fbpx

Mød din huds powerhouse

wrinklesAway4

ACE er en bogstavkombination, du vil huske. For den er hudforandrende, så det basker. Og jo, vi kender til A-, C- og E-vitamin hver for sig i mange cremer og sera. Men sammen bliver de et powerhouse (som man er begyndt at tale om) af veldokumenteret effekt på huden. Blandt andet fordi de styrker hinanden. Kort fortalt fungerer E-vitamin som smidiggørende gymnastik, C-vitamin beskytter og lysner koks i pigmenterne, mens A-vitamin øger mængden af fyldestgørende kollagen. Vi taler altså reparation og beskyttelse – både smørbart og som kosttilskud. Tre af mine ACE-favoritter er:

Vitamin Booster Serum fra Smuk
Pro-Heal Serum fra IsClinical
Wrinkles Away fra Vitaviva (ud over ACE, så er der også hudkærlig lipsonsyre, resveratrol og niacinamid i de hudtabletter)

SNUP TIPPET: Hvis du har erfaring med andre ACE-produkter, så hit gerne med dem. Det magiske er, at netop C- og E-vitamin, som er meget ustabile alene, styrkes i hinandens selskab.

NB:@beautyspace tømmer jeg min makeuppung i dag. Og kun fordi nogen har bedt om det.

25/05/2015
Jokeren i Ole Henriksens toilettaske
27/05/2015
Rendyrket blær

Kommentarer

 • Mona

  Hej

  Vil bare nævne, at Neovita har en vitaminserie, med A,C,E og B6.
  http://www.neovita.dk/Vitamin.html

  31/05/2015
 • @ Hanne – Jeg kan godt forstå, at du er forvirret mht kosttilskud. Jeg ville aldrig turde slippe mine C-vitamin (indgår i kollagensyntesen) og mine Imedeen (du kan også tage varianten fra Beauté Pacifique). Denne her fra Vitavita har noget andet i sig – ting som også er super gode. Jeg tager dem som supplement pt og vil så se om 3 måneder mht. en evt. forskel.

  @ Pia Ø – De indeholder samme grundstof (de forskellige Imedeen => maritimt kollagen), men har en anderledes sammensætning mht. antioxidanter. Mange mærker først forskellen når de stopper. Du kan jo teste de andre ;o)

  @ Randi – Super godt spørgsmål. Ja, der skal creme ovenpå de sera her. I sommerhalvåret er det en god idé med Bioeffect om aftenen og så et ACE-serum om dagen.

  Stor hilsen Anette

  31/05/2015
 • @ Lykke – ALT hvad jeg har skrevet om Environ holder. De hører til de mest seriøse, når det gælder A-vitamincremer. Se dette som en tendenstekst og overvej i sera kombinationen af ACE.

  Stor hilsen Anette

  30/05/2015
 • Jette Müller

  Har købt Vita Liberata,solpudder m/selvbrunereffekt….synes det er MEGET SVÆRT at se/ bedømme hvor meget man kommer på,det er ikke lige til at SEVil du godt give et ” lille tip”,så man ikke kommer for meget på??

  29/05/2015
 • Hanne

  Jeg er også en af dem der bruger bla. Imedeen hver dag, så jeg kunne også godt tænkemig at høre om mon Wrinkles Away kunne være ligeså gode, eller måske bedre, for krop og hud? Kost tilskud er mindst ligeså meget en jungle som produkte rtil hudpleje. Og jeg skal have ny dag serum, der havde jeg overvejet den forholdsvis nye Verso, men jeg syntes kun man lige hørte om den da den først kom frem. Jeg har ikke set ris eller ros fra nogen der har brugt den.

  27/05/2015
 • lykke

  Hej Anette
  Hvad er din mening omkring Environ a-vitamin cremer? Du har før givet fantastisk omtale af dem. Jeg ville så høre om din præference har ændret sig til de produkter du nævner i dette opslag?

  27/05/2015
 • Pernille Sparsø

  Tak for dit lærerige svar, fordi du altid er så sød til at svare tilbage Anette! Kram Pernille

  27/05/2015
 • Jeg er ude på opgave, så jeg håber I har tålmodighed. Skal nok svare, men der går lidt tid. Stor hilsen Anette

  27/05/2015
 • Randi

  Hej Anette,
  Skal man egentlig bruge creme ovenpå de sera, du her omtaler? Det ved jeg jo ikke er tilfældet med Bioeffect. Synes du i øvrigt, det er en god idé at skifte mellem f.eks. Bioeffect og så et ACE-serum?

  27/05/2015
 • Pia Ø.

  Hej Anette.

  Jeg har i mange år taget Imedeens Time Release men skiftede for ca. 1/2 år siden til deres Prime Reveal (jeg er 51 og menstruerer ikke længere) Men jeg synes ikke at de virker, så er i tvivl om jeg skal gå tilbage til Time Release eller kunne pillerne fra Vitaviva være noget?
  Jeg tager i forvejen Imedeens Tan Optimizer, som jeg slet ikke kan undvære i sommerhalvåret.
  Pia

  27/05/2015
 • Charlotte

  Mange tak søde Anette – det er et fantastisk råd. Jeg vil klart prøve online hudlægen senere i dag. Det er lige noget for mig 🙂

  27/05/2015
 • @ Charlotte – Uh, det er svært for mig at vurdere. For var det noget med uren hud at gøre ville jeg fluks anbefale dig Skin Smoothing Treatment fra Danish Skincare. Det lyder som en hudlæge-sag, hvor der jo nu er et online forum, man kan konsultere: http://minhudlaege.dk/

  Stor hilsen Anette

  27/05/2015
 • Jaike

  @Charlotte
  Jeg er bestemt ikke ud på at diagnosticere dig, men jeg har selv lidet af perioral dermatitis, som har samme symptomer, som du beskriver. Prøv at google det og se, om det kunne være dét, der er problemet. 🙂

  27/05/2015
 • Charlotte

  Hej Anette,

  Jeg håber sådan, at du kan hjælpe mig med nye gode råd 🙂

  Har længe brugt BP Booster, men den gør ikke noget godt for mig mere. Har tidligere prøvet med Bioeffect, men heller ingen bedring.

  Jeg har ret mange problemer med små knopper i ansigtet, som ikke forsvinder samt at min hud er noget rødlig. Har i en længere perioden holdt mig fra søde sager, men det har desværre ikke hjulpet. (Det er ikke urenheder, men mere små røde knopper)

  Synes faktisk også min hud er noget tør hvilket måske kan være problemet – har ellers altid synes den var fedtet, da jeg har haft store problemer med acne tidligere.

  Har du nogle gode produktråd?

  De bedste hilsner fra

  Charlotte

  27/05/2015
 • @ Helene – Du er cyberspacetjekket.

  @ Christina – Lysner pigmentpletter og beskytter med 1 pct. A-vit, 15 pct. C-vit og 1 pct. E-vit. God til rødmende hud faktisk (trods det høje indhold af C-vit) og fin som beskyttende undertrøje under SPF-cremer.

  Stor hilsen Anette

  27/05/2015
 • Christina kragh

  ps ville da ellers være en perfekt med de to produkter 😉

  27/05/2015
 • Christina kragh

  Hvad Gør den proheal helt præsis?

  27/05/2015
 • HeLene

  Kaster mig videre til Instagram efter jeg lagt en seddel i tasken med disse produkter (man må vel være *lidt* analog?)
  Glæder mig at se din toilet taske og (som altid) inspireres!

  27/05/2015
 • @ Pernille Juul – Jeg blogger ikke med en besked om køb-køb. Dette indlæg er for at gøre opmærksom på den ACE-trend, der pt. er på hudplejeområdet, og så give et hint om, hvor man finder kombinationen. Ofte, når jeg ikke giver et bud på, hvor ingredienserne findes, så bliver det efterlyst ;o) I min bog har du en opskrift på både anti-pletter og elasticitet. Konkret på pigmentforandringer skal indholdet af C-vitamin være relativt højt og det er det i serummet fra iSClinical (15 pct.) – en anden effektiv måde er lysne på er med hjælp fra frugtsyrer. Stor hilsen Anette

  27/05/2015
 • Pernille Juul

  Det virker som meget at skulle påføre og indkøbe. jeg tænker naturligvis, hvor bør jeg sætte først ind – jeg vil gerne både have falmet mine pigmentpletter på det nederste af kinderne og have elasticitet tilbage. Er vi på vej mod produkter med flere bogstaver i flasken mon ? og det der med silokone, hvad er det med det også i håret, hvorfor eller hvorfor ikke?
  Kh Pernille

  27/05/2015
 • @ Mads – Hahaha, er der da det? Jeg ved, hvad du mener og har godt bemærket det. Jeg har skrevet emnet ned og laver en blogpost med bud på sera, der har et indhold af min. 2 pct. niacinamid (uden siliconerne). Stor hilsen Anette

  27/05/2015
 • Mads

  Wauw, sikke en power cocktail! 🙂

  En lidt anden ting: Hvordan kan det egentlig være, at der altid er 1000 kg silikone i produkter med et højt indhold af niacinamid?

  27/05/2015
 • @ Pernille S – Nilens Jord er primært hyaluronsyre og peptider, altså ting, vi også gerne vil have. Kan alt så ikke bare være i samme flaske, tænker man…men så kan der opstå pladsproblemer, så af og til må vi skifte. Dagens post er mere en understregning af, at begrebet ACE bliver stort. Fordi det holder. Men det gør hyaluron og peptider også. Stor hilsen Anette

  27/05/2015
 • Pernille Sparsø

  Kære Anette. Må jeg spørge om der er stor forskel på Niilens Jord og de serums du præsenterer i dag? Pernille

  27/05/2015
 • @ Sandra – Så vil jeg anbefale dig Nilens Jord serum. Stor hilsen Anetet

  27/05/2015
 • Sandra S.R

  Hej Anette.

  Jeg er selv på jagt efter en god serum til en sart problemhud med tendens til tørre kinder.
  Jeg har egentlig haft den fra Kiehl’s i kikkerten, efter jeg så dig i go’ morgen dk, og har tidligere benyttet den fra Beauté Pacifique.
  Mit spørgsmål er så nu, hvilken en du ville anbefale?
  Kiehl’s, BP eller Smuk?
  På forhånd tak for hjælpen.

  Mvh
  Sandra

  27/05/2015