Massage-rullen, alle vil have

sparplast02sparplast04sparplast13sparplast15sparplast28sparplast31sparplast35sparplast40

Først: Kommentarfeltet fra i fredags er et overflødighedshorn af brugbare tips. 1000 tak.

Og vi bliver ved emnet:

FIRSTMOOVEREN: Når emnet er skønhedsaktivisme, så kommer vi ikke uden om stifteren af The Body Shop, Anita Roddick, som i 70’erne praktiserede fair trade, før vi andre kunne stave til det. Og før der gik inflation og green washing i begrebet.

Den lille ansigtsrulle (til 145 kr.) fra Go’ Morgen Danmark er netop fra The Body Shop, og det irriterer mig, at vi ikke har fået talt om den før. Første gang jeg prøvede den, var hos Sahar, og den er fin, fordi den kølende griber fat i huden under øjnene (SE forklarende videoer på Instagram: @beautyspace stories). Hvis du bruger nogle minutter i opadgående bevægelser, opnår du en mini-drænage, der vil hjælpe en smule på hævede øjenomgivelser. Øjencremen, der blev brugt til at rulle i, er uden silikone og bare med fugtmættende hyaluronsyre, sheasmør og E-vitamin.

LOKAL ER DET NYE ØKOLOGI: Sub-tendensen ’lokal er det nye økologi’ skal ikke forstås som et tilbagetog til ‘køb dansk – det er dejligt’. For det holder ikke i sig selv længere. Ingen vil nøjes, når vi har adgang til hele verden og kan se, hvad de smører på i både Sydney og Paris. At noget er tæt på os og dermed er veget udenom miljøbelastende transporttid er godt, men niveauet skal være internationalt.

Og det er det hos Zarko. Endda så det runger fra New York til LA. Manden er en ualmindelig dygtig duftjonglør. Udover den nye Cloud Collection 2 på billedet, er jeg glad for den her og den her.

Faktisk har vi mange lokale skønhedsproducenter på internationalt niveau: Tromborg, Amazing Space, fortsæt selv listen.

PLANET-HEALERNE: Blandt dem der vil heale og hjælpe planeten hører Rudolph Care, som indsamler plastik. De gør det ikke bare selv, men vil også have os andre med på rengøringsholdet. Det ene udelukker ikke det andet, for det er oplagt også at upsize hjemme på badeværelset. For mig giver det ingen mening at købe det, man bruger meget af, som alt fra tandpasta til solcreme og body lotion, i små dukkehusstørrelser. Og mange har nok glædet sig til, at den her kommer igen (det sker til oktober i det nye design vis herover).

HVAD DER IKKE ER TIL AT STÅ FOR: Aktivistmærket Stop The Water While Using Me har et budskab, der tåler gentagelse. Nemlig at vi kan spare mere på vandet, OG at det ikke bare er T-shirts, der skal bære stærke budskaber. De skal også ud på badeværelset og gerne på mavebæltet af en af mine yndlingsshampooer.

PS: Hvis du vil blive klogere på SART hud, så tag med mig på seminar i Venedig om emnet. Det vil ske på Instagram fra nu af og de næste to dage: @beautyspace.

16/09/2018
Klar til start
Det gælder operation surmund
20/09/2018
Vil du være anmelder?
Kalder alle med sart og rødmeramt hud

Kommentarer

 • Kamille

  Tak for indputtet Marie:-) den vil jeg prøve

  21/09/2018
 • Marie

  Til @Kamille
  Prøv Tea Tree maske til at sove med fra bodyshop. Den har gjort underværker for min acne, faktisk så meget at jeg kun behøver en let pudder de fleste dage.

  20/09/2018
 • Kamille

  Hej Anette, kan du mon anbefale et godt produkt til der giver ansigtet flatterende farve og lidt dække uden at lave ravage. Jeg har let/moderat acne med fedtet hud i T-zonen og “normal” hud med tendens til millier på kinderne. SPF er et plus men ikke et must:-)
  På forhånd tak

  20/09/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kristina, uhhhh ja, enig. Den er dobbelt så dyr som de klassiske. Måske kan man dele den med nogen?

  @ Leafysmoothie, det kan en pro som dig jo sagtens kaste sig over.

  KH Anette

  20/09/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marianne Gylding – prøv at skrive til dem og efterlyse forklaring.

  @ Amaja – det vil jeg bestemt.

  @ Mathilde H – det er SÅ fint et eksempel. Tak fordi du deler. Hvad er din hudtype?

  @ Anette Ninon – det er ikke min erfaring. Jeg tror, det har været indholdet, der har fremkaldt en reaktion.

  Stor hilsen Anette

  20/09/2018
 • Leafysmoothie

  Åh, det hår klæder dig så godt!!!
  Jeg har selvsamme rulle og den er supergod, har også den lille til øjenomgivelserne. Nu hvor du hyper den så skal jeg op på hesten og bruge den igen også! Dejligt kold, minder jo faktisk om nuface!
  Faktisk overvejer jeg at bruge to, som Bodyshop viser i en af sine videoer på YT, det ser så dejligt ud at lave begge sider samtidig.

  19/09/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helene, der er mange gode. Eksempelvis er jeg glad for dermalogicas til sart hud, som jeg så blander med min dagcreme, fordi man bare behøver SPF 15 nu.

  @ Pernille S, Dét gør jeg. TAK for reminder.

  @ Salli, TAK. Pænt af dig at sige.

  @ Ditte H, Ting dufter forskelligt på os, for du og jeg jo har vores helt egen duft. Min anbefaling vil altid være at prøve før du køber, men det er ikke altid nemt. I know.

  @ Nina, den ene er af krystaller, den anden af stål. Samme virkning. Jeg synes stålrullen er bedre, da den ligesom griber fat i huden.

  Stor hilsen Anette

  19/09/2018
 • Kristina

  Aiiiiiiii, er jo fuldstændig blæst omkuld af den nye zarko duft!!!! Men, stod med åben mund og polypper da jeg opdagede hva den koster der jo næsten en halv charter ferie

  18/09/2018
 • Anette Ninon

  Det er jo interesant. Med hensyn til rullen tænker jeg på, om den kan fremprovokere allergisk reaktion.
  Clinique har en øjencreme med en kugle/rulle, den kunne jeg ikke tåle.

  18/09/2018
 • Mathilde H

  Til Helenes spørgsmål om dagcreme med spf, så er jeg ret glad for Matas Natur’s dagcreme med spf 15 – og jeg har tendenser til tør/sart hud 🙂
  Den er på pumpe, så den er let at dosere. Plus den trænger hurtigt ind.

  Og så er det jo kun et plus, at den ikke er den dyreste på markedet 🙂

  18/09/2018
 • amaja

  bare du også vil skrive noget om sart hud her

  18/09/2018
 • Pudsigt du lige nævner Rudolf Care, har lige tømt både serum og ansigtsolie, og som sædvanlig skal det bruges ned til mindste dråbe.
  Plejer at skue låget af flaskerne og vende det på hovedet, men stor var min overraskelse da der inden i flaskerne er en kraftig plast pose dims. Er det ikke over- kill? Altså ENTEN plast eller glas? Så er der jo ikke meget fidus i at de slår sig på at være miljø bevidste.

  18/09/2018
 • Nina

  Okay, jeg ved godt, jeg spørger ind til det HELE tiden, men øh…
  Hvad er forskellen på den rulle og en jaderulle?

  (Måske jeg bare skal have anskaffet mig en, så du bliver fri for alle spørgsmålene)

  🙂 Nina

  18/09/2018
 • Ditte H

  Anette, vedr. dit blogindlæg med yndlingsdufte for et par dage side, kan man mon så gøre noget forkert mht. parfumer?? Jeg forstår sleet ikke den der hype omkring Molecules 01? Eller også lugter jeg bare ikke særlig godt – og derfor er der ikke noget wauw over duften på mig??
  Til gengæld har jeg gjort noget satset, fordi jeg har kæmpe tiltro til dig! Der var i søndags minus 30% på Molecules parfumer, så jeg købte nr. 08 til mænd, som du tidligere har rost! Jeg aner ikke, hvordan den dufter, men jeg nu tog jeg chancen! Er ellers normalt til Chanels Allure ….

  18/09/2018
 • Salli

  Sådan en rulle vil jeg have og så skal jeg lige huske at sige at dit hår er røvpænt <3

  18/09/2018
 • Pernille S

  Tak for et fint blogindlæg med stof til eftertanke.
  Kommer du på et tidpunkt med inspiration til gode kropscremer, nu vi snart skal indhylles i fugttyvetøj?Dejlig (sommer) dag!

  18/09/2018
 • Helene

  Fantastisk spændende med denne bevægelse!

  Tænkte på, om du har en en eller et par anbefalinger på dagcremer med SPF, som vil være gode her til efterårssolen? Gerne til de sart-hudede.
  / God dag! 😉

  18/09/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.