Se hvem der tordner frem

RUDOLPH-201746849

Tag et pejlemærke som eksempelvis Københavns Lufthavn, der er landets største skønhedsbutik. Her har danske Rudolph Care rykket sig til nu at være det 3. største mærke på hudpleje.

Foran internationale mærker.

Der blæser nemlig nye vinde (for netop de klassiske mærker gælder en anderledes spændende tendens, men det er en anden historie). Ét er scandi-cool effekten, nogen andet er dem, der mestrer ’born local, act global’, hvor udlandet pt. spotter, at noget af verdens bedste hudpleje kommer fra Danmark.

Lige nu er jeg heldig at være hos CAP BEAUTY i Los Angeles, som er et smørhul af en trend-destination, når det gælder skønhed. De vil vide, hvilke andre danske skønhedsmærker, der skal holdes øje med, for de har allerede Kjær Weis ombord. Og Karmamejus legendariske og prisvindende tørbøster. Mit bud er, at de også vil blive begejstret for:

 • Rudolph Cares drøje, smidiggørende ansigtsolie med antioxidanten ferula, der gør al hud pænere, mere beskyttet. Og som dufter rart af skovbund og tunge bregner, sådan lidt regnskovsagtigt. Er i øvrigt vanvittig flot at duppe ovenpå makeup i bittesmå mængder på næseryg og kindben for at få huden til at se ekstra levende ud.

&

 • Danske Ecooking som smart nok laver de fleste produkter både med og uden parfume. Det gælder også natcremen, som giver god mening at bruge i dagtimerne – også selvom det betyder, at du selv må tilsætte solbeskyttelsesfilter. Grunden er et generøst indhold af det udglattende protein, der hedder Argireline, som også (en anelse overdrevet) kaldes naturens Botox.

&

 • Kropsmasken, mange nok får lyst til også at smøre i ansigtet, hvilket heller ikke er en helt tosset idé. Indholdet i det Amazing Space kalder en leave-on kropsmaske, som ikke behøver at blive skyllet af, tæller nemlig blid enzym-eksfoliering, fugtmættende hyaluron, udglattende peptider og blødgørende havtorn. Den geleagtige kropslotion er behagelig sval, når temperaturen overstiger 20 grader.

&

 • Flydende sæbeluksus: Med kløgt og forkærlighed for koldpressede økologiske planteekstrakter er Tromborg anerkendt for sin aromaterapeutiske tilgang til skønhed – nu på 15. år. Det bliver fejret med en jubilæumsudgave af et af fru Tromborgs allerførste produkter: Den flydende,  fugtmættende håndsæbe med energigivende jernurt og frisk mynte.

TIP LØS: Du har med garanti egne favoritter at tilføje til listen af anbefalinger, hvis CAP BEAUTY skulle lave en Danish delight-sektion her på Sunset Boulevard. Og hold endelig kommentarfeltet varmet. Der går dog noget tid, inden jeg er på igen.

@beautyspace PÅ INSTAGRAM

23/07/2018
Til dig der vil have mere til kroppen
Og blive klogere på (verdens største løgn om) appelsinhud
31/07/2018
Apoteket henviser til Matas
De er søde og milde på apoteket, og det har sociologen en mening om.

Kommentarer

 • Vivi

  Denne besked er fra en anden tråd, og den er lukket nu.
  Jeg prøver så her.
  Vil så gerne há fat i Glossier body Hero Daily wash.

  Kære Anette!
  Jeg har siden indslaget d. 24.7. Ledt og ledt efter hvor jeg kan bestille Glossier body Hero Daily wash, uden held.
  Måske du kan hjælpe?
  Håber du har en dejlig ferie.

  22/08/2018
 • Working9to5inStilettos

  Hej Annette
  Har netop besøgt Tree & Earth Creams på Ærø – fantastiske produkter der primært er øko eller fair trade. Glæder mig til at prøve dem nærmere (endte med at købe øjen cremen, baobab oilien, marula olien og omega face olien). Sjovt at se råvarerne og høre historien bag fra hende som laver dem .
  Lidt i den dyre ende men meeeegt drøje – jeg putter stadig for meget på så i det lange løb er det ikke dyrt.
  KH Zarah

  20/08/2018
 • 1000 tak for gode ord. Jeg vender tilbage med svar 15/8. KH Anette

  14/08/2018
 • Ulla

  Rudolph solcreme kan varmt anbefales.

  Karmameju stinker så meget af æteriske olier/parfume, at jeg ikke kan holde deres produkter ud.

  02/08/2018
 • Rikke Langkow

  Der er også skønne danske mærker som SARD Kopenhagen , Rønsbøl og Xellence Skincare ❤️ Som er værd at se nærmer på

  27/07/2018
 • Trine Tousgaard

  Er glad for Rudolphs solcreme, men den rense skum der var med i den seneste kasse, er jeg ikke begejstret for – den er ikke specielt effektiv, og så forstår jeg ikke hvorfor renseprodukter skal være parfumerede.

  27/07/2018
 • Conny M Pedersen

  Rigtig dejligt med danske mærker – min favorit er Faaborg Pharmas nye ansigtsserie Ultimate fra sidste år. Den er virkelig super på alle måder og er nu udvidet med serum og øjencreme. BP super booster er også et hit feks som kur 2 gange om året.

  27/07/2018
 • Laura R

  Den gode gamle marselisborg creme holder stadigvæk 100.

  27/07/2018
 • Pernille S

  Hurra for danske skønhedsprodukter! Kort og godt

  27/07/2018
 • Anne Sofie Kjeller Larsen

  Balance med og REN fortjener også en plads 🙂

  26/07/2018
 • Sophie

  Jeg synes også at beauty pacifiques super 3 booster har fortjent en plads på din liste

  26/07/2018
 • Lene

  Åh Rudolph er altså også bare godt!

  26/07/2018
 • Jette B

  En fornøjelse at danske mærker er med ude i verden.
  Rigtig god ferie

  26/07/2018
 • Bettina hammer

  Jeg elsker ecookings peel, men bryder mig hverken om dag – eller natcreme.
  A vitamin kapslerne er også gode

  26/07/2018
 • Line

  Ja, det er lækre produkter, du omtaler.
  Er der nogen der har prøvet serien “Join the future”? Er svanemærkede og indeholder økoingrefienser og dufter som Rudolph cares, da de også gør brug af superfrugten Acai og så koster de nærmest kun 1/4 af Rudolph Care

  26/07/2018
 • Kristina

  Purely Professional er et godt bud synes jeg

  26/07/2018
 • Kat

  Pudderdåsserne!

  26/07/2018
 • Tina

  Waou flot af Rudolph Care:-)
  Rigtig god hvile til dig og pas på varmen:-)

  26/07/2018
 • Christina kragh

  Åhe ordbog og gamle øjne haha….der skulle stå mist hver måned og nær og fjern

  26/07/2018
 • Christina kragh

  Jeg tager armene i vejeret for Rudolph care Elsker deres produktet og bruger selv mist serum og olie hver dag midten køber jeg en ny hver måned for jeg kan slet ikke få nok …dog ville jeg ønske Rudolph care ikke var så fedtet med prøver el Ja findes det overhovedet? Ikke i min magasin Odense el matas og det er ærgerligt når jeg roser produkterne til når og fjern at de så ikke har muligheden for lige at kunne få et par prøver med hjem inden de springer ud i at feks betale 800 for en ansigts olie el 700 for deres vildt skønne serum kh Christina

  26/07/2018
 • amaja

  håber du får slappet af og bliver fyldt op med nye ideer til os

  26/07/2018

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.