Er blevet stoppet på gaden med det her spørgsmål

Hvad har du på læberne?, lyder spørgsmålet lejlighedsvis i min indbakke.

Nu er jeg ikke særlig god til at huske numre på makeup. Men der er nogle (altså numre), som alligevel har bidt sig fast, og det er dem på mit begrænsede arsenal af lige præcis den kølig-nude-rosa  cremegloss-farve, som jeg har det bedst med på læberne. Endda også den, som folk er søde at spørge til.

Ud over Tromborgs nummer 0BA beige (som altså ikke ligner noget beige), så er jeg mægtig glad for Nilens Jords nummer 25, Kjær Weis’ i farven her og endelige Nude by Nature i den her variant.

HVAD GØR GLOSS VS LÆBESTIFT: Hvis du som jeg har smalle læber, så vil gloss altid få munden til at syne en anelse fyldigere. Fordi det skinnende snyder. Det er bare så afgørende, at det er til at holde ud at have den pågældende gloss på læberne – den skal helst føles som en let pomade. Og dét er der desværre mange, som ikke gør. Men de fire her gør.

@beautyspace på INSTAGRAM, hvor jeg spørger, om du vil med hjem til mig?

17/04/2020
Se & Hør
Jeg har muligvis sørget for din weekendunderholdning
21/04/2020
5 sandheder om den nye normal
Og verdens bedste tip til tørre hænder

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anne Mette, jeg er selv glad for LIP CURE med SPF under min farvede gloss:

  https://www.matas.dk/tromborg-lip-curebalm-deluxe-sun-spf-20-15-ml

  Tjek både Kiehl’s og Fresh for farvefugt-pomade med SPF.

  @ ZS, tak for dit indspark og jo, det kan du tro. Jeg er glad for den læbefarvede blyant fra Kjær Weis. Den er døbt ‘saturate’, men man kan jo have nuanceforskelle, klart nok. Den er blød, men gør hvad den skal.

  @ Sanna, det er altid en udfordring det med at hitte ud af, HVAD det er, som kan tricke en overfølsomhed, så det tør jeg slet ikke spå om. Se gerne mit svar til Anne Mette. Lavpraktisk kan man jo sagtens smøre sin ansigtsbeskyttelse hen over læberne også.

  @ Tini Tina, de er et klik væk på mailen, hvis du mangler indholdsinfo:

  https://tromborg.com/kontakt-os/

  @ Marianne Gylding, spot on. Man føler sig mindre pyntet med cremegloss. Jeg har aldrig kunne bruge med læbestift, men misunder dem, der kan, for den kan nu også noget. Læbestiften.

  @ Pernille S, haha, du er sød, jeg tror nu at lyset også kan være en formildende faktor. Og ja, der er glosser med SPF, men så går du på kompromis med andre, for SPF er så pladskrævende. Kan du ikke bare bruge din ansigtsbeskyttelse på læberne?

  Stor hilsen Anette

  21/04/2020
 • Pernille S

  Du er altid så pæn Anette!
  Ved du tilfældigvis om man kan få lipgloss med spf?

  20/04/2020
 • Mariannegylding

  Jeg elsker gloss, har omkring 20 stk i min arbejdstaske. Køber altid lige en mere når jeg er på ferie, skal forkæle mig selv, når Anette har anbefalet et brand eller farve. Jeg føler mig ikke så pyntet med gloss som med læbestift, og så er jeg også typen der får smurt læbestift rundt i hele hovedet efter blot en halv time. Det synes ikke så voldsomt med gloss.
  Skal helt klart lige checke dine anbefalede ud

  20/04/2020
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak gode ord og kommentarer. Jeg er fluks tilbage med respons tirsdag morgen. KH Anette

  20/04/2020
 • Tini Tina

  Jeg ville vildt gerne købe den fra Tromborg (og andre af deres produkter) men synes det er ærgerligt (og irriterende) at de ikke har ingrediensliste på deres web.

  20/04/2020
 • Sanna

  Kære A! Lækre sager! Er også pjattet med Kjær Weis’. Nu er det forår og solen er heldigvis ligeglad med Corona. Mon du kan anbefale noget solbeskyttelse til læberne? Jeg er ude i flere timer hver dag. Mange stifter hvidter og – lad os bare sige det som det er: Det klæder vist kun mælketænder. Ville ønske, man kunne få Tromborg Lip cure med faktor. Kan desværre ikke tåle deres lip balm med faktor. Tror det er citrus olier, der driller? Eller en gloss med faktor. Fortæl, fortæl…

  20/04/2020
 • ZS

  Kære Anette!
  Hvor er det godt at få nogle konkrete forslag til læberne! Jeg har lige tjekket dem alle ud på nettet, og hvor er det rart, at Tromborg skriver på menneskesprog, hvad der er i deres produkt. Det kunne de andre godt lære noget af. Jeg har en kæmpe bøn til dig – vil du ikke nok fortælle, hvilke læbeblyanter i læbefarven (som du omtaler i videoen) du bruger? Jeg har i flere år ledt efter sådanne med lys og lygte, men har opgivet.
  Tusind tak og hav’ en skøn dag!

  20/04/2020
 • Anne Mette

  Hej. Tak for indlægget – det er nogle virkelig fine farver. Kender du til nogle gåde lipgloss eller fugtgivende læbestifter med solfaktor?

  20/04/2020

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.