Cremen, landets største creme-butik sprøjter ud

S0A0813

Rigtigt gættet. Svaret er Kiehl’s Ultra Facial Cream SPF30.

Why?

Fordi indholdet er fint (dog udelukkende til om dagen) med fugtmættende glycerin, squalane (hurra), olivenolie og et godt miks af beskyttende antioxidanter inkl. smidiggørende E-vitamin. Men også med en pæn portion silikone i.

Konsistensen har helt klart været med til at bibeholde fanskaren. For den (altså konsistensen) er nærmest smygende og samtidig let og ikke fedtende. Og jo til en pris, der ikke bringer Dankortet i brand.

Jeg synes, at Kiehl’s skulle slette det med, at det er en 24-timers creme. For ingen vil sove om natten med SPF på huden. Heller ikke dig.

Måske er der også en anden grund til, at folk hamstrer. For størrelsen på 125 ml gør det muligt at smøre hele kroppen ind.

PS: Hvis du ikke fik billet til Magasin i dag, så ved jeg, at der er en venteliste derinde. Ellers ses vi måske på Instagram: @beautyspace

13/03/2018
Vil du se, hvor lidt min makeup fylder?
Til gengæld er der tale om en lille håndfuld rasende gode ting
16/03/2018
Syre-snakken & en øjencreme med makeup-fordele
Når noget er ekstra godt. Og det er det her

Kommentarer

 • @ Christina K – Herligt. Godt at høre.

  @ Pia H – Jeg holder dig op på det.

  Stor hilsen Anette

  21/03/2018
 • Pia Hvenegaard

  Kære søde Anette
  Ledte faktisk efter dig da jeg skulle gå for at give dig et stort farvel kram.
  Men du var optaget og jeg havde travlt❤️
  Jeg lover at næste gang og der bliver helt sikkert en næste så får du et kram
  Knus

  17/03/2018
 • Christina kragh

  Den har jeg prøver og den er god Ja dufter bare meget af sygehus og der har jeg været så rigeligt men måske jeg skal prøve den igen kh… og tak for hjælpen fik en meget fin gave fra rodial Tak tak tak

  16/03/2018
 • 1000 tak for gode ord. I dag bliver det kun lige til konkrete svar – håber det er OK:

  @ Marianne Jensen – JA og en vaskeklud gør også.

  @ Pia Hvenegaard – jeg har en stor høne at plukke med dig, for jeg spottede dig i salen i Magasin og du kom ikke hen og gav et kram….Altså!

  @ Anni, ja Exurviance har gode bud med AHA.

  @ Fru Striib, nej ikke den dummeste, som du siger ;o) Der hvor jeg ikke er såååå glad er, hvis flere silikoner er blandet. Vigtigt vigtigt at rense huden ren af dem om aftenen.

  @ Eva B, jeg er helt med på, hvad du siger. Vi bliver alle påvirket. Jeg lytter jo også efter, når en række hudkloge er på banen. Og jeg får lyst til at gøre mere eller anderledes eller helt stoppe, som da jeg ex blev klogere på at derma roller både kan afhjælpe, men også i enkelte tilfælde, forværre pigmentpletter. Mht det sidste spørgsmål, så aner jeg det ikke. Og det interesserer mig heller ikke om der er nogen, der har et salg ud af en omtale. Jo, jeg synes det er sjovt, når vi fx har Sahar med i Børsen Weekend og hun skriver, at hun pludselig får mange bookninger på meditations-behandlinger fra mænd.

  @ Lulu, det afhænger af hvor meget din hud reagerer på konsistenser. Denne er jo ikke ligefrem lind. Men der er intet aggressivt i.

  @ Christina, du skal have fat i A-DERMAs Exomega Emollient Cream fra apoteket.

  @ Anne C, prøv at gå tilbage og se de mange indlæg om øjencreme.

  Stor hilsen Anette

  16/03/2018
 • Anne Clausen

  Hvis jeg gerne vil have en øjencreme som sætter fut og gang i hævelser ( specielt om morgenen) og rande under øje partiet og som også gerne må udjævne fine små rynker, hvad kan du så anbefale at jeg prøver ? Lige nu bruger jeg Origins Eye Cream.

  16/03/2018
 • Christina

  Er den god til hele kroppen når man mangler massse af fugt du ved min hudsygdom jeg er knas tør

  15/03/2018
 • Ej altså, silikone i en dagcreme er ikke min kop the. Jeg har vist ikke fået nærlæst deres indhold, mine døtre bruger det flittigt, måske fordi det også er lidt underspillet hypet. Tror de skal finde sig en dagcreme uden silikone.

  15/03/2018
 • Lulu

  Er den egnet til rosacea (DSPW hud)

  15/03/2018
 • Eva B

  Nu går jeg og reflekterer over dit gode opslag den anden dag om ordet ‘influencer’. Ikke lige så meget selve ordet mere, mere hvor meget indflydelse jer dygtige bloggere har. Jeg har fx læst en del sociologi på mit studie, og hvor nogle forskere før i tiden mente, at vi var ret ‘top-styrede’; altså ret nemt kunne ‘styres’ så er det i dag meningen blandt de fleste forskere, at det enkelte menneske har muligheden for at vælge til og fra. Vi er ikke bare marionetter, omend at vi selvfølgelig til en vis grad influeres af udefrakommende påvirkninger, fx ifht strømninger i samfundet, politik, de rigtige holdninger etc. Jeg kom bare til at tænke på det, for nogle af os skrev, at vi vælger jo selv i den sidste ende, og jeg synes fx selv at jeg er en kritisk forbruger som også tjekker andre brugeres review af det her produkt. Men noget sætter mig jo i gang med den undersøgelse, fx et indlæg fra dig om et produkt, som i mit hoved bliver til noget jeg lige pludselig synes jeg har ret meget brug for, selvom jeg aldrig har savnet det produkt tidl. Så vi bliver jo allesammen påvirket, selvom valget i den sidste ende er mit eget. Eller er det noget jeg tror… Hvad jeg egentlig ville spørge om – og det ved jeg ikke om du vil svare på, jeg blev bare nysgerrig (influeret af dine gode ord ) – om et firma registrerer et højere antal solgte produkter på landsplan efter at du har skrevet om det? Det vil jeg så absolut tro….men så skal det vel også være en af de store blogge som din, som er forankret i faglighed og ikke bare C-kendis status?

  15/03/2018
 • Fru Striib

  Er det en dum silicone der er i? Kan forstå at nogle er bedre end andre og måske endda ikke så slemme? De må jo bare ikke tilstoppe porerne.

  15/03/2018
 • Mille

  Den lyder lækker, men ærgerligt at den er i en krukke. Jeg plejer ellers altid at undgå cremer i krukker, men måske man skulle gøre en undtagelse.

  15/03/2018
 • Sanna

  Det her opslag er lige hvad der manglede for mit vedkommende.
  Tak for dine kloge ord, Annette. ahar været flittig læser på din blog længe, og nu har jeg endelig fået fingrene i Superhud. Jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte! Eller jo… det gør jeg jo nok lidt. lige nu og her mangler jeg en creme, da sheer transformation bøtten fra Ole Henriksen er ved at løbe tør (truth serum og den med AHA er gudskelov ikke endnu). Så jeg ender nok med at købe denne eller Ginzing tik dagsbrug og en (billig!) version til om natten. På et tidspunkt begir jeg mig ud i A vitamin, men tør ikke rigtig lige nu… Tak igen for de kloge ord og inspiration

  15/03/2018
 • Anni

  Kan du anbefale en bodylotion med frugtsyre? Det må vel også være godt mod ældende hud?

  15/03/2018
 • Pia Hvenegaard

  Den er altså også god den ansigtscreme
  Og glæder mig SÅ meget til at opleve dug i Kbh idag❤️
  Knus Pia

  15/03/2018
 • Marianne Jensen

  Kom til at tænke på peeling med den traditionelle skrubcreme – den med de små korn. Den har man jo altid fået anbefalet bl.a. før brug af selvbruner i ansigtet. Virker de forskellige syrer AHA, BHA osv. fuldstændig lige så godt som den gamle skrubcreme og er den derfor helt yt?! 🙂 Og hvad så når solen begynder at skinne igen – kan vi så forsætte med vores syrebehandlinger?

  15/03/2018
 • Anette Ninon

  Apropos at smøre sig ind, kom jeg til at bruge øjencremen fra Bobby Brown i hele ansigtet, p.g.a. Krukkerne er ens. Uha

  15/03/2018