fbpx

Makeup-artistens hudpleje

Jeg er i gang med et projekt, der blandt andet handler om de vidt forskellige ting, vi lægger vægt på, når det gælder valg af hudpleje. Du husker måske de dedikerede kvinder som standhaftige Vibeke og kaospiloten Tine (find dem på @beautyspace på Instagram under mine højdepunkter). Se herunder, hvad en af landets absolut dygtigste makeupartister, Sine Ginsborg, vægter højest:

“Jeg går fortrinsvis efter noget parfumefrit, men jeg er generelt ikke den bange type. Anti-age vægter for mig eksempelvis højere end at undgå parabener. Ting skal først og fremmest fungere. Jeg er meget optaget af fugt og fugtmætning. Det er vigtigt, at det, jeg smører på, også kan mærkes efter nogle timer. For mig må hudpleje derfor ikke være for let og for luftigt. Jeg er ret afhængig af øjencreme, som jeg smører på cirka fem gange om dagen. For mig gør det ikke noget, at jeg skinner lidt på huden omkring øjnene. Tværtimod. Det må gerne føles en anelse fedtet. Jeg går nemlig aldrig med så meget makeup, at det snasker sammen med øjencremen.”

Sine skifter mellem tre øjencremer fra henholdsvis Aesop, Tromborg og pHformula, der alle lever op til hendes let fedtede, fugtmættende kriterie.

I ØVRIGT FORBUDT: Apropos det med hvad vi gerne vil have mere af og ditto mindre af, så ved du måske, at det er ulovligt for producenter at skrive FRI FOR…om lovlige ingredienser som eksempelvis parabener og silikoner. Det ændrer ikke en tøddel ved, at du selvfølgelig har en holdning, som du baserer dine valg på, ligesom jeg i min arbejdsrolle fortsat både kan fremhæve og fraråde forskelligt indhold. Uden at blive arresteret.

@beautyspace på INSTAGRAM

09/09/2019
Jeg overgiver mig
Vaskekluden stærkt udfordret
12/09/2019
Bare gør, som han siger #1
Alle vil have fat i hudlæge Harold Lancer, som vil give os pænere hud

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Kragh, åh det er mig, der fejler. OMKRING næsen. Hun bruger Tromborgs. Jeg ved ikke hvilken nuance. Det er bedst at prøve sig frem selv…ind i Magasin med dig.

  @ Nina S – jeg vil sige det tyndestflydende først.

  Stor hilsen Anette

  14/09/2019
 • Christina Kragh

  Mineral foundation omkring øjnene ? Ved du hvilken farve og mærke?

  13/09/2019
 • Nina S

  Ja det er selvfølgelig et vidt begreb:) den hedder Murad Age reform rapid collagen infusion – tak 🙂

  12/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Kragh, jeg ved, at Sine kun bruger mineral foundation omkring øjnene og mascara. Jeg har ikke styr på de prisforskelle du nævner.

  @ Selma, serum først, så øjencreme. Og jo…vi har brug for styrkende A-vit omkring øjnene.

  @ Nina S, jeg skal lige være sikker på, hvilket serum fra Murad, vi taler om. Vil du give mig navnet?

  @ Iben, det forstår jeg godt. Omvendt kan det virkelig også være en falsk tryghed. Fx. et mærke, der slår sig stort og flot op på at være vegansk…men så fylder de masser af silikone på. Så FRI FOR…er ingen garanti for noget.

  @ Selma, altid fra fisk, så du har den direkte adgang til de vigtige DPA og EPA syrer.

  @ Mette Egelund – et STORT JA til om natten. Og enig med Sine!

  KH Anette

  12/09/2019
 • Mette Egelund

  Er vild med Sine Ginsborg. Hun er inspirerende og elsker især hun ikke farver håret og står ved sine grå hår.

  Et spg. til kuren fra Bioeffect. Har tænkt mig at prøve den af trods prisen, men vil lige høre dig ad først om det også er okay bare at bruge den om natten og altså ikke også om dagen, som Bioeffect anbefaler?
  Vil gerne bruge andre produkter om dagen, men vil jo også gerne have det optimale ud af kuren, hvis jeg kaster så mange penge efter den. Er vild med deres alm EGF serum og meget nysgerrig efter at se og mærke hvad kuren kan i forhold til det.

  12/09/2019
 • Selma

  Jeg har faktisk også liiige ét spørgsmål mere Jeg vil gerne i gang med at tage fiskeolie – ville du anbefale fiskeolie fra fisk her, eller ville vegansk omega 3 kapsler også kunne gøre det? Har hørt noget med, at fiskeolie i flydende form skulle være bedre end kapsler, og samtidig har jeg også hørt noget med, at vegansk omega 3 skulle være stærkere, bedre og en mere direkte kilde. Hvad ville du anbefale?

  12/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for ord og spørgsmål. Jeg er tilbage torsdag morgen på bloggen. KH Anette

  11/09/2019
 • Iben

  Jeg ved ikke om jeg er den eneste..men jeg synes faktisk at det er dybt irriterende, at producenter ikke længere må skrive “uden” på emballagen.
  Det gav måske mening for 5-10 år siden. Men jeg synes, at vi nu er blevet så bevidste, at vi godt kan gennemskue at uden f.eks. silikone ikke er ensbetydende med at silikone er skadeligt. Vi har alle vores præferencer. Det er bare møg besværligt at skulle læse samtlige ingredienslister igennem på alle de shampoer de har i Føtex eller Matas, for at finde dem uden silikone.

  10/09/2019
 • Nina S

  Kære Anette
  Jeg har et spørgsmål om rækkefølgen med C vitamin drops fra Rodial og serum fra Murad, hvilken skal først på? Jeg putter C vit på først, men så blev jeg lige usikker
  Tak for alle dine super gode råd

  10/09/2019
 • Christina Kragh

  Nå ja spørgsmål ang vippe serum har pludselig i dag opdaget at revitalash faktisk er over dobbelt så dyrt som M2 beauty hvordan kan det være ? M2 får du 5ml for 599kr v Matas hvor revitalash koster 999 kr for kun 3,5 ml

  10/09/2019
 • Selma

  Hej Anette,

  Jeg har et par nysgerrige spørgsmål vedr. øjencream.

  Hvornår smører man øjencream på? Er det før eller efter serum? Lige nu gør jeg det efter serum og inden min alm. cream – som jeg så dupper oven på øjencreamen. Er det korrekt, eller behøves jeg ikke duppe den oven på øjencreamen?

  Derudover bruger jeg A-vitamin øjencreamen fra beaute pacifique. Men jeg synes, jeg på et tidspunkt læste et sted, at de retinoider der er i denne øjencream ikke skulle være så effektive. Kan det passe? Og I så fald kender du andre gode øjencreame, der mindsker de små linjer om øjenene – med eller uden a-vitamin. 🙂

  10/09/2019
 • Christina Kragh

  Jeg gad altså godt vide mere om hendes hudpleje rutiner hvad bruger hun osv og rigtig meget gerne vide hvad makeup hun bruger for hun har altid det fedeste “Jeg har ingen makeup på look” kh c

  10/09/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Amaja, PRÆCIS. Jeg sad jo og slugte et par kameler. Vidste du ville blive glad. Som du ved, vil jeg gerne have konkrete ord på frem for det svævende anti-age. For nogen betyder anti-age solcreme, for andre betyder det skyr det morgenmad. Jeg skal have spurgt Sine, hvad hendes definition er ;o)

  Stor hilsen Anette

  10/09/2019
 • amaja

  hvor befriende at høre at hun også bruger ordet anti-age og hun vægter det højere end meget andet ,også dejligt at vide at sådan en som hun er ligeglad at hun er fedtet om øjnene

  10/09/2019