Laaange øjenvipper for under 105 kr. (og nej, det er ikke en mascara)

Castor Oil

Gæt hvem der blev virkelig glad i går? Tak for alle kommentarerne her, og jo, toilettasken er på vej. Men først et både billigt, gammelt og godt skønhedtrick: Nemlig at amerikansk olie virker vippeforlængende, når det smøres på ved vipperødderne. Det går ikke så hurtigt som her, men kræver nok nærmere to måneders tålmodighed for at se et muligt resultatet. Til gengæld er det billigt, og flere har efterlyst et au naturel alternativ til vippe-sera. Vær opmærksom på, at hvor den folkelige tried & tested opbakning her er massiv, så halter det til gengæld helt og holdent med den videnskabelige dokumentation.

SNUP TIPPET: Jeg er vild med Pukkas økologiske af slagsen, som du finder her. Til bonusinfo, så er Denise Wilson amerikansk specialist i øjenomgivelser (ja, den slags findes), og hun anbefaler varmt at blande den amerikanske olie med en lille smule arganolie for at få et endnu bedre resultat. Blandingen virker også til brynene, og det letteste er at bruge en vatpind eksempelvis om aftenen inden sengetid.

20/07/2016
Syv ting, jeg har brugt min ferie på
22/07/2016
Den bedste rejsetoilettaske med alt det løse

Kommentarer

 • Det skal jeg da helt sikkert prøve! Tak for tippet, Annette.

  25/07/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karoline L – Jeg har prøvet det én gang, og var vild med det (altså effekten. Det var meget flot og jeg oplevede ikke knækkede vipper). Det var inde hos Lashbar hos Rikke S. KH Anette

  24/07/2016
 • Pernille Sparsø

  Spændende indslag…

  22/07/2016
 • Karoline L

  Guuuuuud hvor har du været savnet! 🙂 Det så ud til, at være en god ferie 😀

  Vild med tippet.
  Jeg har overvejet at få extensions – eyelash, vel at mærke.
  Hvad er din erfaring? For jeg har hørt blandede ting, F.eks. Knækkede vipper efter et par måneders brug !

  Kh. Største fan!

  22/07/2016
 • Nanna

  Dejligt du er tilbage. Tak for godt tip!

  21/07/2016
 • Lisbeth M.

  Jeg bruger lige præcis dén Castor Oil, selv om ekspedienten i Matas blev vred på mig og slet ikke var til at tale med, da jeg fortalte hvad den skulle bruges til. Hun mente det var meget uansvarligt at bruge den i øjenomgivelserne og sagde, at jeg kunne ødelægge mit syn med sådanne eksperimenter. Jeg bruger den nu også til flere ting. Bl.a. blandet i kropsolier om vinteren og en lille sjat i hårkuren gør også underværker. Jeg har bemærket, at der også er Castor Oil i Sisleys lækre, men dyre mascara, så helt så tosset er husrådet nok ikke 🙂

  21/07/2016
 • Anette J

  Jeg bruger også sesamolie til fjerne mascara og brynkulør med hver aften. Det føles rart at massere olien ind i brynene. Jeg køber en god kvalitet (ikke-ristet) i en helsekostbutik, og så hælder jeg en lille portion i en flaske og sætter den på badeværelset. Det resterende har jeg i køkkenet og bruger til salater og den slags.

  21/07/2016
 • Sikke et fint fif 🙂 Det skal da prøves 😉

  21/07/2016
 • Carina C

  Det har jeg (også) gode erfaringer med, og det er en ingergiens, de fleste “øjenbryn/vippe-sera” indeholder.

  21/07/2016
 • Karina

  Og faktisk har mærket embryolisse, lavet en vippeserum på netop Castor Oil 😀 og så selvfølgelig en masse andre gode ting bla provitamin og peptider.
  Den kan bruges til bryn også, og er nem at bruge og ikke klistret som castor Oil alene. Den er til under det halve af de dyre mærker, men selvfølgelig dyrere end castor Oil ren.
  Bare et tip til de magelige, der stadig tænker på pris 😉

  21/07/2016
 • Ilse kirk

  Det må prøves og godt du er tilbage fra en dejlig ferie

  21/07/2016
 • Tanya

  Og ja, de er 100% rene.

  Og velkommen hjem, søde Anette! Så dejligt at I har haft sådan en skøn ferie!

  21/07/2016
 • Tanya

  Jeg har fundet flere af de nævnte olier overraskende billigt engang jeg var på udkig efter aloe vera-gelé på en hjemmeside der hedder veracura (vistnok, prøv at google det).

  21/07/2016
 • Kirsten V

  Mange tak, det skal prøves. 🙂 Eight hour cream bruger jeg pt på vipperne om aftenen pga plejen.

  Jeg ved ikke rigtig om jeg kan se forskel, måske pga det glemmes af og til, eller at det ikke er et god ide, at påføre det på vipperne.

  21/07/2016
 • Marie Rasmussen

  Det skal prøves !
  – og glæder mig til at få lov at lure i DIN toilettaske

  21/07/2016
 • Birgitte Fønss

  Det virker faktisk! Efter anbefaling fra Stella fra Beauty Avenue har jeg brugt olien til mine bryn. Man skal ikke bruge så meget ad gangen, så en flaske holder længe. Eneste råd er, smør det på om aftenen. Olien løber, når du bliver lidt varm ;D

  21/07/2016
 • amaja

  det må jeg prøve ,dejligt du er tilbage ,det er da meget godt at de andre skriver ,men de er ikke dig

  21/07/2016
 • Britt Johannsen

  Det skal prøves :o)

  21/07/2016
 • Katrine

  Jeg bruger mandelolie til at fjerne mascara, det er også rigtig godt, men skal da helt klart prøve det her 🙂

  21/07/2016
 • CarinaFinseth

  Aj, det har jeg bare aldrig hørt om! Det skal helt klart prøves! Tak for tippet, Anette 🙂

  21/07/2016
 • Helle Rick

  Det er et super billigt alternativ. En veninde fortalte mig at hun bruger sesamolie til at fjerne mascara med. Det har jeg endnu ikke prøvet, men et forsøg skal det da have. Har du erfaringer/hørt om det?

  21/07/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.