Jeg er nok bare ligeså tykhudet som mænd

d60c236e-7060-4874-9f20-29f555c68f90

…sagde jeg til Anette, da hun forklarede mig, at der rent faktisk er forskel på dame og mandehud (og derefter sendte mig dette link). Aha! Jamen, der kan man bare se. Jeg var overbevist om, at der ikke var nogen forskel. Som sådan. Come on, tænkte jeg…vi er jo alle bare mennesker af samme kød og blod, ikk’? Men vores hud er åbenbart forskellig. Så nu venter jeg sådan set bare på, at jeg begynder at tage mig selv i skridtet, sparke til et bildæk og opdage et eller andet form for adamsæble. For sagen er, at jeg er begyndt at bruge en øjencreme. Til mænd. Og ikke nok med at den er til mænd, så står der tilmed, at den er “Heavy Lifting”. Ved ikke om det bare er mig, men jeg ser en kæmpestor vægtløfter af et mandfolk for mit indre blik, når jeg læser det. Derudover er cremen fyldt med rugkerneekstrakt, hørfrø og koffein. Nåhm, kan det blive mere maskulint? Ikke desto mindre er denne glimmer-lyserøds-elskende dame vild med den. Vild, du! Jeg vil endda gå så langt som til at sige, at det er den bedste øjencreme jeg nogensinde har prøvet. Og det siger ikke så lidt, for jeg synes jeg har været igennem mange. Selve konsistensen er ret tyk og sej i det (som en ægte macho-creme skal være?) … hvilket jeg har læst en del brokker sig over. Jeg brokker mig dog ikke. Jeg synes bare man bruger det mindre, hvilket jo kun er et plus, fordi cremen så holder meget længere. Man behøver virkelig heller ikke særlig meget og SÅ svær er den altså heller ikke at smøre ud. Overhovedet. Derudover er jeg virkelig glad for, at det ikke er en fedtet slags øjencreme. Jeg hader fedtethed og synes det er SÅ ulæxis når cremer lægger en slags fugtig hinde på min hud – mest fordi det gør at makeuppen efterfølgende skøjter rundt. Den her øjencreme fra Kiehl’s suger lynhurtigt ind og efterlader min hud under øjnene virkelig blød, glat og strammet op-agtig. Så det kan godt være, at den er lavet til mænd, men jeg vil påstå at damer lige så godt kan bruge den. Jeg har ihvertfald ikke tænkt mig at stoppe. Jeg elsker den. Og hvis du så lige vil have mig undskyldt, for nu kommer der superligabold og jeg skal have mig en øllebajer. Skål!

Marie

01/03/2016
5 køb du ikke fortryder
03/03/2016
Det her gælder kroppen, men pas på….

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Lise Jørgensen – Jeg skal nok overveje et indlæg om emnet. Tak for dit spm. Stor hilsen Anette

  04/03/2016
 • Lise Jørgensen

  Kære Anette,
  Jeg har tænkt på om du vil give din mening til kende i forhold til nogle af de billigere ansigtsplejeprodukter – evt nogle af dem fra Matas Natur, der jo er en del billigere end mange af de mærker der ellers bliver omtalt på diverse beautyblogs. Er det værd at spare penge på dette område, synes du?

  03/03/2016
 • Marie

  Helene: Det er helt i orden. Gælder bare om at skåle i et eller andet.

  CharlotteK: Nok kun et spørgsmål om tid, du.

  Lone: JEG er ihvertfald mægtig glad for den.

  Mette B: Joeh. Altså denne koster så 230 kr. Det er jo ikke billigt-billigt, men den ville garntrisset nok have været dyrere, hvis den var blevet lavet til damer.

  02/03/2016
 • Mette B

  ….og er der ikke også noget med at creme til mænd ofte er billigere? – så endnu et win-win 🙂

  02/03/2016
 • Lone Ro

  Ha,ha skål …..den må jeg prøve 🙂

  02/03/2016
 • CharlotteK

  Ha, ha, bare du nu ikke får skæg!

  02/03/2016
 • HeLene

  Skål, sjove Marie!
  Det er okay at jeg skåler i Matcha the ikke? Meget maskulint the. Promise!

  02/03/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.