Sara Rostrups anbefalinger

Seje, finurlige, rasende dygtige Sara Rostrup er hende, du i dag har selskab af. Hun giver den gas som makeupartist herhjemme som i udlandet, og der er altid gode fif på hendes Insta.  Jeg er vild med hendes svar herunder, og mit bud er, at de også vil inspirere dig. Ordet er Saras:

Hvordan ved man, at man står på dit badeværelse?

Det er et rigtigt “arbejdsværelse” med masser af produkter, der står opstillet i et dejligt organiseret kaos.

Er der en særlig vane, som virker for dig?

At tørbørste ansigtet (og kroppen, når jeg husker det og har tid). Det er ganske simpelt, men vanvittigt effektivt. Jeg gør det tit om morgenen, og det er lige som at sige “god morgen” til sit ansigt. Det sætter blodcirkulationen i gang, fjerner døde hudceller og retter soverynkerne ud helt uden at gøre andet. Jeg bruger Karmamejus Face Brush.

Dét eller de produkter, du har genkøbt flest gange?

Jeg har moret mig denne sommer, fordi både min mor, min svigermor og mig (og helt sikkert 100.000 vis af andre kvinder) bruger bodylotionen Lait Corporel fra Biotherm. En gammel klassiker der altid findes på tilbud i Matas eller i lufthavnen. Men den dufter så dejligt frisk og rent og har en skøn konsistens. Er nem at smøre ud og giver masser af fugt. Andre gengangere er EGF-serum fra Bioeffekt, som jeg bliver lige imponeret over. Det samme gælder Bioderma Micellar Water.

Er der noget, du er doven med?

Jeg ville ønske, at jeg var bedre til at ordne fødder. Velplejdede fødder er så  lækkert. Jeg har en fodcreme stående på natbordet, som jeg husker et par gange om ugen, og ellers får de en omgang hos en fodterapeut inden sandalsæsonen. Men det burde være en vane i stedet for to-tre gange om året.

Det skøreste skønhedstip du har prøvet?

Det med hjemmelavede masker af havregryn, most banan, honning, avocado og hvad man ellers putter i, er slet ikke mig. Jeg har gjort det en eneste gang og følte mig som om,  jeg havde fået smidt en omgang babymos i hovedet af min lille dreng.

Og det mest værdifulde?

Ansigtsmassage. At bruge sølle 2 ekstra minutter, på at massere cremen eller olien ind i huden, morgen eller aften. Det er så nemt, men såååå effektivt. Man kan se resultatet både umiddelbart og på lang sigt. “Give you face a little love” sagde makeup artist Tom Pecheux engang til mig backstage i New York, og det var helt spot on.

Er der noget, du aldrig vil kaste dig over?

Man skal aldrig sige aldrig

Hvis du skulle give skønhedsbranchen et godt råd?

Jeg ville ønske store kommercielle brands ville tage mere ansvar, når det kommer til miljøspørgsmål og især brug af plastik. Her halter skønhedsbranchen voldsomt efter modebranchen, som i hvert fald har gang i snakken om problematikken.

1000 tak til Sara. Du finder hende her og her.

@beautyspace på INSTAGRAM

26/08/2019
Byens bedste duftservice
En anbefaling, du vil takke mig for
30/08/2019
Landets bedste behandlinger

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.