Hvad pokker er Superhud?

instadec16

Se dét spurgte de om herovre, og måske kan du også bruge svarene. For de gode damer bad også om en top-5-liste, når det gælder ingredienser.

SNUP TIPPET: Ellers er der bare at sige, at vi ses på Instagram (håber jeg), for på @beautyspace snigkigger vi lidt de næste par dage på decembers Book’n Beautybox #bbb

@beautyspace på INSTAGRAM

30/11/2016
Vindere og mere anti-radiatorhud
02/12/2016
Jeg tror, du vil vide det her

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Dorit – Tak for dine gode ord. Jeg vil anbefale enten N’AGE eller AKADEMIKLINIKKEN i forhold til IPL. Du skal kunne se/mærke en forskel allerede efter 1. behandling, så afvis hvis nogen forsøger at sælge dig et ‘kur-forløb’ af IPL. Sig at du forventer resultat efter 1. behandling og derefter vil afgøre om der skal ekstra behandlinger til. Stor hilsen Anette

  13/12/2016
 • Dorit

  Hej Anette,

  Jeg har med stor interesse læst din bog Superhud og ser dine indslag i Go Morgen Danmark.

  I mange år har jeg ønsket at få en IPL behandling så jeg kan få fjernet eller mindsket mine pigmentpletter i ansigtet. Men usikkerheden mht at finde det rigtige sted, hvor jeg kan være sikker på at det gøres rigtigt og sikkert har afholdt mig fra at gøre noget ved det.
  Da jeg ved du selv har fået behandlet din hud og har et stort kendskab til branchen vil jeg høre dig om du kan anbefale nogle klinikker på Frederiksberg eller i Københavns området?

  Skulle du få tid til at skrive tilbage vil jeg være meget taknemmelig.

  En rigtig god dag til dig.

  13/12/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle gode ord.

  Mht. Niacinamid (Charlotte & Martina), så kan man blande nogle dråber i sit fugtserum eller tage et ekstra lag serum på med B3, fx fra THE ORDINARY.

  Stor hilsen Anette

  05/12/2016
 • Charlotte Madsen

  Jeg har lige præcis samme spørgsmål som Martina. Og hvis niamicid skal ind, hvilket produkt fra Ordinaries skal så købes…?
  Dejlig decemberfredag til alle, kh

  02/12/2016
 • Martina

  Jeg er simpelthen i tvivl om hvor jeg eventuelt skulle putte niamicid serum ind i hudplejerutinen. Jeg bruger mist efterfulgt af fugtserum, og så lidt olie og creme (har meget tør hud, og er 30 år), men har også tendens til lidt bumser, pg der tænker jeg at niamicid kan hjælpe, men hvornår skal den bruges? Om natten skifter jeg imellem at bruge verso a-serum, og aha efterfulgt af egf.

  Tusind tusind tak for en fantastisk blog og bøger, som du nok kan fornemme på ovenstående lytter jeg meget til dine råd.

  01/12/2016
 • Christina

  jeg har svaret ang den chanel børge under indlæget på i pad versionen knus

  01/12/2016
 • HeLene

  Den artikel har jeg allerede set, flot blog med fine billeder! Lidt ligesom din instaprofil som er en nydelse at følge!
  Ha en dejlig dag, skønne!
  Glæder mig til boksen….

  01/12/2016
 • @ Christine B – Jeg kender den desværre ikke. Det er et produkt, Amazing Life-bloggen har sat på.

  @ Pernille Sparsø – Lad os satse på en spændende december.

  Stor hilsen Anette

  01/12/2016
 • Christine B

  Kan den sensora egf serum det samme som bioeffect?
  Hilsen Christine

  01/12/2016
 • Pernille Sparsø

  Dejligt du fulgte dit hjerte, Anette – og ikke, en sikkert velmenende far, hvad angår bloggen her! Spændende at se hvad december byder på af overraskelser. Selv lader jeg mig ikke overraske af kong Vinter, som nu lover frost igen. På med vanten og grydelåg 😉
  Godnat!

  30/11/2016