Den vigtigste makeupfarve lige nu klær’ både dig og mig

01a41a02a

Der er næsten ikke så meget andet at sige, end at blåt er flot. Som i dragende flot. Klædeligt flot. Ja vel nærmest i en klassisk klasse for sig – også hvis man spørger Karl Lagerfeld, som holdt alt fra tasker til øjenskygger i blåt under Chanels seneste show.

Væk er firsernes selvlysende fartstriber af cremede blå disco-skygger, der sneg sig op under brynene. På tværs af alle øjenfarver fungerer især mørkeblåt flot som en eyeliner-detalje eller et diskret smokey eye – eller du kan springe på den vildeste trend, som går på at vende eyelineren på hovedet. Eller i hvert fald omvendt, hvor fokus lægges under øjet. Som her. Det er måske en smule mere smart end decideret klædeligt – men jo forfriskende.

FOTO CHANEL

HAR DU SET:

 • At du kan byde ind med DINE spa-ønsker her
 • At du kan blive godt smurt for 50 kr. her
 • At du kan vinde Zarko-duft og vippeserum her

17/01/2018
Glemmer du det mest oversete sted i ansigtet?
Og nej, det er ikke halsen
22/01/2018
Nogen gør det stadig, og tak for det
Og jo, jeg er sikkert bare sur og hænger fast i fortiden. Bare lidt.

Kommentarer

 • @ Christina Hansen, nu bliver jeg nysgerrig. Kan jeg ikke lokke dig til at fortælle, hvordan du bruger produktet og præcis, hvad du har fået ud af det – og lige et ord om din hudtype. TAK TAK TAK kære Christina.

  @ Majbritt, begge er helt klart frugtsyrer som du også selv skriver. AHA peeler/forfiner/fugtmætter længere nede i huden, BHA virker antiinflammatorisk, derfor ekstra god til akne og forstørrede porer. Se gerne side 159. EGF er stadig en enspænder, men du kan fint bruge AHA eller BHA under, bare lad der være en ventetid på 20 min. Begge syrer fås som masker og som sera, og ja kan også bruges under A-vit (men go slow). Skriv igen, hvis det er uklart.

  Stor hilsen Anette

  23/01/2018
 • Majbritt

  Tak Anette sidder med din bog- men stirrer mig blind! Kan du henvise til sider?!
  Kh Majbritt

  22/01/2018
 • Christina Hansen

  Hej igen

  Og tusind tak for de opløftende nyheder!
  Jeg vil straks tørre mine tårevædede øjne og se at få klikket mig ind og bestille.
  Jeg håber, den nye formel giver lige så blød, glat og gennemfugtet hud.

  Inden jeg bestilte min første flaske, havde jeg egentlig ikke de vildeste forventninger, men jeg skal love for, at det hurtigt gik hen og blev et af de der uundværlige produkter.

  God aften til dig

  22/01/2018
 • Anette Kristine Poulsen

  @ NJ – Det lyder som en udfordring. Og du har jo fat i de rigtige ingredienser. Er der noget hormonelt, der spiller ind (hormonspiral eller lign.?). De fleste har god virkning af let BHA + A-vit, zink tilskud, nul indtag af mælkeprodukter og minimalt med sukker. Hvis det ikke hjælper er der kun én ting at gøre => hudlægen.

  @ Kirsti – Og hængeøjne vil vi ikke have ;o)

  @ Sanne – Åhhh ja, støvet lilla. SMUKT. Men jeg er nu også umådelig glad for blåt. Især mørkeblåt (ikke lys blå).

  @ Leafysmoothie – Enig. Det er så fint.

  @ Helle Rick – Sådan har jeg haft det med lilla.

  @ Ditte H – Haha, åhh nej. Mon ikke det bare er de forkerte, du møder?

  @ Majbritt – Du vil få svar på det hele i bogen SUPERHUD, som du kan låne på biblioteket.

  @ Christina Hansen – HURRA. Danish Skincare har forbedret vores favorit, så den nu hedder PERFECT SKIN POWER TREAT. Helt samme produkt, men bare med nul olie i nu (hvilket jeg for noget tid tiden spurgte ind til, fordi jeg ikke forstod meningen med det, selvom det kun var en smule).

  @ Charlotte – Det bedste er MACs bløde blyanter…få det vist ‘live’ af en makeupartist i en af MACs butikker. Jeg er glad også for Sisleys flydende linjer fordi den ikke smitter af og også er let at arbejde med.

  Stor hilsen Anette

  22/01/2018
 • Charlotte

  Jeg vil gerne kopiere dit trick med eyeliner som optisk ansigtsløft. Hvilken eyeliner vil du anbefalet til formålet når man er nybegynder? Jeg har bla set du anbefaler sheseidos?

  22/01/2018
 • Christina Hansen

  Godaften kære A

  Jeg sidder her en anelse i chok.. Plus grædefærdig.

  Jeg skulle ind for at bestille en ny flaske af min uundværlige Smooth Skin Treatment fra DanishSkinCare, da jeg til skræk og rædsel opdager, at den er udgået..
  Jeg har kun et spørgsmål til denne vanvittige beslutning: Whyyyyy?

  Du er jo selv kæmpe fan og har været det i flere år. Jeg tænkte, om du måske kan få lirket svaret ud af ham?
  Jeg synes slet ikke, det giver nogen mening.

  Heldigvis har jeg Neogen’s Gauze Peeling Green Tea, men det er nu stadig to forskellige produkter.

  21/01/2018
 • Majbritt

  jeg er forvirret over hvornår man gør hvad mht AHA og BHA? Jeg er med på at det er to forskellige frugtsyre..
  men er det så før / efter fugtmaske, sammen eller… og før A-vit? EGF er vel stadig en enspænder her!?
  Hvem hvad hvornår?:-) Tak

  19/01/2018
 • Ditte H

  Uh, jeg er VILD med de blå øjenskygger – og jeg har købt mig fattig i flere nuancer, for som andre også skriver, så synes jeg også, den er meega svær at lægge! Det ser tæske godt ud på Victoria Beckham, men enten siger folk ikke noget til mig (det er også synd for hende …), eller også bliver jeg spurgt, om jeg har fået et blåt øje?? Såå … nu ligger mine 5 nuancer i blå øjenskygge godt og sikkert i skuffen …

  19/01/2018
 • Helle Rick

  Af en eller anden grund har jeg aldrig brudt mig om marineblå. Syntes den var kedelig og så gammeldags ud. Det har vendt fuldstændig for mig nu, og marineblå er blevet en farve jeg er begyndt at holde af, både i tøjvalg og makeup 🙂 Flotte fotos

  18/01/2018
 • Leafysmoothie

  Jeg fik en fin duochrome blå som jeg brugte forsigtig til nytårsaften, men det er nok der det bliver for mig, en festfarve, men enig Blåt er Flot! Billederne på de unge ladies er ualmindelig smukke og tøjet og kasketterne. Love it! No blues here, bare blåt!

  18/01/2018
 • Jeg er ikke helt enig, Anette. Jeg synes blå er en svær een. Jeg vil gerne, men ender altid med at være for blåøjet, hvisduforstår. Kombinationen jeg synes kan gå an er grå skygger, med lidt mørkeblåt i globelinien. Det fungerer, men jeg er stadig ikke imponeret. Jeg synes nok en støvet lilla er bedre. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  18/01/2018
 • Har altid sværmet for blå og blågrå farver, disse passer bedst til mig 🙂 Men det med den omvendte eyliner med fokus under øjnene, passer fint til de unge, men når man når en vis alder skal man holde sig fra det 🙂 så får man bare hængeøjne smil..
  God dag til dig Anette

  18/01/2018
 • NJ

  Kære Anette.
  Jeg har uren hud på hagen. Og kun på hagen! Jeg har prøvet både BHA og AHA syre. Uanset hvordan jeg mikser og matcher så bliver det hverken bedre eller værre. Og dog for meget BHA syre har givet mig meget tørre plamager. Hvad gør jeg forkert? Jeg har prøvet i et år nu. Både BHA syre hver dag, så hver andre dag og holdt pause. A vitamin bruger jeg skam også. Jeg er fortabt med en teenager hud i en alder af 25 år.

  18/01/2018