Det her gælder kroppen, men pas på….

krop

Annette Ø sendte en mail med ordene: ‘Kan vi ikke få nogle tips til pleje af kropshuden. Jeg er 44 år, og min hud hænger og er desuden tør som sandpapir. Har prøvet diverse cremer, olier og skrubs, men intet trænger ordentligt ind, og det er som om, at huden har mistet sin elasticitet.’

Det med at noget hænger, kan jeg ikke hjælpe med. Desværre.

Men det andet lavede Beautyspace faktisk en lille film om i sensommeren, fordi der er et trick, når det gælder om at holde på fugten. Derudover vil det gøre en hurtig forskel at eksfoliere huden dagligt under bruseren med en helt almindelig vaskeklud efterfulgt af en fugtundertrøje før olie eller creme smøres på. Eksempelvis den fra Ling.

PS: Huden, også den på kroppen, arter sig bedst under gruppearbejde, så derfor hjælper det at huske sin fiskeolie og Imedeens eller Beauté Pacifiques kosttilskud …og er den stadig tør, så vil eksfoliering med frugtsyrer være en god idé.

Hvis du har nogle favoritter til kroppen, så del gerne.

02/03/2016
Jeg er nok bare ligeså tykhudet som mænd
04/03/2016
Hvad hudlægerne sladrer om i LA

Kommentarer

 • Du er så sød i dine videoer! Og sikke fine nude negle. Tusind tak for lynsvar ang ansigtsstrøm. Jeg har googlet diverse maskine, også Nuface, som desværre er uhyrligt dyr. Var det ikke noget du kunne lave en fremtidig skønshedspakke med? Ikke nødvendigvis Nuface, men en eller anden strømmaskine. Jeg købte en dermaroller igennem et af dine supertilbud. Jeg har investeret i dele til min veteranbil, så der er ikke overskud til luksus til ansigtet. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  05/03/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helle N – Hvis vi taler krop: Så først en ‘fugtundertrøje’, som kan være Rønsbøls Tonic Mist (med glycerin og niacinamide) eller Lings Body Hydrator. Så bare én af de to – og SÅ kropsolie eller body lotion. Alternativet er bare at følge tippet med olie i badet (fra filmen) – det andet er hvis du vil spice effekten lidt op.

  Stor hilsen Anette

  04/03/2016
 • Kirsten Guldager

  Smoothing body Scrub fra Clarins “Tonic body polisher”
  (Den i den gule krukke)
  Er så fantastisk. Der er salt og sukkerkrystaller og æteriske olier i, så den både exfolierer og fugter, og dufter himmelsk…

  04/03/2016
 • @ Helene – TAK og ja, den er der jo også fra Trines Wardrobe. Godt nogen kan huske.

  Stor hilsen Anette

  03/03/2016
 • @ Birgit A – Radiator-hud! I love it. Fantastisk ord. Må jeg låne det?

  @ Charlotte K – Og hvilken bruger du?

  Stor hilsen Anette

  03/03/2016
 • @ Mette Sloth – Lyder godt – og Ole H vil blive glad, når han hører om den ekstra anvendelsesmulighed.

  @ Sisi – Rønsbøl til kroppen ER godt, det skal vi huske at være bedre til at minde hinanden om herinde. Tak.

  @ Anette J – Noteret, tak.

  Stor hilsen Anette

  03/03/2016
 • @ Anne Marie – Mange tak for dit gode tip

  @ Kirsti – Det er altid fantastisk, når man lige finder løsninger, der passer til en. Den her løsning tror jeg også vil fungere til mange andre. Tak fordi du deler.

  Stor hilsen Anette

  03/03/2016
 • @ Anne Mette – Præcis den duft er jeg også glad for – den fra Karmameju, og godt du har fundet ud af tricket med Rønsbøls mist over hele kroppen. Den er et fint (og måske lidt lettere alternativ) til Lings…plus den indeholder niacinamid.

  @ Karin VS – Tak for dit indspark.

  03/03/2016
 • Da jeg ikke har så mange penge, laver jeg selv en bodyscrub med mandelolie og øko. rørsukker evt. lidt æteriske olier. Bruger den i badet ca. hver anden tredie uge og det er nok til min krop, selvom jeg er 44. Det virker som huden får en coating af det. Jeg masserer bare blidt til sukkeret er opløst. Det har den bonus at det lindrer smerter og løsner spændinger.

  03/03/2016
 • Jeg har snart prøvet det hele, fede bodylotions, lette bodylotions, forskellige olier, med stadig tørre skallende underben, sidst på dagen.

  Men nu har jeg endelig fundet min favorit. ENVIRON Hydrating Lotion med nogle dråber Environ Body Oil, med A, C og E vitamin. Virker opstrammende og Aldrig mere tørre ben,
  Og uden at fedte på huden.
  Love it. 🙂

  03/03/2016
 • Helle N

  Kære Anette
  Jeg er ikke helt med på den med “fugtundertrøje før olie eller creme smøres på” for; hvis serum skal på først, kan jeg så godt spraye med mist bagefter?
  – Du nævnte i sidste video, at olie altid skulle på med noget fugt, så det trænger ind (og hertil benytter jeg mig af Tromborgs face mist), men det virker for mig lidt mærkelig at spraye mist ovenpå serum. Er jeg forkert på den?

  03/03/2016
 • Mette Sloth Eriksen

  Hej Anette. Jeg har taget dit gode råd om Ole Henriksens olie til mig i badet, og det er vel nok et godt tip, for huden bliver virkelig blød meget længe på denne måde. Specielt godt i øjeblikket hvor huden bare føles knastør 🙂 Min søn på 21 år anvender den faktisk også efter barbering og siger han får babyhud. Den dufter også utrolig dejligt. God dag.

  03/03/2016
 • Sisi

  Jeg bruger også min Rønsbøl-mist på kroppen, og så bruger jeg en olie et par gange om ugen, da det virker bedre for mig end creme – lige for tiden er det Purely Professionals multi-olie. Og en scrub fra Weleda i badet. Jeg vil egentlig rigtig gerne prøve børsten fra Karmameju – men VED bare at jeg ikke kan få det ind i min pressede morgenrutine..

  03/03/2016
 • Birgit A

  Den eneste bodylotion som virkelig kan holde skansen mod radiator-huden om vinteren på min krop, er faktisk Mastas Carbamid 10%. Når jeg bruger den i vinterhalvåret, bevarer min hud sin fugtighed hele dagen. Alle andre cremer trænger enten slet ikke ind, eller huden bliver hurtigt tør igen.

  03/03/2016
 • CharlotteK

  Er begyndt at bruge bodymist og det er da en fornøjelse! Det kan min hud godt lide:-)

  03/03/2016
 • HeLene

  Jeg elsker også tørbørstning, sauna, kropsolie(-massage) og så gerne mist før fugt ligesom i ansigtet.

  Trines Wardrobe kropsmisten du engang anbefalede er god, ligesom Rønsbøl men jeg bruger også andre, eller “bare” en af de franske kildevand-spray (avene, evian, LRP). Ling har jeg ikke prøvet endnu, men jeg er frisk!

  Tak for en skøn video mere!

  03/03/2016
 • Anette J

  Beaute Pacifique Enriched Moisturizing Body Lotion Dry Skin er virkelig god til tørstig hud og så en dosis levertran hver dag (ikke på huden, men altså som kosttilskud) hjælper også.

  03/03/2016
 • Karin VS

  Karmameju’s kropsbørste, den med kobbertråde i, er FANTASTISK!
  Bruger den hver morgen 🙂

  03/03/2016
 • Anne Mette / @cuginak

  Dejlig video. Jeg kan ikke undvære MILD body oil 02 fra Karmameju, elsker duften og at den er så let at bruge. Derudover er jeg også glad med Nourishing body lotion fra Caudalie selv om jeg desværre for sent opdagede at der desværre er dimethicone i, øv for den er ret skøn (på min krop). Og sidst Bliss 24-‘heaven’ fra bogpakken (men kun på ben og fødder for jeg er desværre ikke så glad for duften :). Rønsbøl mist bruger jeg på både krop og ansigt.

  03/03/2016