Rå ro, så du tror, det er løgn

DemHer010405

I sidste uge befandt jeg mig svævende over vandet på tippen af Nordhavn i en nyrenoveret lossekran. For hvert trappetrin op blev de graffitimalede containerne nede på betonjorden mindre. Der var ikke et øje – udover Klaus Kastbjerg, som er manden bag idéen og ham, der kort viste, hvordan jeg låste af til natten og skruede op og ned for varmen. For jeg skulle sove der én nat forinden næste morgens ansigtsbehandling. Heldigvis havde jeg godt selskab af min mor.

…………………………………

Jeg ville ikke turde, tror jeg”, siger en journalist til mig dagen efter til et pressemøde. ”Både det med at være alene og skrækken for at falde ned.”

MIKRO-SPA. Ud over en top cool miniatureversion af Amazing Space og et værelse til to er der også et mødelokale. Her er vand til alle sider, en beroligende træduft af kulsorte, nylagte planker og samtidig lydtæt i alle tre rum – med teknikplatforme på væggene, der minder om noget fra en Mission Impossible-film. Til styring af lys, lyd, varme, musik og gardiner.

Det føles som at være halvt i sommerhus, halvt om bord på et svævende skibsdæk. Hippieagtigt og eksotisk på samme tid. Og under alle omstændigheder usædvanligt at stå med næsen mod ruden og følge sejlbådenes kamp i bølgerne lige under fødderne på en.

0607

HIP, MERE HIP, NORDHAVN. For det er et særligt syn. Måske fordi der er noget wild west over Nordhavn. En slags rugekasse af et område, tydeligvis med coolfaktor – på vej op, selvom det for en udestående kan virke som et uplanlagt sammensurium af betonelementer, der bliver flyttet rundt på, folk der impulsivt nøgenbader eller bare hænger ud ved lastbilchaufførernes foretrukne kaffebar Havnelyst.

I respekt for kranen, der igennem årene har bugseret kul, anbefaler Laura Bonné ansigtsbehandlingen ’Carchoal Deep Facial’ (kul hører i øvrigt til de absolut varmeste skønhedsemner pt.).

EN ANBEFALING AF EN BEHANDLING: Det er umanerlig svært at holde øjnene lukkede med vandet en meter væk på den anden side af vinduet. Samtidig vibrerer containerrummet en smule, måske på grund af blæsten. Det tager alligevel ikke lang tid at føle sig hægtet af omverdenen godt hjulpet af spabehandleren Elsies hænder. De næste 100 minutter bliver ansigt, skulder, nakke, ryg og et par tastespændte underarme dækket af faste massagegreb kun afbrudt af en rensende kulmaske og opfordringen om at trække vejret dybt. Bagefter er der vand, sorte (alkoholfri) kul-shots og frossen passionsfrugt.

19368992_10155448067554321_1286070971_o19349568_10155448066204321_1226336110_o19204804_10155448063729321_1017323174_o

På langsomme ben virker det bagefter som verdens bedste idé at slå sig ned på soldækket med friskbrygget kaffe og synet af vand til alle sider. Og sådan kan der åbenbart gå det meste af en dag på en kran i Nordhavn. Til alle, der har sms’et, mailet og kommenteret på Instagram, så ved jeg, det er muligt at booke eller få flere oplysninger via Amazing Space.

PS: Man kan bedst beskrive The Krane som en designplatform. Bygget af Kastbjerg som vil bevare den historiske kran. Her er mødelokale til 18, en spa og en noget anderledes overnatningsmulighed for to. Endelig er der soldæk og udendørs brusere på vej, så man kan hoppe i vandet. Hvis det var noget.

16/06/2017
Som disruptor er The Ordinary nu i Danmark
Serien, du bedst ser som en tilskudsordning
19/06/2017
Hvad Matas løb tør for
Se hvilket produkt Matas løb tør for i kampens hede.

Kommentarer

 • 1000 tak for alle gode ord og kommentarer. Jeg har tilføjet lidt til teksten, så det forhåbentlig er mere klart, hvad THE KRANE er.

  @ Trine, drop helt klart 3 x rens. Det rækker med rens om aftenen, med mindre du er glad for at rense også om morgenen (udover vand/vaskeklud). Drop endelig også AHA.

  @ Sandra, jeg anbefaler du holder dig til det, der følger med rullen. Kan du spotte fremskridt, og har din hud det godt, kan du trappe op med A-vit.

  Stor hilsen Anette

  21/06/2017
 • c

  Ser super fedt ud!
  Men jeg er også lidt forvirret – er det et hotel med mødelokaler og spa, eller hvordan?

  20/06/2017
 • Så jysk som jeg nu er, så forstår jeg ikke helt conceptet 😉
  Er det et hotel eller et spa, eller begge dele eller hva? Men det lyder fuldstændig fantastisk hvad det end er ❤️

  19/06/2017
 • Rikke Jørgensen

  Gid jeg var så modig, ikke en gang “guleroden” den lækre behandling kunne lokker mig derop god gyser Anette og tak for henvisningerne! Vh Rikke J

  19/06/2017
 • amaja

  jeg bliversvimmel ved at se på billederne ,men jeg tør heller ikke gå på en stige ,men du erså sej

  19/06/2017
 • Orv mand, det er da en megafed idé! 🙂

  19/06/2017
 • Dorthe

  Wow hvor er det altså bare cool tænkt! Virkelig inspirerende løsning på en utjekket kran. Jeg er bestemt fan og drømmer om samme “tur”.

  19/06/2017
 • Pia Hvenegaard

  Sikke en fantastisk oplevelse ❤️
  Det må på ønskelisten

  19/06/2017
 • Sidsel

  Det lyder bestemt som en unik oplevelse! Spændende og nytænkende..

  19/06/2017
 • Sandra S.R

  Hej Anette.
  Jeg har lige et spørgsmål, som ikke er relevant for dagens indlæg. Jeg tillader mig dog at stille det alligevel 😉
  Jeg har for nylig investeret i en dermaroller, da jeg håber, den kan gøre noget ved min lettere slappe ansigtshud!
  Mit spørgsmål er så, om jeg skal holde mig til at anvende den serum, der medfølger, efter rulning? Eller kan jeg godt anvende min super3booster med A-vitamin eksempelvis?

  På forhånd tak og god solskinsdag til dig 🙂
  De bedste hilsner
  Sandra

  19/06/2017
 • Trine

  Hej Anette

  Hvordan vil du anbefale ens hudplejerutine skal være på en solferie?

  Jeg skal til Bali i 3 uger til september, så ville lige høre, hvad du synes om følgende:

  Morgen:
  Rens, fugtspray, dagcreme og solcreme.

  Eftermiddag:
  Rens, fugtspray, dagcreme, solcreme og makeup.

  Aften:
  Rens, AHA, a-vitamin eller fugtighedscreme eller aftersun.

  Er det for meget rens og creme?

  Og skal man holde pause med AHA og a-vitamin når man er på solferie?

  19/06/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Rie, det er en oplevelse, der bliver siddende i kroppen. Fint at være to, som er det max antal, der er plads til i spaen.

  Stor hilsen Anette

  19/06/2017
 • Rie Dyrnes

  Sikke en oplevelse. Det gad jeg virkelig godt <3

  19/06/2017

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.