Vindere og mere anti-radiatorhud

skraeller

Der var engang for længe siden, hvor min far rystede lidt hovedet. Af bloggen. Spurgte, om det nu også var det, jeg skulle bruge min tid på. Når der nu var rigtigt arbejde som Børsen, bøgerne og sådan. Men, men, men. Beautyspace er noget af det bedste, der har ramt mig. Hvor ellers kan man finde læsere, der giver så vilde kærlighedserklæringer? Jeg lover, at det er gengældt. Og mere til.

Her er et par svar, som flere har efterlyst, når det gælder trist radiatorhud, rækkefølge og lag-på-lag:

Hvilken fiskeolie? De her to er virkelig fine: Lysi (med citrus) og Nordic Naturals.

Frugtsyrer om vinteren? Det vil altid være en vurderingssag. Klart går det ikke i ekstreme frostgrader, men ellers er min holdning stadig, at  AHA er godt i de mørke måneder.

Bliver en balm ikke for fedtet? Ikke hvis du presser bare en anelse mod huden. Jeg fordeler enten Stellar Balm, Karmejus Calm Balm eller Tromborgs Multi Balm på hænderne (som var det en håndcreme), og holder så ultrakort og let håndfladerne mod kinderne. Det forsegler og giver en fin finish.

Omvendt olie? Det fungerer også fint med et par isolerende oliedråber under cremen i stedet for over.

Generelt gælder, at de mest vandede produkter skal på først og så slutter man med de tungere/federe.

VINDERNE: De vanvittig heldige vindere af Ole Henriksens overflødighedspakke blev: Britta K. Jensen, Lotte Munk Andersen, Maria L, Mette Møller, Superkarla, Pernille Aaby, Mille Andersen, Julie Zielke, Susanne Bruun og Maaike Bon. Stort tillykke og skynd jer at sende jeres adresser til mig på open-mind@mail.dk, så kommer der gode sager den anden vej.

VARMESTE ANBEFALING: Hvis du hverken vandt eller ejer bogen, så klik den hjem her eller sus på biblioteket. FOTO: Fra Ole Henriksens bog Perfekt Hud.

29/11/2016
Løsningen til trist radiatorhud
30/11/2016
Hvad pokker er Superhud?

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle indspark og gode ord.

  @ Helene – Du har ret, det kan være en prøvelse, hvor mikset af produkt og ens egen både hudtype og hudtilstand spiller ind.

  @ Kamille – Hvis man opholder sig i hård frost, så synes jeg man skal gøre alt for ikke at irritere huden, inkl. det at peele den, så en pause er nok en fin idé. Og ellers er der bare at sige: Lav ikke om på noget der virker. Mht. A-vitamin, så er det dog en ingrediens alle vil have gavn af, bare en mild version. Læs mere i SUPERHUD, som du finder på biblioteket.

  Stor hilsen Anette

  05/12/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Viola – Det gør mig ondt at høre med de udfordringer. Jeg ved, at du har SUPERHUDs-bogen, så læk kapitel 6 og kom afsted til hudlæge som det første. Jeg ved også, at du kender alt til balancegangen, der kan tricke akne. Så afsted. Mange tanker herfra.

  @ Mette Møller – Ahhhhh altså. Du gør mig så glad.

  Stor hilsen Anette

  02/12/2016
 • Superkarla

  Kære Anette,
  med stor glædesdans, hop og hvin i hele lejligheden tusinde tak❤️

  01/12/2016
 • Britta

  Jubiiii – åh hvor jeg glæder mig til Ole H – de skønne produkter og bogen – ligesom dine fantastiske bøger kære Anette, så vil denne her også lande på mit natbord – tusind tak <3 <3 <3

  01/12/2016
 • Mette Møller

  Hektisk morgen. 3-årig afleveret utilfreds i børnehaven. På vej på job. Lang, mørk dag truer.
  Læser dine seneste blog-indlæg i bussen og tænker igen-igen: hvor får jeg meget ud af alle de kloge ord! Som acne-ramt i 25 år(!) med tetracyklin i årevis, salver, alverdens udrensende kure og hudbehandlinger, p-piller osv osv er det intet mindre end fantastisk, at jeg omsider har en næsten problemfri hud! Og det er sgu din fortjeneste (og lidt min egen udholdenhed)!
  Så tak for alle gode råd, tips, henvisninger, bøger og underholdende måde at servere det hele på. Jeg hænger på fremover, lissom jeg har gjort det i flere år! Får en masse ud af det.
  Og sulme om jeg ikke netop på denne grå dag, hvor jeg har bestemt mig for at sige tak til dig, ser at jeg også har vundet i konkurrencen! Amen, for fanden da! TAAAK! Røvsyg dag er vendt 180 grader.

  01/12/2016
 • 1000 tak for alle kommentarer. Jeg vender tilbage i løbet af 24 timer. Tak for tålmodigheden. KH Anette

  01/12/2016
 • Marie Rasmussen

  ••• Stort tillykke til de super duper heldige vindere •••

  30/11/2016
 • Tillykke til de heldige og tak for Beautyspace. Har næsen begravet i din bog i disse dage og bliver klogere hele tiden.

  Kh.
  Anne-Marie

  30/11/2016
 • HeLene

  Tillykke til de heldige, det er en fantastisk præmie! Det var sjov at være med!
  Mht til olie i rutinen så synes jeg man kan experimentere, nogle cremer har det godt med olien under, andre med olien over, efter min erfaring. Generelt virker det for mig med serum-olie-creme, ofte om sommeren/når det er varmt, fordi så låser cremen ned evt fedt fra olien og så skinner jeg ikke. Men om vinteren slutter jeg oftest med olie eller en balm, da min hud er mere tør, men det afhænger også af formula på de produkter man bruger så det kan være en ide at prøve sig frem. Deler bare min erfaring (som jo egentlig er mit personlige distillat af kundskaber fra dine bøger og bloggen), håber det okay! 🙂

  30/11/2016
 • Kamille

  Hej Anette, først og fremmest tak for dine altid inspirerende indlæg.

  Jeg har i en del år nu døjet med mild akne, og for at komme dette til livs har jeg, i nu 3 måneder kørt den kære Ole’s program med eukalyptus olie kompres og aloe vera gele, hver anden dag og frugtsyre (invigorating nightgel) morgen og aften (her efterfulgt af hybenkerne olie).
  I julen skal jeg med min gymnasie klasse til Østrig på skiferie i 10 dage – vil jeg her kunne fortsætte med frugtsyren, eller skal jeg ændre noget i rutinen – i så fald hvad?

  Sidst vil jeg gerne høre, hvor lang tid du vil mene, at jeg bør fortsætte som hidtil? Og om det ville være en ide, efterfølgende at følge op med et andet produkt for at optimere – fx A vitamin ?

  Jeg håber du finder tid til at besvare mit spørgsmål
  Kh. Kamille

  30/11/2016
 • Maria SS

  Til Viola:

  Jeg har haft fuldstændig samme problem, og har også selv haft kontaktet Anette. Hun har været så afsindig venlig at skrive hele to indlæg om mig og mit problem: Først om behandlingen og dernæst efterbehandling (for ja, der er konsekvenser).
  Hvis du søger på akne i søgefeltet her på beautyspace, så vil du finde alle indlæg.
  Jeg er sikker på at du vil finde, hvad du søger, for Anette har været super grundig!

  Held og lykke – og find dig ikke i akne!

  30/11/2016
 • Pernille Aaby Larsen

  Fantastisk overraskelse! Glæder mig især til at læse bogen 🙂

  30/11/2016
 • amaja

  øv hvornår vinder jeg .

  30/11/2016
 • CharlotteK

  Ej, og jeg der troede at olie skulle på først! Heldigvis gør det så ikke noget, at jeg har gjort det omvendt i alle disse år;-)

  30/11/2016
 • Viola

  Hej Anette.

  Jeg er 27 og har været sygemeldt med stress i 2 år og lige vendt tilbage til mit studie, fordi jeg endelig føler mig klar til det, men nu har jeg fået en ny udfordring og denne gang er det acne.

  Jeg har været hos min læge, som kiggede på min hud og fortalte mig med det samme at jeg har moderat acne. Jeg har brugt BP A-vitamin creme og salicylsyre og sørget for at rense min hud grundigt morgen og aften. Det virkede i en periode. Men de sidste 3 måneder tid, blev min hud værre og værre og i sidste uge var jeg hos lægen, som med det samme gav mig en recept på Tetralysal 150 mg og Epiduo 0,1+2,5% gel.

  Hvad kan du anbefale mig at gøre?

  Jeg er ret ulykkelig og er begyndt at undgå sociale arrangementer og ser ikke mine venner og familie så meget som før. Hvis jeg skal uden for døren er jeg begyndt at bruge meget make-up for at dække det værste til, så jeg føler mig bare lidt bedre tilpas.

  30/11/2016
 • Pernille Sparsø

  Stort tillykke til de heldige vindere! Det er da fantastisk at flere og flere får mulighed for at få fingre og hud i skønne produkter! Hurra for dig Anette. Det er jo en hel ‘skønhedsbevægelse’ 😉
  Mht olie, blev jeg af min øjenlæge anbefalet at bruge Udos Choice (Helsekostforretning) samt Havtornkapsler som indeholder B6. Godt for slimhinder og hud iøvrigt. Olien blander jeg i A-38 om morgenen; så glider den lettere ned.
  Også jeg er vild med Stellar Balm. Ikke mere revnede og tørre læber. Dupper den også oven på rougen, på toppen af kinderne, for at give et ‘sundt’ look. Den er utrolig drøj i brug!
  Dejlig dag til dig Anette 🙂

  30/11/2016
 • susbruun

  Jubii…lige hvad jeg har behov for efter en hektisk morgen….

  30/11/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.