Hvad Matas løb tør for

ternet2ternet1ternet3

For et par uger siden var jeg heldig at være sammen med den fineste flok kvinder – arrangeret af Matas i Horsens. Det var det foredrag, hvor ingen i øvrigt gik sultne hjem.

Bagefter var der mulighed for at handle, og det tog cirka fem minutter at løbe tør for denne her fugtforstærkende spray.

Forståeligt nok ville alle have fat i den lette fugt, for med hyaluron og/eller glycerin på spray kan du lave dit eget mini-reservoir under den normale hudpleje. Noget, der holder huden fugtmæt længere, ligesom det er let at supplere fugt i løbet af dagen. Her er fire virkelig behagelige sprays, som jeg forventer vil gøre min sommer ekstra god. Om ikke andet så i forhold til huden:

Og i forhold til solen er der her et godt bud, som skal på til sidst:

 • Filorgas UV-mist SPF 50 indeholder antioxidanter udover SPF og giver samtidig en anelse shine. Er fin ovenpå makeup også.

HVEM VANDT ARMANI-KONKURRENCEN: Stort tillykke til Astrid Jes, Karoline Leth, Helene H, Claudia Hvidsten, Bodil Pedersen, Henriette Hindsgaul, Kirsten V, Salli, Lone Klarskov Pedersen og Liselotte Sandgren. Send endelig jeres adresse direkte til Armanis Audrey på e-mail: audrey.sterckx@loreal.com.

FOTO JENS PETER ENGEDAL

19/06/2017
Rå ro, så du tror, det er løgn
Det føles som at være halvt i sommerhus, halvt om bord på et svævende...
22/06/2017
Min bedste hud-beslutning
Én gang om året får jeg gjort noget, ingen creme kan klare

Kommentarer

 • Mia

  Jeg elsker sprays/mists. Især den nye fra Elisabeth Arden og den fra Caudalíe, som giver huden den smukkeste glød 🙂

  29/06/2017
 • Jette B

  Kære Anette.
  Tak for kommentarer. Jeg er rigtig glad for Rønsbøls mist ☺ Havde nok en fornemmelse af, at der var noget muggent ved Bio oil, nu ved jeg hvad ☺

  21/06/2017
 • @ Anne – ÅH den lyder fin. Jeg skal have den prøvet.

  @ Jette B – Rønsbøls Tonic (som burde hedde mist) er fabelagtig fin. Bio-Oil er jeg ikke glad for. Består primært at petrolatum.

  @ Tine L – Det er jeg ked af at høre, for jeg kan ikke se, hvilken irritant, der skulle være i. Omvendt kan man jo reagere på alt, selv vand.

  @ Kirsten V – Stort tillykke.

  Mange hilsner Anette

  21/06/2017
 • @ Nanna – Den står fortsat under mine favoritter, og jeg er SÅ glad for den. Nogle gange kan alt bare ikke være på et foto.

  @ Lisa – Jeg ved, at Filorgas har været udsolgt, er vist på vej i hvert fald på Matas’ website, og Bioderma er også tilbage på hylderne. Hvis du vil have med SPF.

  @ Jeannette – Nej, jeg synes den fedter for meget til hovedbunden. Den fedtede fornemmelse forsvinder hurtigt på huden, men til hårbunden er Garniers bedst, hvis du spørger mig.

  Stor hilsen Anette

  21/06/2017
 • Kirsten V

  Wowww Jeg har vundet!!! 🙂

  Jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne!!! Noejjjj jeg er super glad!!! Lige hvad jeg trænger til. 🙂

  20/06/2017
 • TineL

  Hej Anette,
  Nu hvor emnet igen er fugtmists, og flere spørger til Rønsbøl, vil du så se på mit spørgsmål i kommentarerne fra d. 30/5? Vi er tilsyneladende flere, som desværre har fået udslet af Rønsbøl-misten – har du nogen idé om, hvilken ingrediens det typisk kan skyldes?

  20/06/2017
 • Jette B

  Hej Anette.
  Tak for forslag til mere fugt. Hvad med Rønsbøls? den holder vel stadig?

  Så forleden Bio oil, den olie var meget fremme på et tidspunkt. Er den go eller no go ?
  Vh Jette B

  20/06/2017
 • Anne

  Nu vi taler om matas, så vil jeg også komme med et bud på et billigt alternativ, da jeg er en (selvudråbt) ingrediensnørd: Matas’ Plaisir nye linje til “ung” hud har en mist med nogle gode ingredienser:
  niacinamid, panthenol, hyaluron osv.
  Den hedder Plaisir Young Skin Stay Fresh Facial Mist, og jeg anbefaler den virkelig! Og den er selvfølgelig ikke kun til ung hud, selvom ekspedienten påstod det, da min mor spurgte efter den forleden.

  M2 er også lækker, men den er i en anden prisklasse.

  20/06/2017
 • Jeannette

  Vil man kunne bruge sprayen fra Filorga i hovedbunden? Lige dér i skilningen, hvor jeg har en kedelig tendens til at blive rød, når jeg ikke kan gå med hat?
  Leder nemlig stadig efter den dér rigtig gode spray, som ikke gør mig hvid eller fedtet at se på i håret.

  20/06/2017
 • Den fra M2 er på min ønskeliste… men ja, den er altså lidt pebret.
  Måske jeg skulle prøve Filorgas mens jeg sparer op 🙂
  Det er så fedt med de her lister… og til forskellig pris – tak!!

  20/06/2017
 • Nanna

  Hvordan kan det være den lækre spray fra rønsbøl ikke er i blandt? Jeg synes simpelthen den er så lækker! Jeg bruger den også på benene i løbet af dagen hvis de ser lidt tørre ud.

  19/06/2017

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.