Måske det tætteste du kommer på afsked med pigmentpletter

FBannPletfri

For nu er den her: En praktisk sådan-gør-du-guide som beauty download, der med hudlæge-indspark og videnskab i ryggen forklarer, hvorfor huden pletter til og pludselig giver pokker i glansen. Men måske vigtigere: Giver svar på, hvordan du tager kontrollen tilbage.

Med forslag til rækkefølge, produkter og en sondring mellem, hvad du selv kan gøre derhjemme, og hvad de professionelle kan stille op.

Hvis det er noget for dig, kan du hente guiden HER.

OG TIL LINJEN MED SMÅT: Den koster, hvad der svarer til en kop kaffe. I hvert fald hvis du befinder dig i København.

@beautyspace på INSTAGRAM

11/10/2018
Træt af dukkehus-størrelser?
Den hudkærligste supersize-anbefaling
14/10/2018
Sarah Skarum bager, som hun skriver
Og det er med bid, så det basker, i ny bog. Skønheden ligger mellem...

Kommentarer

 • Maria

  Hej Anette,
  Nu har jeg fulgt Beautyspace over længere tid og modtager også dine nyhedsbreve.
  Men jeg bliver simpelthen så forvirret over alle de produkter der er, og aner ikke hvilke jeg skal vælge til netop mig.
  Jeg har simpelthen fået sådan en kedelig ansigtskulør, efter 4 x fertilitetsbehandling med mange hormoner, en graviditet og nu ammende på 6 måned. Min hud i ansigtet mangler nærmest glød og rynkerne er blevet synligere (39 år). Derudover har jeg vist normal hud, med tendens til tørhed og et enkelt udbrud eller to i ansigtet engang imellem.
  Jeg har forsøgt at navigere rundt på din hjemmeside med rigtige gode artikler og produkter, men som sagt drukner jeg i valg. Jeg er alenemor 24/7, så tiden til at gå i dybden mht hvilke produkter der vil passe mig, er nærmest ikke eksisterede. Som ammende skal jeg jo også helst undgå produkter med parfume og parabener i, og personligt ønsker jeg helst at anvende produkter, der ikke er testet på dyr. Kunne du evt. linke til nogle produkter du vil anbefale? Det eneste produkt jeg med sikkerhed er kommet frem til at jeg vil prøve er Bioeffekt, som du har introducerede mig til
  De bedste hilsner Maria

  15/10/2018
 • Leafysmoothie

  Jeg læser så gerne om de LED lys masker, da jeg tænker det også kunne bruges, måske det blå lys til min teen som har både mild, men irriterende nok, teenage akne og KP på kinderne. Så ville være fab med noget vi kunne dele. Tror det også gør noget for velværet at tage den der pause, og med varmen som vel også genere. Hør så gerne mere om det, fra DIG altså! 😉

  14/10/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Britta, ;o) Uha…

  @ Laila, endnu et uha.

  @ Sasha T, det er ikke fup. Spørgsmålet er, HVOR meget effekt, man kan få. Jeg er ved at afprøve to. Vender tilbage.

  Stor hilsen Anette

  14/10/2018
 • Sasha T

  Kære Anette.

  Hvad er din holdning til lysmasker? Er det fup eller fakta at det virker?
  Medicoline og Revilallux har begge en lysmaske med diverse funktioner…
  Kh

  14/10/2018
 • Britta: fantastisk beskrivelse:)

  13/10/2018
 • Britta

  13/10/2018
 • Britta

  Eiii hvor spændende, den snupper jeg. Jeg er en af dem, der ser ud som om jeg har kørt bag en møgspreder.

  12/10/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.