fbpx

Træt af dukkehus-størrelser?

_S0A4601

Det giver mening at købe større ind af det, vi bruger meget af. Som solbeskyttelsescreme, shampoo, rens…den slags. Her er et par af de produkter, jeg oftest køber ind i halve litermål:

EXFO-CLEANSE fra pHformula i dobbeltstørrelse, fordi det rensende indhold er blandet sammen med fugtmætning, smidiggørende E-vitamin, dulmende niacinamid og peelende mælkesyre. En umanérlig effektiv men samtidig mild cocktail, som jeg endnu ikke har hørt nogen sige, at de ikke tåler (er også god til øjenmakeup). Det smarte er, at man selv kan skrue op for effekten af det peelende ved at bruge den på tør hud. Og jo, syrer kan nå at gøre godt også i et renseprodukt. Ikke mirakuløst og også uden sammenligning med et produkt, der ikke skal skylles af. Men ifølge hudlæge Leslie Baumann kræver det ganske kort og forbigående kontakt at få den let peelende og dør-åbnende effekt (for det, du efterfølgende kommer på).

MADE FOR ALL GENTLE BODY WASH fra Kiehl’s er i sig selv bionedbrydelig (og tak – det skal alt helst være). Emballagen er af 100 % genbrugsplast, og så er indholdet sammensat, så det kan klare hår, ansigt og krop. Det sidste har jeg testet (ikke bare på mig selv), og det fungerer fint. Bl.a. takket være blødgørende aloe vera og fugtmættende glycerin.

SENSIBIO H2O fra Bioderma er det rensevand, som fik franske kvinder til at stoppe med at rense hud på normal vis. Det er nemlig smart, når det skal gå stærkt. Eller bare skal gå. De såkaldte miceller svarer til små mopper, der med en vandvenlig yderside og olie i midten, har en en opbygning, der opløser snavs og fedtstoffer. I dag har alle (lige fra La Mer til Ganier) en micellar water, men det er som om, at alle efterfølgende har accepteret en delt andenplads. Firstmooveren er stadig den, makeupartisterne vil have i deres tasker. Måske ved du hvorfor?

Danskproducerende Meraki er med på billedet, fordi jeg synes, der er sympatisk balance mellem pris og indhold – og så er det altid godt med XL-shampoo til mænd.

FRI FOR PIGMENTPLETTER? 1000 tak for alle (og ret vilde) indspark i går. Jeg håberhåberhåber, at du bliver glad for det, der er på vej. Alt er sat ind på at få en så fyldestgørende, men alligevel to the point-guide klar.

 • Flere nyheder på Beautyspace finder du HER.
 • Foredrags-datoer HER.
 • Guides og bøger HER
10/10/2018
Skal vi få gjort noget ved de pigmentpletter?
De skygger nemlig for glansen
12/10/2018
Måske det tætteste du kommer på afsked med pigmentpletter
Men læs linjen med småt

Kommentarer

 • 1000 tak for alle ord, jeg vender hurtigt tilbage. I forhold til EXFO, så tag kontakt til beautyakamediet.dk, som kan henvise til nærmeste forhandler og/eller sende produktet.

  Stor hilsen Anette

  14/10/2018
 • Kamille

  Jeg knus elsker pH formular EXFO cleanse!! Den er bare ikke det billigste – desværre – hvilket kan være en udfordring når man har en omfattende rutine, nødigt vil undvære noget og også gerne prøve nyt:-)
  Nu har jeg så købt special cleansing gel fra Dermalogica i 1/2 L størrelse da prisen er det halve af den fra pH. Har du nogen erfaringer med denne ? Og vil den være egnet til hud med tendens til tilstopninger?

  13/10/2018
 • Lisa Maria Pihl

  Ja meget gerne et tip til hvor pH exfo købes i stor str ☺️

  13/10/2018
 • Leafysmoothie

  Jeg elsker alt i pumpeflasker! Så tak for tip.
  Mener også jeg set Ph-rensen som en stor pumpe et sted, men som de andre er den lidt svær at få fat på uanset størrelse, ville være fantastisk om man kunne klikke den hjem et sted. God weekend!

  12/10/2018
 • Sidsel

  Hej Anette.

  Jeg har frygteligt svært ved at regne ud, hvordan jeg kan integrere min niacinamid i min rutine og ville høre om du havde et godt tip 🙂

  Som jeg har forstået det, går det ikke sammen med C-vitamin (som jeg bruger om dagen) eller syre som AHA og BHA eller retinoid (som jeg bruger om aftenen)?

  Hvordan gør man så lige? Jeg antager at det skal bruges hyppigt/dagligt for at have en reel virkning?

  Kram Sidsel PS. undskyld det lange spørgsmål. 😉

  11/10/2018
 • Jeg er simpelthen så vild med PHformular-rensen… jeg fik den første gang i en beautyspace-pakke og har brugt den lige siden.
  Havde bare lige lyst til at sige dig tak 🙂

  11/10/2018
 • KarinVS

  Jeg ved hvorfor jeg udelukkende bruger Bioderma! Det er den eneste der ikke svider i øjnene 🙂

  11/10/2018
 • Katrine Pedersen

  Kan det passe at man skal til kosmetolog og hudanalyseres før det er muligt at købe PH-formula produkter?
  Jeg har prøvet EXFO cleanse fra Beauty boksen og var vild med den. Den er desværre brugt op

  Bedste hilsner
  Katrine

  11/10/2018
 • Kristina

  Jeg kan også anbefale kropsolien fra Juhldahl, som fås i en stor beholder 🙂 Holder længe og kan bruges til mange ting. Jeg bruger den til kroppen og den fungerer også fantastisk som øjenmake-up fjerner

  Vil kigge nærmere på bodysæben fra Kiehls 🙂

  11/10/2018
 • Charlotte

  Hvor finder du EXFO-cleansen henne i den str? Manden er også blevet glad for den, så den er hurtig tom for tiden 😉

  11/10/2018