fbpx

Sandheden om seks nyheder + et anmelderhold

S0A8783S0A8790S0A8792S0A8789

Af og til kommer der bryske kommentarer om, at jeg har glemt at linke til et produkt. Nej. Jeg har ALDRIG glemt at linke. Min  mission er ikke at få dig til at købe. Mine anbefalinger skal ikke være hæftet op på salgslink. Men. Nogle gange kan jeg godt finde på at linke. Som en service eller som en find-mere information. Sådan en dag er det i dag …endda med et telefonnummer ved Filorgas nye Oxygen-Peel, som kun lige er på trapperne.

 • Environs parfumefri peptide-cocktail af et nyt serum indeholder udover fem forskellige peptider, fugtmættende glycerin, beroligende hvedeprotein og barriereopbyggende sojaprotein. Tæt på genial til alle faktisk. Lige fra fedtede typer der går efter et oliefrit serum til dig, der måske ønsker at vige uden om A-vitamin og AHA, men gerne vil hudforbedre seriøst (hej peptidecocktail) eller måske dig, der vil supplere A-vitamin og frugtsyre. Konsistensen er geléagtig let. Brug den under din A-vitamincreme – eller bland dem.
 • Filorgas nye Peel Toner er en form for daglig mikro-peel (hvis du vil supplere den mekaniske eksfoliering fra vaskekluden) med en virkelig velovervejet syrecocktail af både pletfjernende AHA (forfiner og sliber) og BHA (dybdegående i forhold til porer plus antiinflammatorisk) sammen med en god mængde fugtmættende hyaluron og Filorgas bouillonterning af vitaminer (som de har døbt NCTF). Virker som en daglig banebryder for det, du efterfølgende kommer på, og er en virkelig fin løsning til førstegangssyrehoveder eller til dig, der vil tage det stille og roligt. Pæn stor flaske til pengene ( 285 kr.). Nærmeste Filorga-forhandler fås på tlf. 40231929.
 • Bioeffects EGF + 2A Daily Treatment er jo strengt taget en 2017-nyhed, men den fortjener en reminder. For skal du spendere, så gør det her (frem for noget med guld og diamantstøv i). Især hvis du er optaget af ekstra beskyttelse og rødme. Bare husk, at det med at kurere rødme er mere omfattende, end hvad et enkelt produkt kan klare.
 • Godt gået Comfort Zone for at sigte lige på og for at have opgraderet Skin Regimen serien med ingrediensvalg, der har resulteret i alt fra fugtmættende hyaluronbooster til udglattende A-vitamin-serum.  Jeg er imponeret over seriens fugtforstærkende Microalgae Essence (hold i det hele taget øje med hudkærlig mikroalger som pt. indtager hudplejescenen)
 • Superfood Face Wash fra Youth to the People er en vaskegel, der bliver cremet, når du burger den. Kan skylles af med vand og indeholder lutter gode ting – og holder nærmest for evigt. Kommer upraktisk, men miljøfint i glas.
 • Og geni-stregen fra Bioderma? Den har apotekerne vist svært ved at holde på hylderne.

ANMELDER HOLDET ER SAT: 1000 tak til i alt 697 villige og begejstrede hoveder, som har meldt sig. De 10 tilfældigt trukne anmeldere fra listen her er: Dottekvot, Lisa Castro, Ulla Mai, Camilla Spangsborg, Karen Bruhn Krogh, Rosa, Beam, Anne Bjerre, Annette Murel, Wickie Birkholm og Lovisen. Skriv gerne din adresse direkte til Jeannette fra Comfort Zone: jv@icgroup.dk, som sender ud til at alle anmeldere (gentag gerne i mailen dine tre valg).

BLEV DET IKKE DIG I DENNE OMGANG ? Så kører vi snart nye hold i stilling…også fra listen her.

@beautyspace på INSTAGRAM

14/02/2018
Værsgo’. Her kommer den lovede plan
Til dig der har bedt om datoer. Mine sko er nypudsede, og nogen har...
19/02/2018
Ingen penge? Så prioritér sådan her
De dovnes budget-guide, der virker på tværs alle mærker og alle hudtyper. Sådan mere...

Kommentarer

 • Heidi Petersen

  … Tak for dit svar.. skønne Annette..

  Skønt det ikk lige var det svar jeg havde håbet, dog frygtet… Øv øv øv

  Tak trods alt og ja ka jo også godt lide make-up up… Så frem med penslen… Tak.

  20/02/2018
 • HeleneR

  Fandt denne indholdsfortegnelse på Filorga peel toneren på Lookfantastics hjemmeside, parfume står faktisk ret højt oppe på listen…
  Aqua (Water), Gluconolactone, Alcohol, Propanediol, Sodium Hydroxide, Capryloyl Glycine, Phenoxyethanol, Sodium Citrate, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Methyl Diisopropyl Propionamide, Glycolic Acid, Citric Acid, Disodium Edta, Mandelic Acid, Parfum (Fragrance), Phytic Acid, Salicylic Acid, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Sodium Chloride, Sodium Hyaluronate, Glucose, Ethylhexylglycerin, Potassium Chloride, Calcium Chloride, Magnesium Sulfate, Glutamine, Sodium Phosphate, Ascorbic Acid, Sodium Acetate, Lysine Hcl, Arginine, Alanine, Histidine, Valine, Leucine, Threonine, Isoleucine, Tryptophan, Phenylalanine, Tyrosine, Glycine, Polysorbate 80, Serine, Deoxyadenosine, Cystine, Cyanocobalamin, Deoxycytidine, Deoxyguanosine, Deoxythymidine, Glutathione, Asparagine, Aspartic Acid, Ornithine, Glutamic Acid, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Proline, Aminobutyric Acid, Methionine, Taurine, Hydroxyproline, Glucosamine, Coenzyme A, Glucuronolactone, Sodium Glucuronate, Thiamine Diphosphate, Sodium Uridine Triphosphate, Disodium Flavine Adenine Dinucleotide, Retinyl Acetate, Inositol, Methyl Deoxycytidine, Niacin, Niacinamide, Pyridoxal 5-Phosphate, Pyridoxine Hcl, Biotin, Calcium Pantothenate, Folic Acid, Riboflavin, Tocopheryl Phosphate.

  20/02/2018
 • Kiss

  Dejlige tip Anette.

  Bioderma og Grønkålsrens er mine 2 næste på listen.

  20/02/2018
 • Karoline L

  Tak for svar – og det er jeg glad for at høre så, for selv på mine 24 år ( 😉 ) er jeg altså sart. Den skal helt sikkert prøves! Haha. Du må få dig en bedre lup – eller klage :-*

  Lugt i produkter var det der ødelagde Galinée for mig. Probiotisk og fyldt med parfume. Og for at det ikke skal være løgn, har det også tilsat duft i lancomé mascara herovre. HVORFOR spørger jeg bare 😮

  //K

  20/02/2018
 • @ Christina Ulrikka – Det bliver det en dag.

  @ Louise T – Den er jeg også glad for…Ardens Hydrating Mist. De to vil gå fint sammen. Essensen er tættere på serumkonsistens.

  @ Tanja – Nej desværre.

  @ Nielsen – Det er SÅ SÅ SÅ pinligt. Men desværre er det mig, der har opfattet prisen helt galt. Den koster 745 kr. Jeg har straks slettet det med den sympatiske pris. Ændrer dog ikke på, at produktet er ualmindeligt godt (nu også kostbart).

  @ Lone H – Jeg glæder mig også.

  @ Karoline L – Haha, jeg ELSKER at du skriver på dine gamle dage. For så vidt jeg ved, er du ikke fyldt 25? Ikke da jeg så dig til foredraget i Kbh. sidst i hvert fald. Nåmen produktet her dufter ikke. Sådan virker det. Jeg har forsøgt at dobbelttjekke inci-listen i forhold til parfume, men det er skrevet så småt, at selv mit forstørrelsesglas ikke hjælper.

  @ Heidi Petersen – åh det bliver et kort og nedslående svar du får. Der er intet en creme kan gøre ved løs øjenlågshud. Intet. Makeup kan gøre, at der bliver tale om et optisk løft. Men ellers er der kun kniven.

  @ Pernille S – Jeg skriver, så snart jeg har linket.

  @ Amaja – Du skal nok få heldet med dig.

  @ Pia Hvenegaard – Jeg gør det også gerne. Bare ikke konsekvent. Også fordi jeg jo ikke bruger tid på at søge efter, hvor det er bedst/billigst/mest rigtigt at købe. Den del må ligge hos en køber.

  @ Patricia – God som aftenrutine. Under din A-vitamincreme. Eller EGF.

  Stor hilsen Anette

  19/02/2018
 • Patricia

  Deen peel toner Filorga lyder interessant! 🙂 Vil du måske uddybe hvordan man skal bruge den? Morgen eller aftenrutine?

  19/02/2018
 • Pia Hvenegaard

  Til lykke til de heldige

  Den der sos spray den må jeg have fingre i, døjer hele vinteren med kløende hud.

  Og nøøøøøøøj den der Filorga, den må også på indkøbslisten.
  Jeg er vild med når du linker til steder jeg kan læse mere om eller købe produkterne.

  Dejlig service så fortsæt endelig.

  Knus

  17/02/2018
 • amaja

  ja man kan jo ikke være heldig hver gang

  17/02/2018
 • Pernille S

  Glæder mig så meget til at læse anmelderholdets iagttagelser og erfaringer. Stort tillykke til jer!
  Anette, er der mon nyt om hvornåran kan melde sig til dit arrangement i Magasin? God weekend. Kh Pernille S

  17/02/2018
 • Heidi Petersen

  ..ja kæmpe tillykke til anmelderne…..
  næste gang må det være min tur…

  Skønne skønne Anette …har et lille spørgsmål… har her på det seneste
  bemærket, at huden på mine øjenlåg er meget løs….
  Er det bare noget man skal affinde sig med… eller:

  …….findes der noget opstammende øjen creme
  …….er det kniven man skal ty til
  …….øjen gymnastik
  …….andet ????

  Og det er bestemt ikke fordi de ikk er blevet plejet..

  Håber du/andre har noget gode råd …jeg ville blive så happy..

  Smil fra Heidi

  17/02/2018
 • Ih – micro peelen fra Filorga lyder god. Mit eneste problem er dem duft deres produkter har. Jeg er blevet ret lugt-sensitiv på mine ‘ældre’ dage. For meget/kraftig parfume kan ødelægge hele min oplevelse :/

  17/02/2018
 • Lone H

  Tillykke til de 10 valgte det må have været et svært valg. Glæder mig til anmeldelserne.

  17/02/2018
 • Nielsen

  Hej Anette.
  Det lyder spændende med multi peptide serum fra Environ til ca. 300 kr. Er det bare mig, der ikke rigtig kan finde den på deres prisliste?: https://static1.squarespace.com/static/52c1f50fe4b0cf91c4499b12/t/5a1ee2b4419202dca267cacb/1511973557008/ENVIRON+prisliste+%28Even+More%29-+NOV.+2017.pdf
  Tak for tips og tricks 🙂

  17/02/2018
 • Tanja

  Hej Anette. Youth to the People…kan den også bruges som Øjenmakeup fjerner. Ville være perfekt da jeg netop mangler både rens og Øjenmakeup fjerner:) knus fra Tanja

  17/02/2018
 • Den Skin Regimen Microalgae Essence lyder som et must på badeværelseshylden sammen med Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist, som virkelig har vist sit værd på skituren 😀

  17/02/2018
 • Christina ulrikka jensen

  Tillykke til de 10 heldige:-) bare det var mig

  17/02/2018