Hvad der virker på min badeværelseshylde

DAGNAT

Velkommen til et nyt år på Beautyspace. Bloggen har fået nyt tøj på, og jeg håber sådan, at du kan li’ det. Der bliver en rundvisning herinde inden så længe, men først en blød start: Nemlig hvad der virker på mine badeværelseshylder.

Om dagen kører jeg altid en ret simpel rutine: Eksfolierer først forsigtigt med en ren bomuldsvaskeklud, så fugtmætter jeg med en blanding af beskyttende antioxidanter og fugtmagneter – det kan være med en ansigtsmist som eksempelvis Rønsbøls, eller det kan være med lidt mere power bag som CE Ferulic fra Skinceauticals, hvor jeg ikke er alene om at være fan. Derefter serum med resveratrol (rødmereducerende superantioxidant) og beskyttende dagcreme fra Caudalie, som gang på gang imponerer med deres evne til at blande effektive og behagelige produkter.

Om natten renser jeg huden i selskab med enten Rudolph Care eller Balance Me. Derefter en mild omgang frugtsyrer fra eksempelvis Ole Henriksen toppet med enten Bioeffect eller et A-vitamin-produkt. Nogle perioder skipper jeg frugtsyrer og kører EGF eller A-vitamin alene. Sleep Formula indeholder et godt miks af melatonin og magnesium. Jeg snupper en søvndyssende kapsel, hvis jeg vågner om natten.

Kropshuden kræver mere fedt i øjeblikket. Så først låser jeg fugten med Lings geniale fugtspray efterfulgt af en god kropsolie fra eksempelvis Jurlique. Og så kan jeg ikke få nok af Intelligent Nutrients håndcreme og formidable olie.

SNUP TIPPET: Jeg kører mine hylder efter Hudplejepyramiden, dvs. fugt, fedt og beskyttelse om dagen, opgradering og reparation om natten.

PS: Husk dine chancer på Instagram. Konkurrencen foregår ikke på bloggen, men ved at du selv uploader på Instagram.

FOTO: helloanne.com

 

02/01/2016
VIND for 27.000 kroner
05/01/2016
Selvfølgelig ruller jeg

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @Caroline H – B5 og CE Ferulic kan du bruge først, enten sammen el oven på hinanden og så med dagcreme afslutningsvis. Håber du bliver glad for det.

  Stor hilsen Anette

  24/01/2016
 • Caroline H

  Kære Anette
  jeg har netop fået din beauty-pakke med Skin Ceutical prøver i fødselsdagsgave. Jeg kan ikke lige gennemskue hvorledes jeg bruger Hydrating B5 og CF ferulic bedst. Er med på at de skal på ren hud, men i hvilken rækkefølge? CF først og derefter Hydrating b5 efter og toppe med dagcreme eller hvordan? Vil jo gerne have bedst mulig udbytte af disse wonder produkter 🙂 Glæder mig til at prøve de lækre ting, du har fundet på denne gang. DBH Caroline

  23/01/2016
 • Vibe

  Kære Anette.
  Super flot site 🙂
  Jeg ville bare ÆÆÆÆÆLSKE hvis du lavede en “Bedste øko produkts- liste” eller noget i den dur.
  Bedste hilsner Vibe

  06/01/2016
 • Sarah

  Hej Anette,
  Hvilken rødmereducerende serum bruger du om dagen?

  Tak for en fantatisk og inspirerende blog.

  Mvh Sarah

  06/01/2016
 • Kirsten V

  Rigtig flot side, ligesom indholdte også altid er. 🙂

  Jeg har nydt dine god råd fra badeværelses hylden.

  Jeg glæder mig meget til at se Go’ morgen DK og din side i Børsen.

  Couldn’t be better at sidde her i USA og kunne følge med. 🙂

  06/01/2016
 • @ Helle R – Ingen blush er nødvendig nu. Mange tak.

  Stor hilsen Anette

  05/01/2016
 • @ Miss Sunflower – Du kan tage al slags C-vitamin, jeg er bare glad for Pukkas. Mht. ‘strøm’ så tjek Nuface.com

  @ Christina Kragh – Tak for din hjælp mht. Neom forhandler. Hun er faktisk den eneste i DK, og jeg vidste ikke, at der var en ny på.

  @ Patricia og @ Birgitte B – 1000 tak. Det glæder mig.

  @ Salli og @Marina – Tag begge to. I gør mig glad.

  @ Louise – tak og smiler. Kan sige, at det gør der ikke.

  @ Sanne – Ja, det er godt med ny skrifttype.

  @ Tille – Jeg dobbelt-fugter som regel. Altså lagre fugten først med en mist og så serum.

  @ Rie D og @ Helene – Søde mennesker. Tak.

  @ Helle Andersen – ÅH hvor godt altså. Det glæder mig meget og stor tak til dig også @Vesna.

  @ Ditte H – Tænker jo på dig med de der ‘hjemme hos hylder’ – @Susie – Tak skal du have.

  @ Lone H og Pia K – 1000 tak. Sødt af jer at skrive.

  @ Elisabeth – Beautypakkerne er gået ud i dag. Mht. at gå frem og tilbage, så kan du hoppe op øverst i søgefeltet. Hjælper det dig?

  @ Anita C – Håber det fungerer med VIP-pakken?

  @ Pernille S – Den er fin og hedder Resveratrol Lift.

  Stor hilsen Anette

  05/01/2016
 • Helle Rick

  Det er blevet meget flot. Så rart med nyt lækkert ‘tøj’, der bare sidder perfekt.
  Jeg kan nu endelig se alle Go’morgen DK udsendelserne med min favorit TV-stjerne og følge med i børsen. Hurra, hvor heldig er man så lige 🙂
  Det er rigtig god læring/forståelse med dette indlæg.

  05/01/2016
 • Louise

  Hej Anette
  Jeg har lige købt din bog og er allerede meget glad for inspirationen.
  Flere af cremerne virker lidt skrappe, er der forbehold i forbindelse med graviditet?
  Er der nogle mærker / produkter, jeg skal holde mig fra?

  05/01/2016
 • miss.sunflower

  Dejligt med et kig ind på din hylde! Og fin ny side.
  Mht til C-vitamin, ser at du flere steder har skrevet at du tager Pukkas variant. Er der en speciel grund til det eller er de billige fra matas/apotek ligeså gode?
  Et andet spørgsmål ang et emne du kommer ind på i din bog: du skriver atdu dagligt benytter dig af elektrisk ansigtsmassage. Hvordan og med hvad?

  05/01/2016
 • Pernille Sparsø

  Hej Anette! Er nysgerrig på dagcremen fra Caduale. Kan dog ikke rigtig ud fra dit billede se hvad den hedder? Er der solbeskyttelse i? Kh Pernille

  05/01/2016
 • Christina kragh

  du kan forresten følge butikken på instegram 😉 hun ligger ikke meget ud men når hun gør er det så smukke billeder

  05/01/2016
 • Christina kragh

  i en lille lækker intriør butik i odense der hedder DEKOFORM hun tar også ud og styler dit hjem feks og har lavet mange hoteller og klinikker tjek hende hjemme side ud DEKOFORM.DK hun forhandler også de smukkeste originale pindevævs gardiner
  ps. NEOM laver også de smukkeste hånd crem og sæbe til at stille på badeværelset dem forhandler hun også

  05/01/2016
 • @ Christina Kragh – Neom pudespray med lavendel må jeg fluks have fat i. Hvor køber du dit Neom?

  @ Beautypowerdk – Environ, Beauté Pacifique, dermalogica eller Verso

  @ Thea – Har du prøvet Smooth Skin Treatment fra Danish Skincare, som skal på som det første. Men det lyder også som noget, du måske skulle lade en kosmetolog se.

  Stor hilsen Anette

  05/01/2016
 • Christina kragh

  nå ja og NEOM laver en fantastisk pude spray med lavendel hvis ikke du kender den skal du prøve den 😉

  04/01/2016
 • Christina kragh

  hej Anette pyyyy så jeg mere rolig hahahah sendte dig en mail el retter 2 ang is clical moisture emulsion om du evt kunne fortælle mig hvad den kan og hvad den evt træder i stedet for af andre produker 😉 de andre spørgsmål har jeg glemt kram
  ps. deres nye youth intensiv er fabelagtig den må du prøve hvis ikke du allerede har den 😉

  04/01/2016
 • Anita christensen

  Så sejt . Fed opsæt . Glæder mig til at følge dig i 2016 og forsinket tillykke med fødselsdagen . og tror nu at jeg har fattet hvordan VIP-pakker fungere så håber at jeg der kommer noget jeg ønsker at prøve . Så god vind i 20016

  04/01/2016
 • Elisabeth

  Kære Anette.

  Ser nu på instagram – som jeg ikke er på – at du på fb – som jeg heller ikke er på (!!) – havde skrevet at du havde havde fødselsdag i går. Meget stort og forsinket til lykke fra Birkerød.

  Og hvornår kommer VIP-pakkerne? Havde ventet med længsel på det der skulle redde den første arbejdsdag i 2016 (udover gensyn med dejlige kollegaer)…men ak nej. Er der en tommefingerregel jeg kan navigere efter?

  Igen; Til lykke. Og igen; Det nye design er fint. Men jeg savner at man gå frem og tilbage på tidligere opslag….Eller er det bare mig der ikke kan finde det?

  04/01/2016
 • Tusind tak for de mange ord fra jer om bloggens nye tøj. Bliver simpelthen så glad.

  @ Jane C Jensen – Først en fugtundertrøje, så din sædvanlige creme tilsat et par dråber olie eller du kan duppe en anelse af Balance Me’s Stellar Balm på huden. Så har du overfrakken på.

  Stor hilsen Anette

  04/01/2016
 • Pia K

  Wow, hvor et nyt lækkert design. Meget enkelt og stilrent uden for meget “flimmer” – I like 🙂 Stort tillykke med det!

  04/01/2016
 • @ Anette J og @ Birgit F.K – Der arbejdes allerede på det med de lyse links.

  @ Christina Kragh – Selvfølgelig ikke. Mangler jeg at svare på noget fra tidligere? Jeg er vild med ENCHANTMENT fra fine Neom ;o)

  Stor hilsen Anette

  04/01/2016
 • Lone H

  Wauuu sikken flot side. Så feminin. Elsker også dine billeder. Tak fordi vi må se din badeværelses hylde.

  04/01/2016
 • Susie Hornbæk

  Godt nytår ! Hvor er siden blevet fin:-)

  04/01/2016
 • Ditte H

  Lækkert! I love it! 🙂 Tak for indblikket for, hvad der står på din badeværelseshylde, og hvad der dur!

  04/01/2016
 • Christina kragh

  Hej fru Poulsen er jeg lagt på is det er 3.gang nu du ikke svare på mine spørgsmål eij Heller de sidste 2 mail? Haha syntes ellers mine spørgsmål er gode møzz og kram

  04/01/2016
 • Birgit F.K.

  Superflot nyt look for Beautyspace! Eneste indvending er de lyse links, som er ret svære at se/læse.

  04/01/2016
 • Jane C Jensen

  Tillykke med den nye side, hvor er den fin. Og lige et spørgsmål: Jeg cykler til og fra arbejde og oplever at min hud i ansigtet hurtigt bliver tør. Har du nogle gode tips til en god creme som kan klare kulden?

  04/01/2016
 • Anette J

  Tillykke med det nye look. Jeg synes forsiden giver en fin oversigt over de nyeste poster. De meget lys lilla link-tekster er for lyse efter min smag – det er meget svære at skille fra hvid og optræder blot som “huller” i den sorte tekst i øvrigt.

  04/01/2016
 • @ Den anden Lykke – Tak for dine ord. Er du rar at give mig navnet på det produkt fra bogpakken, der indeholder stoffer, der fraspalter formalin. Hvad hedder det stof på INCI-oversigten? Prøv også at give mig eksempler på de af Caudalies produkter der indeholder dette stof, som du ønsker at undgå.

  @ Caroline H – Du kan sagtens bruge Instant Facial (den er en hel del mildere/svagere end den, jeg har stående). Mht. rutiner og rækkefølger, så håber jeg, at du kan få fat i ‘Superhud’ – enten på biblioteket eller hos boghandleren.

  Stor hilsen Anette

  04/01/2016
 • Vesna Barbu Matovic

  Hej Anette 🙂 Tillykke med det nye look på siden,er vild med din badeværelseshylder 🙂

  04/01/2016
 • Helle Andersen

  Hold nu op Anette hvor er bloggen bare blevet flot. Jeg er faktisk stadigvæk på arbejde, men skulle finde på fødselsdagsgave til vores skønne bogdame Birgit. Og så kunne jeg huske Indlægget ALDRIG MERE TØR HUD, så det skulle jeg lige have skrevet ud til hendes kort. Hun skal selvfølgelig have body hydrater fra Trines Wardrope sammen med Ole Henriksens Lavender Oli, som Matas har på tilbud i stor størrelse. Og så var det jo lige at jeg så din nye “indpakning” Wauu”

  04/01/2016
 • den anden lykke

  Hej Annette,

  Godt nytår til dig. Det er dejligt at starte det nye år sammen med dig og alle dine andre glade læsere 🙂 og tillykke med den nye opsætning.
  Jeg synes der var en kommentar om en god primer, men nu kan jeg ikke finde den, heller ikke i din tekst? :-/
  siger det dig noget?

  Jeg er på udkig efter en god primer. Jeg har lige købt Beaute Pacifiques Serum Paradoxe, som vist også kan fungere lidt som primer.
  Eller kender du en bedre?

  Jeg var lidt ærgelig over at opdage, at der var stoffer der fraspalter formalin i to af cremerne i den sidste VIPpakke, ligesom der også er i en del af Caudalies produkter 🙁
  Tror du, at du vil overveje at skrive ingredienslister på blogopslaget?
  Så jeg kan beholde produkterne så de ikke skal smides ud eller gives væk.

  Bedste hilsener

  Lykke

  04/01/2016
 • HeLene

  Jeg er også vild med det nye design, som passer dit univers veldig godt, og samtidig er det igenkendeligt. Smuk opdatering og god timing med det nye år! Fresh start!!

  04/01/2016
 • Rie Dyrnes

  Elsker at se dine hylder. Flot ny side :O)

  04/01/2016
 • Hej Anette! 🙂 Dropper du fugtspray, hvis du bruger fugtgivende serum? Jeg overvejer at købe et serum, men bruger fugtspray hver dag og forstår det lidt på din tekst at du bruger serum i stedet for spray de dage du bruger det?

  04/01/2016
 • Tillykke med det nye design. Elsker enkelheden og at skriften er blevet større, den var meget lille på iPad, så den blev altid forstørret. Rigtig godt nytår til dig, smukke 🙂

  04/01/2016
 • Louise

  Looket her på siden er bare så lækkert – især med alle de fremviste skønhedsgodter!

  Jeg krydser sådan fingre for at der kommer en vip-pakke med Caudalie igen i fremtiden 😀

  04/01/2016
 • Bloggens nye look var det første, jeg lagde mærke til. Hvor ser det godt ud!

  04/01/2016
 • Salli

  Hvor er siden blevet flot – ikke at jeg har tænkt at den ikke var det før, men det er som at komme ind i en butik hvor de har ryddet op og malet – Tillykke med det <3
  Tak for at du lader os kigge hvad der står på dine hylder, det er super inspirerende, og dejligt med en prisklasse hvor de fleste kan være med et godt stykke af vejen.

  04/01/2016
 • Beautypowerdk

  Hej smukke A
  Hvilken A-vitamin anbefaler du?

  04/01/2016
 • CharlotteK

  Så fint nyt look!

  04/01/2016
 • Thea

  Kære Anette.
  Tillykke med dit nye design – det ser flot og prof ud 🙂
  Jeg vil høre om du kan anbefale et produkt, hvis man (som jeg) har tilstoppede porer i særligt t-zonen? Det er ikke deciderede bumser og bliver det sjældent, men bare nogle genstridige sorte prikker på særligt næse og hage. Og hvornår vil sådan et produkt, i så fald, indgå i ens hudplejerutine?
  På forhånd tak!
  Bedste hilsner og godt nytår
  Thea

  04/01/2016
 • Caroline Henriksen

  Kære Anette
  Er vild med det nye design på bloggen – ser godt ud.
  Jeg har lige et par spørgsmål til rutinen.
  Jeg renser mildt med vaskeklud om morgenen og påfører der efter Ling Replensing Hydrator og så creme. Har fået en olie (Triology rosehip oil) kan jeg påføre den efter Ling eller er det bedre med en serum?

  Jeg overvejer også at anskaffe mig Oles frugtsyrer til aftenrutine. Har en Alpha H – instant facial stående, kan den bruges ligesom Oles syre eller gør den noget helt andet?

  Undskyld den lange omgang, men synes det er lidt en jungle en gang i mellem 🙂

  KH Caroline

  04/01/2016
 • Det er så flot, det nye look 🙂 Godt nytår. kh. Birgitte

  04/01/2016
 • Patricia

  Er VILD med det nye look! 🙂

  04/01/2016
 • Christina kragh

  Nå ja og WAU det nye look på siden 😉

  04/01/2016
 • Christina kragh

  NEOM er for lækkert hvilken duft foretrækker du Anette ?

  04/01/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.