Lag-på-lag nude fra New York

Jeg så mange negle i New York, hvor der backstage konsekvent var gjort plads til tre beauty-hold: makeup-magerne, hårstylisterne og negledamerne. Blandt de ekstra fine ting til fingerspidserne var de omvendt franske negle fra DKNY-showet, hvor opskriften er lige til at gå til: først en kinahvid lak, som lægges helt ned til neglebåndet, hvorefter man begynder to millimeter højere oppe på neglen og lægger to lag af en mørkere lak (på billedet er det Essies Smokin’ Hot). Men der var også den fine lag-på-lag nude hos Alexander Wang med sandfarve (Essies St. Tropez) toppet med babypink (Mademoiselle).

SNUP TIPPET: Jeg har aftalt med min neglemesterinde, at vi skal have afprøvet de sorte mat/blance MAC-negle, som du måske husker fra Københavns modeuge? Bare ikke i sort jo, men en anden farve sammen med en grundig gør-det-selv-guide.

MERE LÆKKERHED? Jeg kender en, som har et radarblik for, hvad der klær’ folk. Både af makeup, tøj og hele molevitten. Hun er barsk, lidt tosset, meget kærlig og frem for alt rasende dygtig til det, hun gør. Lige nu kan du tilbringe en helt dag i hendes lærerige selskab.

@BEAUTYSPACE på Instagram

14/02/2014
Gør kål på de porer
18/02/2014
Livsfarligt lys og verdens bedste olie

Kommentarer

 • @ Christina H – Du vil falde for den anden Christina (W) ;o)

  @ Helle Rick – Bordeaux vil være SÅ flot.

  @ Anette J – Jeg er på dit hold.

  @ Pernille S – Det er rigtigt spottet, og faktisk har de lidt overdrevne spidse en plads i modebilledet netop nu. Heldigvis også sammen med helt korte.

  @ Puk C – Mange tak – kan se, Mette har svaret. Du kan finde hende på BEAUTYPOWER.dk, hvis du har yderligere spørgsmål til hende.

  @ Sanne – Ha!

  @ Daniela – Big smile.

  @ Nanna S – Klassisk cool.

  @ Marie-Louise – Tænker du lige nu eller hvor har du set mine negle?

  Stor hilsen Anette

  18/02/2014
 • Puk Christensen

  Kære Mette,
  Mange tak for svaret – jeg har dog lige et enkelt tillægsspørgsmål: kan vinylux bruges på kunstige negle, eller fungerer det kun på naturneglen?
  På forhånd tak.

  18/02/2014
 • Marie-Louise jønsson

  Hvad hedder den neglelak du selv har på 🙂 ml

  17/02/2014
 • Det er så fint! Tror aldrig jeg bliver træt af nude negle – synes det er så tidløst og fint 🙂

  17/02/2014
 • Hej Puk
  Anette har bare flotte negle! De er en drøm at arbejde på som negletekniker.
  Anette har en customized CND Shellac på hendes negle. Hvis du er til neglelak og gør det selv vil jeg foreslå CND Vinylux, 2 tynde lag Powder my Nose og 1 lag Lavishly Loved. Ellers er de 2 fine Essie her også et godt bud:o)
  Mange hilsner
  Mette

  17/02/2014
 • Jeg har ofte “omvendt fransk” men jeg kalder det bare for en uges udvoksning 😉

  17/02/2014
 • Omvendt fransk, lyder frækt – det må jeg prøve! 😉

  17/02/2014
 • Christina Hansen

  Nå, så turen gik til Kbh! Det gør mig tryg at vide, at vi kun er 4.5 km væk fra hinanden. 🙂
  Ha’ en rigtig dejlig solskinsdag ♥♡♥

  17/02/2014
 • Puk Chistensen

  Godmorgen,
  Jeg kunne ikke undgå at lægge mærke til dine meget smukke negle i morgenens indslag hos Go’morgen DK.. 🙂
  Vil du røbe, hvilken lak du har på?
  På forhånd tak!

  17/02/2014
 • Pernille Sparsø

  Spændende at se de forskellige negletrends! Foretrækker dog klassisk ensfarvede negle, men defor kan det jo være flot at beundre andres negle. Lidt lige som dagens varme emne igår – tattoos 🙂
  Er det rigtigt spottet, at neglene er ved at få mere længde og bliver mere spidse?

  16/02/2014
 • Anette J

  Jeg er glad for at negle-trenden fortsætter, men jeg er temmelig konservativ: ensfarvet og samme farve på alle fingrene.

  16/02/2014
 • Helle Rick

  Glæder mig til dit indlæg vedr. mat/blance MAC-negle. Synes fatisk de sorte er smarte, men en bordeaux vil også være fantastisk flot 🙂

  16/02/2014
 • Christina Hansen

  Så kom hun endelig, hende Mademoiselle! De nude Wang- negle er jeg vild efter at prøve.
  Jeg gad også godt at tilbringe en dag i Christina Wedels kyndige selskab. Det er et herligt indslag, som jeg er sikker på, de fleste vil hygge sig over. God søndag til alle. ♥♡♥

  16/02/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.