Kollagen-tilskud, helt ærligt

_S0A8776

Hvis du vil tættere på sandheden, når det gælder kollagen-tilskud, så får du kvit og frit min Børsen-artikel fra i fredags lige her (det er via FB, som er den eneste mulighed for at give gratis adgang).

Udover kollagen-tilskud er der også en rask stigning i smørbart kollagen, som vi ser i flere og flere produkter, typisk enten i serum eller creme. Under en snak med en professor og hudlæge Christian Grønhøj delte han mig dokumentationen fra et nyt videnskabeligt studie fra tidsskriftet Journal of Cosmetic Dermatology:

”Konklusionen på virkningen er den, vi allerede kender: At kollagenets vandbindende effekt giver en god beskyttende film og dermed bidrager til hudens barrierefunktion, som er afgørende for dens velbefindende. Men det er dét. Vi har med overfladen at gøre og altså ikke nogen strukturel ændring nede i huden,” siger han og kalder kollagen for big business. ”Vi taler milliarder af dollars om året”.

Vil man smøre sig med kollagen, anbefaler Grønhøj at vælge noget med  maritim oprindelse, fordi risikoen for allergi er mindre end eksempelvis ved kvæg og svin. På billedet herover ser du tre gode bud, som er nævnt med flere detaljer i Børsen-ordene.

Hvis du vil læse endnu mere, så er der en mulighed HER.

MÅSKE SÅ DU KOLLAGEN-AMPULLERNE, da Anne P i sidste uge sneg sig ind på mit badeværelse? Hvis ikke, så ligger den halvtossede historie under stories på IG @beautyspace.  Det drejer sig om dem her, og jeg tror, du kan få dem i Matas og Magasin. Jeg er begejstret pga. konsistensen, indeholdet der, udover kollagen, også tæller antioxidanter og fugtmætning plus de er nemme at rejse med og til en fair pris.

PS: Når man har været hård ved kollagenpulver, så er det også nødvendigt at give det en chance. Så det gør jeg. Tester det pt. (med før-billede) i en måned. For som Peter Bjerring altid siger: “Hvis ikke en forandring er til at se for det almindelige øje, så kan det være ligemeget.”

24/09/2018
Video-guide til gua sha mod surmunden
Få ekspertens sådan-gør-du step by step
27/09/2018
Når nogen holder mere, end de lover
Se hvem det er

Kommentarer

 • TanjaElisabet

  Hej Tine Olsen,

  Mane tak for din besked. Det vil jeg få undersøgt nærmere.

  Bedste hilsner

  /Tanja

  01/10/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sidsel – stay tuned. Men alt hvad der har været skrevet om kollagen på bloggen den seneste måned peger i én retning.

  @ Pia H – Børsen er godt for mange ting. Og bare rolig, du slipper ikke for mig. Jeg kommer igen.

  @ Christina Kragh, Hold dig til at smøre Booster 3 ovenpå, for den kender du (og det er de lidt mildere esters).

  @ Jette, Se gerne mit svar dags dato. Du har nærmest fået dit eget indlæg.

  @ Monia, Jeg er imponeret. Du er hardcore. De vil ligge i serum-kategorien, men jeg er i tvivl om din hud kan absorbere det hele, evt. kan man blandet sit serum frem for at lagre.

  Stor hilsen Anette

  28/09/2018
 • Monia

  Kære Anette

  Hvordan bør ampullerne placeres i rutinen?

  Jeg er nysgerrig på effekten, men i tvivl om, hvor i rækkefølgen (dag), de skal indføres.

  Min egen rutine er som følger:
  1. Mist (probiotika)
  2) Toner (fermenteret godter)
  3) Serum 1 (C-vitamin)
  4) Serum 2 (peptider og hylaron)
  5) Øjencreme (fedt, fedt og fedt)
  6) ansigtscreme (Niacinamid)

  – og så solcreme. Men hvor mon de kollagenampuller kan presses ind?

  (Aftenrutine er ikke en mulighed, da den alene består af AHA og EGF)

  Mange hilsner

  28/09/2018
 • Jette

  Hej
  Din mystory på Instagram, hvor du kigger i en toilettaske.
  Det er jo produkter fra forskellige mærker men hvordan ved man om de spiller sammen eller er gode for hinanden. Når man går til kosmetolog får man i reglen anvist et mærke der passer til huden.
  Jeg ville personligt ikke kunne finde ud af hvad jeg skulle købe fra de forskellige serier
  Hvor henter man hjælp ?
  Tak for super god blog, fo’ morgen Danmark , Instagram
  Du har en sindsyg smuk hud og ved så meget om hudpleje – tak

  27/09/2018
 • Christina kragh

  Hej fru poulsen jeg Har købt rapid peel er dermalotica hvis jeg nu vil give fuld skrue som havde jeg fået en proff peel kan jeg så bruge rapid peel og efterfølgende smøre ren 1 % A-vitamin på ? Pigerne i magasin var ret sikker på jeg ville brænde huden af haha
  El skal jeg holde mig til min super 3 booster kh c

  26/09/2018
 • Pia Hvenegaard

  Kære Anette
  Øv havde overset at du holdt foredrag ellers var jeg da mødt op
  Bliver klogere hver gang jeg hører dig.
  Overvejer nu abonnement på Børsen
  Min mand fatter jo ikke mistanke
  Han tror det er for at følge kurser osv
  Win win situation
  Glæder mig til at høre om dit kollagen projekt.
  Jeg er ved at bekæmpe surmuler herhjemme.
  Har fået bestilt en Gua sha og glæder mig il at få gang i den ud over nålerullen❤️
  Knus en stor Besutyspace fan

  25/09/2018
 • Sidsel

  Jeg har hørt så meget om kollagen, både godt men også at det ikke har nogen effekt overhovedet..s er spændt på at høre om din test!

  25/09/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte K, ja det bliver spændende.

  @ Leafysmoothie, 1000 tak fordi du kom…IGEN. Dejligt at se dig og ja det er Oslo Skin.

  @ Tanja Elisabeth, tak for dit spørgsmål. Ring til distributøren bag Rodial (Elements Group). Måske kan de hjælpe i forhold til at se tingene live, for det forstår jeg godt, at du gerne vil have. Jeg bruger ikke primer på øjenlågene. Er dårlig til det med øjenskygge.

  @ Tine Olsen, SÅ mange tak. Herligt at du deler din erfaring. Den slags er guld værd herinde.

  Stor hilsen Anette

  25/09/2018
 • Tine Olsen

  Hej TANJAELISABET,

  Tillader mig lige at komme med min erfaring vedr. øjenprimere. Jeg “sveder” meget på øjenlågene, så hvis jeg vil have en øjenskygge til at ligge dér mere end 2-3 timer, så skal en primer på. MEN der er stor forskel på de forskellige mærker. Efter at have afprøvet adskillige af slagsen, kan jeg kun sige, at den absolut bedste (for mig) er MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base. Den holder på øjenskyggen – i om ikke 24 timer så – i laaaang tid.

  25/09/2018
 • TanjaElisabet

  Hej Anette,

  Jeg skriver lige igen, da jeg ikke tror du vender tilbage til opslaget om bl.a. Rodials concealer.

  Jeg er ret ny i make up der rækker ud over lidt øjenskygge, læber og så blush. Jeg vil meget gerne have farver at se “live”. Og lidt assistance til farvevalg. Men de steder jeg har været, der forhandler Rodial (magasin Århus) har de ikke make up delen.

  Lancomes Efacernes longue tenue har jeg en prøve på. Den synes jeg også har en fin konsistens og selv efter lang tid oplever jeg ikke, at den “sætter” sig i fine linjer. Jeg er snart 40 og har nogle små linjer ved øjet. Jeg har oplevet at nogle concealere kan gøre dem tydeligere. Og det vil man vel næppe fremhæve ☺️

  Bruger du iøvrigt sådan en øjenprimer? Har lige fået sådan en oplysning af en sælger. At den er god at bruge under concealer og også på øjenlåg. Kender du nogle der er bedre end andre og værdien, hvis nogen, af sådan en fyr ?

  Tusind tak for din blog Anette og rigtig god dag.

  Bedste hilsner
  /Tanja

  25/09/2018
 • Leafysmoothie

  Er det oslo-skin pulvret du tester og så madara som smørbar samtidig? For en øjeblik troede jeg det var madara som lavet en spiselig variant også.
  Bliver spændende at se og høre om din oplevelse med kollagen.
  Tak for et dejlig energisk og inspirerende foredrag igår! <3

  25/09/2018
 • CharlotteK

  Bliver spændende at se om en måned, for jeg giver da Peter Bjerring ret.

  25/09/2018

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.