Klar til start

39200694_265551634053149_8492853212825518080_n

Okay…ret vild interesse. Tak for det.

Inden vi for alvor går i gang, så lad os tale forventninger. For vigende, nedadgående mundvige er ikke nogen nem opgave at ændre på.

Vi er nemlig oppe imod tyngdekraften og de dybereliggende fedtdepoter, der med tiden vil synke mod syd. Selv knoglerne skrumper.

Men så stopper sortsnakkeriet også.

”Faktisk kan du bare begynde at stå mere på hovedet,” foreslår dermatologisk sygeplejerske Else Marie Lissau i telefonen. Med imponerende styr på ansigtets anatomi, har damen en særlig sans for at se på andre i et tredimensionalt lys. For mig er det nu ikke en mulighed. Det med at stå på hovedet. Derimod er det nemmere at øve sig på at blive mere bevidst omkring mimikken – og altså ikke falde sammen i ansigtet med sådan en bad smiley. Det er lidt ligesom at huske at rette rygge. Lissau er heldigvis enig. ”Ja, hold endelig gang i smilemusklen. Det vil give en kontra-effekt”.

DEN BEDSTE MASKINPARK: Udover hårdtarbejdende ingredienser, så vil vi gribe fat i en nålerulle (bedre kendt som dermaroller), for her vil der ske to ting: 1) Ved behandling vil huden tro, at den er under angreb og dermed blive bedre til at danne mere kollagen. 2) Dét du smører på har bedre mulighed for at gøre gavn. Vi taler AHA, BHA, A-VITAMIN, EGF, PEPTIDER…den slags. Samtidig bliver omsætningshastigheden af overfladeceller øget, så glansen har bedre kår. Naturligvis er alt ikke lutter lykke, og du kan se mere om brug af nålerulle her. Vil du have noget af den bedst videnskabelige opbakning, så er den her. Derudover vil vi ty til gua sha-massage og til strøm.

SÅ snart planen er oppe og tilgængelig, vil du få besked via mail, hvis du er på listen her.

14/09/2018
Er du til snak eller handling?
Sådan kommer din shampoo til at se ud i fremtiden
18/09/2018
Massage-rullen, alle vil have
Og jo, vi har talt for lidt om den. Her sammen med skønhedsaktivisterne fra...

Kommentarer

 • Nina S

  Glæder mig til fortsættelsen af kampen mod surmuleri:)

  20/09/2018
 • CharlotteK

  Jamen, så må jeg da hellere komme i gang! Altså med den roller! Hvad tænker du: hvor tit skal man stå på hovedet?? Er det nok til yoga en gang om ugen? Nej, vel? Hm, tror jeg bare nøjes med yoga og roller:-)

  19/09/2018
 • Miki

  Jeg vil foreslåe.
  Ligge på seng så længe tid så mulig.
  Da min mor blev sengeliggende i 2 år.
  Forsvandt hendes rynke.
  Siden har jeg prøve at sov 7-8 timer, for at
  Slowdown my wrinkle.
  Men, jeg vil ikke om det virke?!.

  18/09/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle gode ord. Et par konkrete svar:

  @ Sara, Jeg kommer til at lave en sammenligning på et tidspunkt. Men det er ikke gjort endnu. Hvis du læser SUPERHUD, vil du se, at der er forskel typerne af A-vit (esters, retinol, etc.). Al A-vitamin fungerer som et ‘pre-drug’ og vil i huden forandre sig til A-vitaminsyre. Det vigtigste er at gå efter leverandører, der er har specialiseret sig i vitaminet og der derefter gribe i egen kind og gå langsomt frem.

  @ Sanne Larsen, hvis du søger på AHA og BHA har jeg haft flere anbefalinger på bloggen.

  Stor hilsen Anette

  18/09/2018
 • Sanne larsen

  Jeg er ved at fare vild i AHA og BHA produkter, hvilken kan anbefales ? Min hud kan tåle ret meget. Også af A- vitamin hvor super 3 boosteren virker for mild… Nogle gode råd?

  18/09/2018
 • Leafysmoothie

  Glæder mig at høre mere, og fedt at the king of asanas, som hovedstanden kaldes er godt for det også! Cool!

  17/09/2018
 • Jeg havde fornøjelsen af en gang strøm hos Elisabeth Ardens stand i magasin Århus- og, jeg kunne se forskel, virkelig. Og hun var smart for hun tog først en’ side så jeg rigtig kunne se virkningen.
  Glæder mig så meget til at høre mere. Har endnu ikke selv fået købt en nu face.

  17/09/2018
 • Jette Mørkholt

  Glæder mig vildt til opfølgning Troede kun det var mig der lignede en bugtalerdukke ;0)

  17/09/2018
 • Pia Hvenegaard

  Kære Anette
  Sikke dejlige nyheder at der da kan gøres bare lidt for hængemulen
  Man ser jo enten lidt sur eller trist ud altid
  Så nu skal der rulles og snøres med den lækre exuviance creme jeg har så det kan kommes til livs
  Hav en dejlig dag❤️
  Knus Pia

  17/09/2018
 • Charlotte Riis

  Jeg har lige modtaget min nyindkøbte NuFace Mini, den skal afprøves for første gang i dag. Jeg er mega spændt og forventningerne er høje 🙂

  17/09/2018
 • Glæder mig. Jeg vil virkelig godt lægge lidt energi i at gøre noget ved furerne. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  17/09/2018
 • Sara

  Tak for at skrive produkter med A vitamin. Men hvilken creme har mest A vitamin.. hvilken er stærkest?
  Clinical BP eller Ordinary?
  Eller måske en helt anden..
  Plz hjælo

  16/09/2018
 • Pernille S

  For pokker da! Jeg skulle kopiere Hermes parfumenavn ind i teksten, og så røg der mere tekst med end planlagt. Håber du forstod budskabet alligevel 🙂

  16/09/2018
 • Pernille S

  Glæder mig til at læse hvad du finder på i forhold til surstråling! At stå på hovedet; det gør jeg dagligt – altså i overført betydning 😉
  Dejlig aften til dig, flittige Anette.
  Aj, skal altså lige fortælle at jeg var i Magsin på Kgs. Nytorv i går. Fik 20% på min elskede Molecule 01.Eau des Merveilles Bleue tager os ved næsen og Men, men det var den SØDESTE og FLINKESTE og mest SERVICEMINDEDE svenske ekspedient som betjente mig. Han lavede en lille sprayprøve med Hermes Eau des Merveilles Bleue OG en taskestørrelse lille nuttet flakon fra Burberry (kan ikke huske navnet, men der er en rosa sløjfe bundet omkring)
  Dejligt at blive forkælet!

  16/09/2018
 • Christina kragh

  Jeg stemmer for der snart skal være en nåle rulle i Beaute boxen hahaha min trænger til at skiftes ud

  16/09/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.