I skabet hos hende med den bedste ansigtsspray

TrineEllos

Jeg var draget af Rønsbøl, før jeg overhovedet vidste, at damen til fornavn hed Trine. Årsagen er flasken, som du nok har hørt om før. Nemlig facemisten, der både indeholder beroligende niacinamid (hurra) og gode fugtmagneter – OG som er til at betale og særlig fin til at fugtopfriske med i løbet af dagen.

Trine har for længst solgt sine sager og sidder nu og direktørstyrer et større internationalt livsstilssite. Et kig på hendes badeværelse får du her sammen med ordene, der også er Trines:

Anastasia Brow Enchancing Serum

Fordi jeg fra naturens hånd ikke er så heldig, som jeg kunne tænke mig. Har fået micoropigmenteret øjenbryn hos Dianna Hvas, og det her serum giver en smule mere hårvækst.

Makiash Perfect Finish Loos Powder 

Fordi den både indeholder fugt og giver en mat finish. Jeg blander den med min foundation og får et resultat, der kan holde hele dagen.

Rønsbøl Eye Gel

Fordi den holder min hud fin og fugtmæt med hjælp fra aktive og plejende ingredienser. Jeg bruger den af og til i hele ansigtet og har altid en stående på mit sengebord – og sådan har det været i 12 år. Både produktet og jeg har udviklet os, men vi er aldrig vokset fra hinanden.

Lumixyl Terifecting Night Cream 

Fordi min yndlings hudplejerådgiver Lene Probst fra hudplejeklinikken Cutis Cosmetics i Århus har anbefalet mig denne creme til at reducerer mine pigmentforandringer. Cremen kan kun købes hos hudlæger og har samtidig en anti-bakteriel virkning.

John Frieda Frizz Ease

Fordi den får mit hår til at se glat og velplejet ud. Jeg farver mit hår – da jeg slet ikke er klar til at vedkende mig min naturlige grå hårfarve. Men selvom jeg farver håret, ændrer det ikke meget ved den stride struktur, som kendetegner gråt hår. Med Frizz Ease bliver mit hår blødere.

PS: Du finder mere fra Trines verden her.

FOTO: Pernille Rahbek og Carsten Ingemann 

16/03/2016
Drop nu den øjencreme
20/03/2016
Øjencreme og hudlægens dom

Kommentarer

 • Diana

  Hej Anette
  Tusind tak for hurtigt svar.
  Jeps jeg har din bog <3 <3 <3 Det er nemli lige præcis dig der har sat mig på sporet af hvad jeg skal forsøge af produkter – tusind tak 😉
  Jeg bruger Paulas choice produkter – dem de selv anbefaler til rosacea – men mit rosacea er blusset op her i vintermånederne og jeg føles ret så "stram i betrækket" 😉
  Derfor overvejer jeg at kaste mig over nogle andre produkter med Niacinamid og hyaluronsyre og se om det kan bløde mig lidt op.
  Begge ingredienser er allerede i de produkter jeg bruger nu men jeg håber på at indholdet af niacinamid er højere i Rønsbøl skin tonic end i PC Toner.
  Varme forårshilsner herfra

  01/04/2016
 • @ Diana, har du læst SUPERHUD? Mht. afsnittet om sart hud inkl. rosacea? De må have glemt at skrive niacinamid på sitet (INCI), for den står bag på min flaske. Et godt opslagsværk til ingredienser, hvis der er flere du vil tjekke er den alfabetiske oversigt på Paula’s Choice. Stor hilsen Anette

  01/04/2016
 • Diana

  Og så lige et spørgsmål mere:

  Er hyaluronsyre det samme som Sodium hyaluronate ?

  31/03/2016
 • Diana

  Jeg er i gang med at finde rundt i junglen af produkter der kan afhjælpe mit rosacea og det her er vist stedet hvis det nogensinde skal lykkes mig.
  Jeg skal vist prøve den der Rønsbøl skin tonic men jeg undrer mig lidt over ingrediens listen.
  Jeg kan se at der står at Niacinamid er en aktiv ingrediens men i selve ingredienslisten figurerer det ikke ??

  31/03/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  Først – tak for alle gode ord til Trine og tak til Trine for at være med.

  @ Sisi – glad for at den har andre fans. Det er så fint et produkt, og jo med imponerende få og velvalgte ingredienser.

  @ Charlotte – Skintonic forbinder man ofte med alkohol. Jeg har foreslået Rønsbøl at de ændrer navnet til ansigtsspray, facemist eller noget, der ikke involverer ordet tonic.

  Stor hilsen Anette

  21/03/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ HeLene – Jeg bruger den også til kroppen! Godt spørgsmål mht. Bioeffect og silikonen. Jeg ved det faktisk ikke, så vil du ikke spørge Bioeffect (gå ind på deres website, hvor de har et spørge-forum) …jeg vil også gerne høre svaret. Hvis det er er Bioeffect Day (som også kan bruges om aftenen) er der ingen problemer. Stor hilsen Anette

  21/03/2016
 • HeLene

  Ja, jeg er forresten også fan af ansigtsmisten, tonic! Den er så dejlig, bruger den også på kroppen før creme eller olie!

  Og, så var jeg nysgerrig, Anette, kan man bruge en frugtsyre creme med silikone under Bioeffect? Altså til natten (hvis man nu ser væk fra at silikone til natten ikke er så godt)
  Frugtsyre cremen er uden fedtstoffer, men har altså silikone. Vil det senere forhindre at EGF-erne optages af huden?
  Mange tak!
  (hvis svaret er OK så vil jeg nemlig bruge det sådan en periode, og lave et kompromis med det med silikone, om end jeg normalt følger dit råd om at undgå det på natten-og synes det er fornuftig)

  19/03/2016
 • Pernille Sparsø

  Tak for svar Trine 🙂

  18/03/2016
 • trine rønsbøl

  @ Pernille. Enig – man kan jo nemt bruge fingrene til at påføre foundation. HVIS du vælger en pensel vasker du den efter brug og den er klar til aden efter:-)
  @ Charlotte Facemist er præcis et andet ord for SkinTonic

  17/03/2016
 • Pernille Sparsø

  Et interessant tip at mixe creme med pudder. Umiddelbart ville jeg bruge mine fingre til at fordele “massen” på huden, da jeg tænker en foundation børste bliver ganske fedtet? Men måske den skal vaskes hver dag?
  Et andet interessant tip er Castor Oil til brynene. Hvor ville det være skønt hvis det virkelig er sandt den kan udøve mirakler! 🙂

  17/03/2016
 • Charlotte

  Og er det rigtigt, at den facemist kaldes skin-tonic, når man skal købe den…?

  17/03/2016
 • Sisi

  Dejligt indlæg! Fordi jeg STOR-elsker den facemist – og det er spændende at se kvinden bag – og ja, hun er virkelig smuk og elegant 🙂
  Jeg har også erhvervet mig et par masker fra Rønsbøl, og så Rescue Cream, som også bare er guld værd (kan dog ikke finde den på deres egen hjemmeside, kun på andre webshops, det er lidt mærkeligt..)
  Jeg tilslutter mig forundringen over det med at blande foundation og pudder – men vil helt klart teste det asap 😉

  17/03/2016
 • trine rønsbøl

  Kære alle.
  TAK for så flotte ord og sikke dejlige engagerede læsere Beautyspace og Anette har.
  TAK for tip med olie til øjenbryn @ Birgitte.
  @ Sanne og Christina det er virkelig fantastisk den effekt, det har haft for mig at mixe min pudder i min foundation. Jeg har tendens til at fedte lidt i løbet af dagen, og efter at jeg er startet med at blande min pudder og foundation i stedet for at bruge dem “ovenpå” hinanden, har jeg oplevet, at det giver et meget mere holdbart resultat.
  Helt enkelt, så putter jeg en lille smule creme på min håndryg, “drysser” den løse pudder ovenpå og blander med min foundation pensel. Det er super hurtigt, og som sagt meget effektivt for mig.
  TAK for interessen.
  Bedste hilsner Trine

  17/03/2016
 • Birgitte Fønss Krolmark

  Er dine bryn lidt tynde i toppen:
  Castor Oil (Pukka). Dup dine bryn med olien, der hvor du synes, at de er for tynde, hver aften (du skal kun bruge meget meget lidt) – og hårene vil vokse vildt i løbet af no time.
  Et fif jeg har fået af pigerne fra BeautyAvenue, som siger, at det er et gammelt husråd kvinder fra Østen har benyttet i mange tusind år – og det virker faktisk!

  17/03/2016
 • Christina kragh

  Jeg er lost hvordan kan man blande pudder i sin Foundation? Altså jeg bruger cc crem fra Chanel og så tromborg mineral pudder over

  17/03/2016
 • Jeg elsker bare min Rønsbøll facemist. Jeg bruger den hver morgen, sommer og vinter, og er så glad for det lille trick 🙂 kh. Birgitte

  17/03/2016
 • @ Sanne – SÅ sjovt ja med øjencremen. Jeg tror, der må et blogpost mere til om øjencreme. Stay tuned. Og ja, meget smuk kvinde. Sød er hun også. Og klog.

  @ Helene – Lad mig vide, hvad du synes om mærket.

  Stor hilsen Anette

  17/03/2016
 • HeLene

  Ja, inspirerende indlæg, elsker dem med ‘hjemme hos’.

  Og så er det på tide at få prøvet makiash mærker jeg, står alligevel og mangler en løs pudder så nu skal den prøves, at blande den i foundation har jeg aldrig testet, men det må også på en prøve!

  Solskinshilsner!

  17/03/2016
 • Wauw, for en smuk kvinde! Hun er da god reklame for sine produkter. 🙂 Og hun bruger øjencreme. 😉

  Jeg har aldrig hørt om at man kan blande pudder i sin foundation, det må jeg huske at prøve. Jeg er jo så gammeldags, at jeg elsker pudder.

  Rigtig go’ dag, smukke. .)

  17/03/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.