Fugtfangere og længere vipper

vipper16

Hvis du ikke nåede den nu udsolgte beauty-bogbok, så er her 15 dejlige procenter at slå sig løs med. For der kom efterlysnings-mails på ikke bare vippe-serum, men også det, nogen kalder mirakelvand. For mig er det nok et lidt stort ord. Når det nu rækker fint at være reelle fugtforstærkere, som med indhold af bl.a. hyaluron og glycerin er i stand til at få en hvilken som helst serum og ansigtscreme til at strække længere.

Koden til M2-butikken er: beautybox, hvis du vil handle.  Og den er usponsoreret, kærlig tænkt og altså gældende lige nu. Hvis noget driller, så kontakt den info-mail, der er på sitet.

@beautyspace på INSTAGRAM

24/06/2016
Hvis det her var i orden, ville hudlægerne ikke have patienter
29/06/2016
Det er nu, jeg tager hængekøjen frem

Kommentarer

 • Rikke B

  Hej Anette,
  Jeg har eyelash extensions på i øjeblikket, men overvejer at holde op, da jeg gerne vil give mine vipper en pause, men vil høre om du ved om jeg kan bruge det her serum samtidig med at jeg har extensions på? Eller får den dem til at falde af? Tænker det kan hjælpe med overgangen fra extensions til egne vipper

  30/06/2016
 • Eva k

  Tak for svaret. Og tak for chokoladen (i beauty boxen:))

  29/06/2016
 • Pernille Sparsø

  Øh, er det ikke det samme indholdsstof i M2 vippeserum som i brynserum? Nogen der har erfaring med at bruge vippeserumen til brynene?

  28/06/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres gode ord. Jeg kan se, at der er nogle der ikke modtager mails om bog-beautyboxen. Den næste går ud den første tirsdag i august måned. I er velkomne til at sende mig en mail på open-mind@mail.dk, og så kan vi se på det, men 99 pct. af alle gange får jeg at vide af mit web-bagland, at udfordringen ligger hos modtageren. Det ændrer ikke på, at vi nok skal løse det (om jeg så skal sende manuelt til jer, så skriv gerne).

  @ Lene Højgaard – Lige pludselig, men det kræver mere end jeg i første omgang forudså. Men det kommer, jeg tør bare ikke love hvornår.

  @ Kirsten M – Det kan man måske godt, hvis man har en tom flaske. Tja, hvorfor ikke.

  @ Kamilla – Jeg bruger lash serum til både bryn og vipper.

  @ Eva – Jeg har ingen problemer med stoffet. Generelt har jeg altid en et antioxidant-serum under alle solcremer, men Korres er nu selv dygtige til at blande antioxidanter i selve cremerne.

  Stor hilsen Anette

  27/06/2016
 • Eva

  Kære Anette,
  Jeg har faktisk et spørgsmål om solcremen fra Korres i beauty boxen. Jeg kan se den indeholder stoffet Ethylhexyl Methoxycinnamate hvilke er ifølge tænk (nej jeg går ikke så meget op i tænk forbud, og er helt enig med dig mht alt med måde, samt har ikke noget imod de fleste “allergifremkaldende stoffer”, parfumer eller nogle “lidt” miljøbelastende stoffer) og andre sider rigtig skidt. Hormonforstyrrende og kan ødelægge hudcellerne. Og så tillader FDA en mindre koncentration af stoffet end EU. Vil du anbefale at bruge cremen (er en tyk lag serum under den nok), for jeg må indrømme at jeg har fået lidt “second thoughts”. ?
  P.s. Glæder mig helt vild til pakken – og M2 serum 🙂

  27/06/2016
 • HeLene

  @Pia H Ø
  Anette har skrevet om kost tilskuddet her
  https://beautyspace.dk/farvel-blege-ben-endelig-tendens-paa-forkant/
  Jeg tror det er det samme som Nage har?

  Og Anette, den der mist som M2 laver, hvor er den bare dejlig, den ville være en drøm om den kom i boksen en dag 😉

  27/06/2016
 • Glæder mig til at modtage min box 🙂 Er blevet rigtig glad for det vippeserum! Det er lidt dyrt efter min mening, men det virker fantastisk godt for mig, så jublede lidt da jeg så denne måneds beauty-box.

  27/06/2016
 • Lone Klarskov Pedersen

  Øv øv den besked har jeg heller ikke fået :/ Har lige tjekket alle mails igennem igen.

  27/06/2016
 • Christine

  Æv det har jeg heller ikke:-( fik kun mail om boksen første gang, da jeg lige havde tilmeldt mig. Siden er de ikke kommet og de er ikke i spamfilter, der har jeg tjekket mange gange. Kan heller ikke melde mig til igen, da den siger jeg er tilmeldt 🙁

  27/06/2016
 • Kamilla

  Kære Anette,

  Har du nogen erfaring med M2’s brynserum? 🙂

  Vh.

  27/06/2016
 • Kirsten M.

  Kære Anette
  Kan man hælde mizon mirakelvand på sprayflaske? Istedet for man skal hælde det i håndfladen for så at klappe det på huden

  27/06/2016
 • Pia H Ø

  Anette, nu har du skrevet et par steder om Ultherapy behandlingen og jeg skal afsted til Århus i morgen til min første af slagsen. Er begyndt at blive lidt nervøs for evt. smerte. Har du et tip? Har også fået et tilbud fra Nage om noget pulver som Elle McPherson står bag, og jeg er i tvivl om jeg skal investere i det, har du prøvet eller hørt om det?

  27/06/2016
 • Anja

  Jeg har heller ikke fået den besked

  27/06/2016
 • Karin V S

  Kære Anette, øv øv og tre gange øv, jeg har ikke fået besked om den boks :-(((((((((

  27/06/2016
 • Lene Højgaard -Olsen

  Hej Anette,
  Du lovede fornylig en Rosacea guide, hvornår tror du det indlæg kommer?
  På forhånd tak

  27/06/2016
 • @ Natascha – jeg synes, det er fine produkter. Også dyre produkter. Men jeg har et par farvoritter fra dem og er også glad for deres solcreme.

  Stor hilsen

  27/06/2016
 • Natascha

  Kære Anette,

  Lidt ude af kontekst. Hvad synes du om Skinceuticals produkter? Er der nogle du særligt kan anbefale?

  På forhånd tak 🙂

  27/06/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.