   @ Marian, så er jeg mere med:

   Aften: 1) Rens – 2) så på med frugtsyremasken (måske et par gange om ugen) – 3) så Ansigtscremen. Mærk efter om du har brug for mere, altså evt. en ekstra natcreme, som du nævner.
   Morgen: Du kan sagtens bruge Ansigtscremen igen efterfulgt af en dagcreme, der indeholder SPF. Du kan kan også prøve, om du får mere glæde af et fugtserum med dagcreme/SPF ovenpå.

   Håber, det vil gå godt. Og godt vi fik det hele opklaret.

   04/03/2021
  • Pernille S
   REPLY

   Kære Anette. Jeg er lidt forvirret over @MarianJensen bruger Environ revitalisere Masque og sover med den om natten! Du svarer hende at masken skal bruges aften efter rens, efterfulgt af Avitamincreme. Min bekymring går på om Marian ved ansigtsmasken skal renses af FØR Avitamincremen samt at den max skal sidde i 20 min!? Forhåbentlig ved Marian dette? Eller også er det mig som ikke kan læse mellem linjer
   God Weekend!

   05/03/2021
 • Marian Jensen
  REPLY

  Hej Anette, jeg er en kvinde i 60’erne. Er så glad for din A creme. Har gennem en måned opbygget brug af Environ om natten. Jeg er i tvivl om rækkefølge af cremerne. Jeg fik et råd om følgende: Aften, rens hud, så A creme, vente lidt så natcreme, vente en time så Environ. Morgen: Rens hud, så A creme, vente lidt så dagcreme. Alle ugens dage.
  Jeg har læst din bog og følger med glæde hvad du skriver.
  Marian

  04/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen
   REPLY

   @ Marian, tak for dit spørgsmål og din tillid. Jeg tror ikke, jeg er helt med i forhold til om aftenen:

   “Rens hud, så A creme, vente lidt så natcreme, vente en time så Environ” ?

   Hvilke produkter taler du specifikt om, hvem har givet dig rådet og står der vitterlig en time? Jeg skal nok forsøge at hjælpe dig, så godt jeg kan, men der skal lidt opklaring til ført.

   04/03/2021
 • Katrine
  REPLY

  Hej Anette,

  Jeg vil høre, om jeg kan være heldig at få en anbefaling fra dig. Jeg bruger Dermaroller hver tredje aften og deres lipopeptide A-vitamincreme ovenpå. Morgenen efter føles min hud tør – som om den skulle have haft smurt noget mere på om aftenen.
  Hvad vil du anbefale at smøre på huden, efter den er rullet? Maskerne fra Dermaroller har jeg simpelthen ikke råd til at bruge hver gang.

  De øvrige aftener bruger jeg din A-vitamin-creme. Så tænker jeg måske bør bruge noget andet de aftener, jeg ruller…?

  Håber du vil hjælpe.
  Mvh. Katrine.

  04/03/2021
 • Christina kragh
  REPLY

  Jeg har lige købt Tromborg nye rens wau en fornøjelse har du prøvet den ?
  Pestle and mortar har lavet selvbruner dråber har du prøvet dem? Jeg overvejer at købe dem når mine Clarins er tom

  03/03/2021
 • Maja
  REPLY

  Jeg synes at have læst at du engang skrev, at Tryllecremen fra WASO var bedre til hudtoner med gul undertone end Origins vitazing ?

  03/03/2021
 • Stine
  REPLY

  Elsker hendes sera til ansigt og bryn ☘️

  03/03/2021

Skriv en kommentar

Din mailadresse vil ikke blive publiceret. Udfyld venligst felterne med *