Byens bedste duftservice

Og undskyld, at jeg med byen henviser til København. Jeg bor selv langt fra hovedstaden, så det er ikke for at være københavneragtig, men det er her, du finder den her oplevelse, som vitterlig er af den fineste slags.

Sæt kursen mod Hyskenstræde nummer 14 og bliv ikke forskrækket over, at der indenfor er lidt mørkt – det er nemlig, hvad der er bedst for de mange sjældne parfumer, der her gemmer sig. Manden bag butikken Crime Passionel hedder Aivaras Stanevicius, og han er ikke nærig med hverken sin viden, sine prøver eller sine dufttips – på underholdende vis. Køber du noget, så forbered dig tidsmæssigt på en oplevelse, der svarer til scenen i filmen Love Actually, hvor Rowan Atkins pakker ind. Gå ikke hjem uden at have duftet til Terraiba fra Masque.

SE MED LIVE: Jeg gik for få uger siden ind til Aivaras med hat og blå briller, og jeg fik en uovertruffen god (og sjov) service. Se med under højdepunktet på Instagram (@beautyspace) lagt op under KØBENHAVN, cirka nummer 5-6 i rækken. Hvis du har tid og lyst.

Jeg er på ferie, så forvent 7-9 dages svartid. Og glæd dig over de mange sensommer-gæster på bloggen.

24/08/2019
Sara Rostrups anbefalinger
Listen & learn
28/08/2019
Sara Rostrups anbefalinger
Listen & learn

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.