Årets Ommer

Når mange taler om Milk, men der er noget, Milk ikke vil tale om, så er det altså en ommer. For man må som minimum stå ved sit indhold. Som hypet vegansk makeup og hudpleje er Milk blevet hyldet for blandt andet at hælde deres produkter på stift – også af Beautyspace, for det ER smart. Alligevel bliver der for langt mellem ord og virkelighed. Kæden, især kommunikationskæden hopper af, når Milk bryster sig af det veganske, det glutenfri, det såkaldt cruelty free (og det er bare den korte version) for så at bruge virkelig meget ikke miljøkærlig silikone. Resultatet – over en bred kam – er lidt som dessert på tube: En flad fornemmelse.

Milk har et bredt og pristilgængeligt sortiment, som du finder her.

Lyt, se og få flere detaljer her og her om Beautyspace-prisen. Du kan også skrive dig op til en daglig skønhedsdosis, kvit og frit.

@beautyspace på Instagram

Fotograf Jens Peter Engedal

22/11/2019
Årets Klassiker
Løsningen, der også bliver kaldt for Esbjerg-cremen
25/11/2019
Årets Apoteker-hit
Når sund fornuft møder fugtmættende glød

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille S, OG jeg lytter til dig. Du har jo netop kva dit job også set, hvad patogene bakterier kan gøre (og jeg har faktisk også haft en slem oplevelse i forhold til min datters hud engang). Men kloge hoveder mener jo, at hele sarthudsbølgen kommer af for heftig spritten af. TAK fordi du blander dig,

  KH Anette

  25/11/2019
 • Pernille S

  Haha! Der fik sygeplejersken ren besked 😉
  Ja, jeg er nok miljøskadet kva mit job. Jeg lytter, og lærer! Kh Pernille S

  24/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jette B, tak for indspark.

  @ Louise, det med at bryste sig med cannabis-ordet er atter en anden sag, som pt. er småirriterende. Der er jo bare tale om almindelig hampolie og ikke CBD.

  @ Pernille S, jeg tror vi er alt for bakterieforskrækkede, eller nej, jeg ved, at vi er for bakterieforskrækkede, og at det har gjort os enormt sårbare. Hudpleje på stift er for mig smart af to grunde 1) Det løber ikke ud i tasken, hvis du har det med og 2) Miljømæssigt/transportmæssigt er der god fornuft i hele ‘waterless’ fænomenet, hvor man fragter noget, der vejer mindre. Eksempelvis den nye shampoobar fra Purely Prof., der vejer 70 gr og svarer til 2 ltr. shampoo.

  Stor hilsen og igen: TAK TAK TAK fordi I blander jer i kommentarfeltet.

  Anette

  24/11/2019
 • Pernille S

  Ja, måske ikke det smarteste…!
  Er nu (undskyld) heller ikke enig i at det er smart at hælde cremeprodukter på stift. Huden skal godt nok være pinlig ren, førend der rulles! Er ok som deo, men i ansigt. Ja, jeg ved ikke rigtig… ser en masse hudbakterier for mig dansende rundt om kuglen og ned i produktet…men jeg er vist også lidt hys 😉

  24/11/2019
 • Louise

  Har også deres cannabis maske på stift.. den er utrolig dårlig

  23/11/2019
 • Jette B

  Ja, det er bare så meget en ommer!

  23/11/2019

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.