Karina prøvede Botox. Her er, hvad der skete

Marketingchef Karina Orup (40) fortæller mig under en pressetur, at nu vil hun efter længere tids nysgerrighed prøve Botox. Og hvem kan stå for  mennesker, som er åbne i forhold til, hvad de enten har lyst til at prøve eller allerede har gang i? Jeg kan ikke.

Alligevel spørger jeg: Hvorfor og hvad forventer du?

”Jamen, jeg tror, at jeg først og fremmest er nysgerrig. Jeg er nok aldersforskrækket, og måske vil Botox få mig til at se yngre ud. ”

Her bliver der grinet. Ikke fra min side. Karina selv storgriner og fortsætter:

”Pjat. Jeg forventer, at det vil se naturligt ud. At jeg vil se friskere ud. ”

Tiden bliver bestilt. Karina kaster sig ud i det, og jeg spørger igen efter nogle uger.

Hvor blev du så stukket?

”Jeg ville kun stikkes i panden, hvor jeg har en tværgående, meget insisterende rynke. Men pludselig blev jeg præsenteret for en løsning til 10.000 kr., og egentlig kom jeg med en forventning om at skulle slippe 1800 kr. for panderynken. Men så enkelt var det ikke. Man kan ikke bare få ét stik. Der skal også et konsekvens-stik til, en slags kompensationsstik. Åbenbart. Og hvem tør sige nej til det? Prisen blev 3500 kr.”

Forklaringen er, at hvis du med Botox lammer én muskel, så vil andre (muskler) forsøge at tage over. Derfor skal vedkommende, der fører kanylen,  kunne forudse en vis domino-effekt, som så oftest kræver flere stik.

Dit resultat? Fortæl-fortæl.

”Jeg tænkte: ’er det dét?’, for der var ikke rigtig noget at se. Heller ikke nogen, der sagde noget. Til gengæld var der noget at føle, for jeg kunne ikke bevæge panden, som dog var glat som et nystrøget lagen – så jo, der var jo nok lidt at se. Mine øjenlåg blev tungere, og det var i de første uger umuligt at lægge øjenskygge, fordi jeg skulle hive op i huden. Der var ingen mimik, og det bulede over brynene – noget, som dog har fortaget sig. Men jeg er ikke imponeret. ”

Så hvad nu?

”Jeg har aflyst min næste tid. Det er ikke 3000 kr. værd – og faktisk gik jeg derfra mindre glad. For jeg blev jo gjort opmærksom på alle de steder (til en samlet pris på 10.000 kr.), hvor jeg trængte! Man sidder ikke overfor en behandler. Man sidder overfor en sælger. Selvfølgelig er det ikke sort/hvid, for jeg har jo veninder, der er glade for deres Botox-resultater. Men i forhold til mig selv vil jeg fortsætte med de resultater, jeg får fra hudpleje med især A-vitamin og niacinamid.”

SE MED I MORGEN: Personligt er jeg urokkelig i forhold til både Botox og Restylane. Stejl faktisk. Og jo, man kan sagtens sige aldrig. Også selvom de smiler lettere overbærende til mig på Mølholm, når jeg en gang om året sætter min mor af til netop et skud (Botox) mellem brynene. Jeg er til gengæld glad for noget andet, som er det skyts, IPL (en slags laseragtigt blitzlys) kan levere. I morgen vil jeg give dig fordele og ulemper ved netop IPL OG en live demonstration ud på IG => @beautyspace.

19/03/2019
Vil du være anmelder?
Beautyspace søger et anmelder-team på 12 personer
22/03/2019
Kom med til en IPL-behandling
Når laseragtigt skyts fjerner rødme og klarer op

Kommentarer

 • Krabbemis

  Nej hun har ikke spurgt om min mening og jeg har ikke sagt den. Blot en observation fra sidelinjen, som gjorde mig afklaret med, at jeg ikke skal have noget sprøjtet ind. Håber inderligt, at hun selv er tilfreds/glad for resultatet… men tror også at hun lod sig overtale af en sælger, for det blev ikke kun ved BOTOX (også filler i læber og kindben).

  23/03/2019
 • sanne

  ak ja, det har jeg også prøvet fornogle år siden OG det var endda the Boss fra N`age som stak mig!
  ALDRIG mere – jeg har set og fået meget bedre resultater med gode cremer og serums – og så altså taget en beslutning om ikke at stege i solen mere.
  sanne

  23/03/2019
 • Anna

  Jeg er for glad for økologi og helse til at vove mig ud i Botox – selvom jeg godt ved at det er en nervegift der er ultra fortyndet, når den bruges til kosmetisk brug. Til gengæld er jeg glad for et årligt stik med Restylane. Går dog tilbage til N´age igen, da jeg på en anden klinik fik en bule under mit ene øje, fordi de kom til at lægge det for overfladisk. Så fik jeg hyaluronidase i der ophæver hyaluronsyren og desværre vist også lidt af den naturlige hyaluronsyre. Og nu skal jeg så ned til N´age og have Restylane i igen. Jeg er som tidligere nævnt spændt på at høre hvorfor Peter Bjerring – der jo bl.a. lever af Restylanebehandlinger – ikke taler for den form for behandling.

  22/03/2019
 • Kristina

  Hej hej … mit spørgsmål har ikke noget med BOTOX at gøre… men, jeg tænker på begynde at ta noget fiske olie … men, det er jo næsten lige så stor en jungel som “ crem junglen” er kan du anbefale nogle mærker ? Hva skal jeg gå efter ?

  22/03/2019
 • Pernille Frandsen

  Jeg gik også til en klinik med en forventning om et stik på hver side af øjet og inden jeg så mig om var der forslag om 2 stik i panden et mellem brynene og et ved kindbenet Jeg takkede nej og fik ingen af delene. Jeg valgte noget tid efter skin boost for et friskere udseenende.

  21/03/2019
 • Heidi Holm

  Botox har jeg ikke prøvet, og har heller ikke lyst 🙂 Men IPL/laserbehandling mod karsprængninger i ansigtet har jeg derimod gode erfaringer med. Det gør jammerligt ondt og er ret så ubehageligt, mens det står på – men resultaterne er det hele værd – Jeg er fan 🙂
  Anette – Glæder mig til at se med i morgen 🙂

  21/03/2019
 • Janne

  @Lene jeg fik restylane hos N’age for 8 år siden, fordi jeg havde den der bekymringsrynke – det har jeg været super glad for, nu skal jeg til at finde ud af om jeg skal gøre noget andet 🙂

  21/03/2019
 • Janne

  Anette kan du ikke fortælle mere om Ultratherapy? Jeg er stærkt fristet, men måske er det spild af penge. Du er jo glad for IPL og hvis Ultratherapy arbejder længere nede er det måske også godt? Når nu ens hud begynder at “hænge”.

  21/03/2019
 • Julie

  Hej Anette

  Jeg beklager dette spørgsmål er uden relation til dit opslag. Men jeg tænkte, om du mon ved, om der er væsentlig forskel på, hvad man får ud af at bruge hhv. Beaute Pacifiques Super 3 Booster og Bioelements Sleepwear (ud fra ingredienslisten)? Som jeg kan se det er de begge Vitamin A/Retinol-cremer nemlig.

  21/03/2019
 • Lene

  Hvad med resstylane? Synes jeg læste for nylig, at du ville skrive om det også meget snart. Jeg har fået det i mine lidt dybe rynker mellem øjenbrynene et par gange, og synes det er fint nok med godt resultat. Det påvirker jo heller ikke muskler.

  21/03/2019
 • Helle

  Jeg har fået lavet botox i 20 år i panden – iøvrigt på Peter Bjerrings klinik i Århus. I mange år kun i panden – i de senere år lidt i hagen og lidt mod nedadvendte mundvige. jeg er 70.Jeg får fillers ca. hver 8. måned – og jo, det koster nogle penge, men resultatet er fint og naturligt. I de samme 20 år jeg brugt den receptpligtige A-vitaminsyre creme.

  21/03/2019
 • Christina Kragh

  IPL koster det ikke 10000kr pr gang el hvad er prisen ?

  21/03/2019
 • @ C & The City – TAK fordi du deler din oplevelse. Det kræver et helt særligt syn for dimensioner at kunne lave både fillers og botulinum toxin, så enig – vil man den vej, så kræver det research. Jeg ved dog, at Karina her valgte et sted, der laver mange behandlinger og med et vist erfaringsgrundlag.

  @ Susanne, jeg skal gøre alt for, at det bliver oplysende.

  @ Dorthe Keseler, jeg er så glad for at der bliver delt erfaringer. Tak for din.

  @ Krabbemis, spørger hun om din mening – taler I om det?

  @ Pia, jeg tror dog også, at det ofte er de dårlige eksempler man ser og hører om.

  @ Marianne Gylding, to meget forskellige ting. IPL arbejder i overfladen. Ultheraphy længere nede i huden.

  @ Tina G, nej desværre ikke.

  @ Sanne, så er du i det mindste kørende, hvis du valgte bilen.

  KH Anette

  21/03/2019
 • Det lyder meget som min historie, da jeg tog mig sammen og ville betale for at få blitzen mine pigmentpletter væk. En supersød, sygeplejeskeagtig skønhed (gud, hvor følte jeg mig i øvrigt malplaceret i det univers!) brugte megen tid på at forklare at ansigtet er delt op i felter, så min hurtige hovedregning kom op i at jeg kunne købe en bedre brugt VW for pengene. Jeg har aldrig fået det gjort, for SÅ slemt er det altså ikke, og jeg klarer mig jo fint med blegecreme i efteråret. Det er nemlig en velsmurt forretning, det skal man altid huske.

  Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  21/03/2019
 • Tina G.

  Glæder mig meget til at høre om IPL i morgen. Har du, Anette, mon nogen kendskab til behandlingen HIFU Ultralydsbehandling?

  21/03/2019
 • Meget apropos, har jeg idag været til vurdering omkring Ultherapy.
  Hvad er din/jeres vurdering af det? Er det lidt ligesom IPl?på forhånd tusind tak 🙂

  21/03/2019
 • Pia

  Forstår slet ikke folk tør at tage chancen. Kender også flere der har fået vildt dårlige resultater til trods for de er gået til en anerkendt klinik.

  21/03/2019
 • Krabbemis

  Åhh der er SÅ mange uhyggelige sande historier om botox og nøj hvor kommer det hurtigt til at se værre ud end udgangspunktet. Har en veninde, som bare lige skulle have fixet en linje… nu er hun svær at aldersbedømme og ikke til det bedre rynkerne gav i det mindre karakter og var charmerende (set i retrospekt til alternativet).

  21/03/2019
 • Dorthe Keseler

  Hvor skønt med de her real life indlæg. Jeg har faktisk for nyligt selv fået et skud Botox i mine dybe panderynker. Og jeg er fan!!! Min opkevelse er heldigvis en helt anden – og to besøg, 1700 kr og den mest naturlige, rynkeformindskede pande senere, bliver jeg stamkunde

  21/03/2019
 • susanne

  glæder mig meget til at hører og se om
  IPL OG en live demonstration ud på IG, imorgen 🙂

  21/03/2019
 • Mit bud er at Karina desværre har været hos en dårlig behandler.

  Jeg havde PRÆCIS samme oplevelse og gik efterfølgende til konsultation 3 andre steder, hvor de alle sagde at der både var lagt for meget og forkert. Faktisk så meget at en af mine muskler nu er ødelagt.

  Det kan rettes, med ja: botox og det har jeg ikke haft lyst til. Men så tog jeg på ‘tourné ‘ hos alle de behandlere der er i min by, fik gode snakke og valgte den, jeg var tryg ved til at rette det op

  Jeg fortalte MEGET tydeligt om min dårlige oplevelse, men oplevede også at blive hørt, forstået og få noget, der blev godt

  Så. Hvis man laver sit hjemmearbejde, kan det godt være en fin løsning. Det afhænger 100% af behandleren. Og ja. Jeg betalte dyre lærepenge efter mit første stunt af nysgerrighed. Men er også glad for at jeg turde give en ny behandler chancen. ( efter at have været den superkritiske patient fra helvede )

  21/03/2019

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.